Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
LG-nél a rollable, wallpaper, picture-on-glass, illetve az utóbbit váltó gallery dizájn azért elég ütős. Szerintem G-Sync sincs (egyelőre) más tévében, még ha csak egy átbrandelt HDMI VRR is. A CalMAN AutoCal integráció és AirPlay 2 támogatás nem tudom, mennyire elterjedt, talán a Panasonicokban van még ilyen?
Egyébként szerintem nem az egyedi feature-t érdemes nézni, hanem a teljes csomagot úgy egészében.
-
A HDR az nem egy rossz dolog, de a 8k egyenlőre értelmetlen, a tartalom szolgáltatók se nagyon fognak ebben az irányban nagyon elmozdulni , mivel a hely igénye négyszer több mint a 4k.(Egy 4k Blue Ray film 100GB környékén van és az sem kevés) Persze lehet a méretet csökkenteni kisebb bitrátával de akkor meg elveszti az értelmét az egész. Valóban egyedi az Ambilight nekem is tetszik de nem tudom , hogy ez mennyire jó dolog. Akiknek van azok dicsérik és szeretik, de van egy ellentábor is, az a baj , hogy az áruházban kiállított daraboknál a körülmények miatt nehéz jót vagy rosszat mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- 85 " (215,9 cm) mini led Tcl 85c765 5év garancia
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest