Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sing1ep1ayer #251 üzenetére
"Mint mondtam sosem próbáltam. Mily meglepő, hogy nem értek hozzá."
És ez megakadályoz abban, hogy utána nézz, mielőtt véleményt alkotsz róla, s hülyeségeket terjesztesz? vagy ez az indok rá, egyfajta felmentés?"Linux alatt nálam nincs váltható grafika, tévére a mai napig nem sikerült kikötnöm rendesen (bár ezt biztos meg tudnám oldani, ha utánajárnék, de annyira nem izgatott, mivel van Win7 is mellette) és az egeremen sem működik az összes gomb."
A váltható grafika nekem winen sem megy, ha jól sejtem, pedig beállítottam, a tv-re kikötést xubuntu alatt valamikor öt éve már opcióként adta alapból a program, mint alternatív kijelző, túrni sem kellett érte semmit, az egér extra gombjainak működéséért ugyan úgy a driver hiányát kell felelőssé tenni, mint winen, ha csak a beépített felülettel kell próbálkozni. Spec driver nélkül winen én sem tudom konfigurálni a RAT MMO-mat.
"Meg a múltkor egy pendrive sem akart megjelenni sehogy a rendszerben USB-re dugva - egyáltalán nemvolt mit mountolni."
Hajj, mennyi alkalommal jártam így win alatt, egyik gépen látta, másikon nem, egyik alkalommal látta, másik alkalommal nem, ha közbe volt iktatva egy hub nem látta, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest