Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
A design frissítés óta nem mutatja a külső hőmérsékletet az AA. Az első egy-két nap még mutatta, csak jobb oldalon lent a korábbi jobb felső sarok helyett, de azóta semmi. Nálatok kiírja? Telefon független, Xiaomi és Samsung alatt is ez a helyzet.
-
user01
aktív tag
"A here we go pedig negyedóra kocsikazas után sem tudta frissíteni a pozíciót. Ez valami engedéllyel megoldható?"
Én is így jártam a Here we go-val. Egy külföldi fórumon találtam megoldást. Ott írták, hogy a MIUI az akkumulátor kímélése érdekében elveszi az adott programtól a GPS-hozzáférést, miután elalszik a telefon kijelzője. Ezért működik a navigáció a telefonon élő kijelzővel, az autón pedig nem, mivel olyankor kikapcsol a mobil képernyője.
A fenti program esetében az Akkumulátorkímélőt állítsd "Nincs korlátozás"-ra!
Remélem, ez nálad is megoldja a problémát! -
vlevi
nagyúr
Nekem a céges Samu A20 telefonon vettem észre, hogy az Android Autó már az osztott kijelzővel indult el.
De azon még nincs mobilnet, szóval navira használhatatlan.
A saját Xiaomi telefonon viszont a régi felület jön be, még mindig.
Másik érdekesség, hogy a Waze azt írja, a telefonon használjam, ne Android autón. A here we go pedig negyedóra kocsikazas után sem tudta frissíteni a pozíciót. Ez valami engedéllyel megoldható? -
lacentos
tag
válasz
Totemgroup #792 üzenetére
É n a 70.700 végű bétát használom.
-
redst4r
tag
válasz
ggbuffon1897 #789 üzenetére
Nekem is utólag csinálták (2018-as az enyém) Mindenképp beszélj azzal aki csinálta.
-
ggbuffon1897
őstag
Ugye ez még a korábbi rendszer (2016os a kocsi) android auto menupont fent (radio,media stb) csak az utan lett egyaltalan h megcsinaltattam. Most bt kapcsolaton kivul mast nem enged.
Uj auto csatlakoztatasnál megint nem lát semmit h egyáltalan radugtam vna vmit.
Akkor marad a srac megkerdezese aki buheralta a szoftvert.
Carplay sincs
-
redst4r
tag
válasz
ggbuffon1897 #786 üzenetére
Szerintem ez nem függ össze a waze használattal. Ha az autó menüjéből eltünt az android autó az baj. Eltünt a Carplay lehetőség is? Nekem is mercim van, elvileg egymás után jönnek a menüben.
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
adott egy W176-os A merci. Kis kerülőúton aktiváltattam az android autot/carplay-t októberben.
Eddig minden faszásan ment, még az új android auto is működött, vasárnap azonban használtam a waze-t (előtte sosem, nekem elég szokott lenni a google maps) , ami után az autó menüjéből eltűnt az android autó, a telefon annyit ír h android auto csatlakozik... beállításoknál amikor új autót akarok hozzáadni szintén homály.
próbáltam másik kábellel, asszony telefonjával, egyik sem működik.
találkozott már vki hasonlóval?
-
Monya78
veterán
Napokban frissült Nálam is az AA... (Teló: Nova5t, Kocsi: Dacia Jogger)
Osztott képernyőt csak a Google térkép mellett ajánlja fel. Mellé tudom rakni a spotifyt, youtube musicot, simple radiot.
Waze mellett sajna nem működik az osztott képernyő...(remélem ez megoldódik valamikor).
-
lacentos
tag
válasz
Totemgroup #778 üzenetére
Próbáld ki a google aszisztenst hang alapon vezérelheted.
Nekem a nagykapu és az udvari világítást van beállítva erre. -
Az egésznek a logikája lett más. Nincs szükségem ezekre az újításokra, eleve kicsi a fejegységem kijelzője, nem is tudom normálisan használni. Egyébként valami globális szabályt hoznék, hogy ha valamilyen programnak a GUI-jához hozzá nyúlnak, akkor a régi opció maradjon meg. Na mindegy, értem én hogy újítás kell, mert ha valami ugyanúgy néz ki pár évig az uncsi lesz. Cserébe tudom mi hol van, és működik ... Mondjuk tipik gugli. Mostantól ilyen lesz, mert ez neked jó !
-
lacentos
tag
válasz
Totemgroup #775 üzenetére
Akkor ezek szerint van alkalmazás indító ikonod hozzá az AA-ban de ha rátapicskolsz nem indul ?
-
lacentos
tag
válasz
Totemgroup #770 üzenetére
Van olyan kapunyitó alkalmazás ami komatibilis az AA-val ?
-
tgeri
tag
Engem az kerget a halálba, hogy Waze-ben az autó képernyőjén bár ki tudok kattintani egy címet a térképen (szépen bekékíti az útszakaszt, amire nyomok és megjelenik egy piros jelölő is), mégsem enged oda sehogy navigációt indítani. Ugyan így halálom, hogy nem tudok sokat scrollozni a kedvencek között, pl. piros lámpánál állva, mert hogy biztonság így-úgy, de így meg lehúzom a kábelt, elindítom a telefonon, scrollozok, aztán visszadug. Sokkal macerásabb, veszélyesebb...
-
Egy fura kérdés. Hogy lehet visszaállítani a régi felületet ? Nekem abszolút nem jön be, nem akarok új felületet megtanulni.
-
Totemgroup
tag
Sziasztok! Valakinek van ötlete arra, hogy lehet e valamit kezdeni azzal, hogy egyes alkalmazásoknál ne tiltson le, hogy menet közben nem használható. A konkrét problémám, hogy a kapu nyitó alkalmazást tiltja le, így pont arra nem használható amire kéne. Kb ugyanaz, mint a waze, hogy ha elindultál, már nem enged címet beírni.
-
madkiller
őstag
Most már nekem is megy a coolwalk. 2 dolog miatt vártam, bele tudjak tekerni a youtube musicba és több alkalmazásváltó icon legyen. Teljesült
-
yaneez
csendes tag
Sziasztok!
Tesztelgetem a frissült AA-t, előjött nálam egy roppant idegesítő új "fícsör".
A bal oldalon lévő kis ikonok egy idő után nem reagálnak az érintésre. Az éppen futó app-ban viszont bármit tudsz állítani, működik teszi a dolgát. Pillanatra lehúzom majd visszadugom a telefont, utána működnek ismét az ikonok.
Ha folyamatosan taperolod a képernyőt, akár kisebb szünetekkel akkor ez nem jön elő, párom próbálta mellettem. Aztán ha csak simán fut egy ideig pl a Waze és mondjuk telefonálnék, megint inaktív. Nem értem...
( 2022 SCross GLX, Android 12) -
tyuli76
tag
Már csak azt kapjam vissza,ami márciusig jó volt,h ne szakadjon folyamatosan,ne kelljen le fől csatlakoztatni a telefont
-
kelly416
veterán
Egyébként nem teljesen igaz ez. Mármint arra gondolok, hogy ha ténylegesen maps-et indítom el AA nélkül, mutatja a sebességkorlátokat például. Ha az AA fut és azon belül megy a maps, akkor sebességkorlátot nem mutat.
Arról nem is beszélve, hogy a pley-en még mindig le kell tiltani a google frissítését, hogy magyarul lehessen bediktálni a címet AA használattal, a sima maps csont nélkül ért magyarul friss google app mellett is.Szerk.:
Szerintem AA alatt nem a sima google maps fut, hanem valami más keretrendszerben van, és nem tesz ez jót neki. -
kiskun968
tag
Aki nem akar a Play-re várni, az felrakja a Waze 4.91.70.700 beta v. -t és működik a Waze osztott képernyőn is.
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,tudnátok segíteni?
Elvileg a rádióm tudja a wifi AA-t.
[kép]
A párosításról ennyit találtam:" Az android autó párosítása vezeték nélkül"
[link]
A leírtak alapján,ha jól értelmeztem,megcsináltam. Bekapcsolva bluethoot ( előtte párosítva volt a rádióval),m.net,wifi,USB- vel összedugva.
Amint kihúzom az USB- t a kapcsolat megszakad.
Mit csinálhatok rosszul? -
olahdave
tag
Hali,
van valaki akinek Samsungon működik a coolwalk?
Nekem A52 van és még mindig a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest