- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inestier
csendes tag
válasz jaffa 2843 #29 üzenetére
Majd ha akciós lesz akkor veszek egyet
“Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.” Dr. Seuss
-
jaffa 2843
Ármester
Nekem jelenleg van PS4 és Steam kontrollerem is. Volt XBone-os is, de egy ilyen összehasonlításban az gyakorlatilag ugyanaz, mint a PS4 kontroller. Ahol van a játéknak natív kontroller támogatása ott általában jobbak a konzolgyártók kontrollerei. KIVÉVE ha nem azon játszottál csecsemő korod óta és egy olyan játékkal szeretnél játszani "konzolos" kényelemmel, amiben célozni kell, mert akkor a Steam kontroller sokkal jobban használható és nem utolsó sorban testre szabható.
Hogy példákat mondjak: Ha mondjuk egy Witcher-t játszol, oda jobb egy konzolos kontroller, viszont ha valami laza TPS, FPS a cél akkor Steam kontroller. Ha nem létszükséglet egy második analóg kar, mint pl Rocket League, akkor óriási hasznát lehet venni a kétállású ravaszoknak és az alsó füleknek. Nem korlátozódsz arra, hogy a hüvelykujjad kezel adott esetben négy gombot.
Ha van egy Xbox360 kontrollered, akkor ne leváltáson gondolkozz, hanem végy mellé egy Steam kontrollert és mindkét világ előnyét élvezheted.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Inestier
csendes tag
akkor gyorsak voltak mi a véleményed róla így több mint 1 hónap használat után? xbox 360 controllert szeretnék leváltani és nem tudom hogy ps4 controller legyen vagy ez a steam controller, steam link-hez használnám....
[ Szerkesztve ]
“Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.” Dr. Seuss
-
Hurutka
csendes tag
Sziasztok! Mostanában vett valaki steam controllert? Ha igen mennyi idő alatt hozták ki? és mennyi volt a végleges ára a kiszállítással együtt? Beszeretnék egyett én is szerezni, bejövősnek tűnik ez a giroszkópos cucc.
[ Szerkesztve ]
"Aki magától idéz, az egy gyökér" /Hurutka/
-
Wilika
aktív tag
válasz #20691712 #22 üzenetére
Hát, nemt'om. Akkor lehet, hogy te kaptál rosszat. Nekem a gyro/acc tökéletesen teszi a dolgát (ha valami nyűgje volna, akkor egy kalibrálás után mindenképp). Jönnek az ellenségek, én meg vígan mutogatok rájuk, és puffogtatom le őket.
Amúgy meg ki ne találd már a gondolataimat.
"Szerintem csak te szidod a terméket, mert nem tudod használni."A botkormánynál lehet, hogy szóba jön az, hogy nincs egy kimondottan lapátkezem, így Xbox kontrollernél sokszor (pl. Ass'Creed-ben, mikor sokáig kellett szaladni) azon kaptam magam, hogy már csak hátulról támasztom előre a botkormányt, így amikor vissza kellett volna hirtelen rántani, már nem tudtam visszakapaszkodni a tetején lévő kis tányérba.
Ellenben a kis púpot mindig tök jól megtalálom.
(amúgy csomó gekkónak ragadnak az ujjbegyei, és még gömb alakúak is, ezért a mélyedés nekik még ideálisabb volna a púppal szemben, DE a púpon is ragadna az ujjuk, de lehet, hogy valamit félreértettem)
Sokáig rágódtam akkoriban, hogy kell-e ez nekem ennyiért, de most így utólag, nagyon örülök, hogy nem spúroskodtam, és megvettem.mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
ledgeri
nagyúr
Köszönöm Szépen... lehet, hogy megjátszom rá a 14 napos netes rendeléses "próbaidőt" mert már kéne egy, a 360-é kisestt, mert pontatlan... Bár én inkább autóhoz szeretnék kontroller, és bár ajánlgatják, hogy egérrel kormányozzak, de pont a nullpont hiánya (értsd kormány, joy visszaáll ha elengeded...) zavar ami pont meglehet ennél is.. de na, majd kiderül...
(#22) bulletstorm neked meg ajánlok egy olyan fogalmat, hogy disputa...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Erdekes egy ujjaid lehetnek.
Gondolom mint a gekkoe,hogy a homoru gumirol lemaszik a domborurol meg nem.
Szerintem meg csak magadat gyozkodod, nem hiaba dobtal ki 20-on x rongyot.
De lelked rajta csak ne hulyits masokat.
Konkretan amiket leirtam minden kritikus is mondta\irta es tapasztalatbol igazat is adok nekik.
Pl. az is hulyeseg, hogy giroszkop van benne.
Mert nincs.
Csak egy akszelerometer ami kb olyan pontos mint egy teloe.[ Szerkesztve ]
-
Wilika
aktív tag
FPS-ben alapvetően a botkormánnyal mozgok, és a jobb oldali touchpaddel forgolódok körbe, és ha lőni kell, akkor a kontrollert "lóbálva" (finoman erre-arra döntve) pontosítom a célzásom.
Amíg csak karos kontrollerek voltak nem is értettem, hogy egyáltalán minek írnak FPS-t konzolra (a wii-től eltekintve), de így már abszolút valid a kontrollerrel FPS-ezés.
Én nagyon nem bántam meg, hogy kiadtam érte azt a rahedli pénzt, teljesen odavagyok érte. Kicsit kattog, de hol nem szarom le. Az analógnak is tetszik a púpja, az eredeti Xbox-osról mindig lemászott a hüvelykem, erről sosem. Az ABXY gombokat pedig tök jól elérem a pici kezemmel is.
[ Szerkesztve ]
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
törölt tag
válasz #20691712 #18 üzenetére
A touchok alatti gombok megnyomhatatlanok anelkul, hogy ne mozdulna el valamilyen iranyba.
A trackball zizerges nekem tetszett.
Force feedbacket viszont nem tapasztaltam.
Viszont pittyeg a hulyejje.
Szoval tenyleg meses.
Annak aki szereti a horror meseket.
Nem mondom, hogy rossz, de a jo abszolut nem ilyen.
Egy 8 rugot ha er.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez a steam kontroller nem eri meg a penzet.
Baromi hangos kapcsolok vannak benne es ureges mivolta miatt zeng is mint egy harang.
Gyenge kinai hatast kelt.
Zuzos (hard reset) Fps-re egy dekaval se jobb a sima kontrollerknel amikkel egy emberiseg ellen elkovetet buntett fps-t jatszani.
Nagyon gaz, hogy konfiguralni csak bigpicture modbol lehet.
Irdatlan szar az analog kar mert hiaba reces gumi a szele ha pupos es nem is kicsit.
A ravasz rovid es a vegen akkorat szol a kapcsolo mint egy agyu.
Annyira nem jo a formaja es az abxy gombok baromi picik.
Nem mukodik egyutt box kontrolerrel (a raymanekben pl. szal coop kicsukva)
Szoval gagyi parasztvakitas.[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
Akinek esetleg ilyenje van:
Hogyan történik a kiszállítás, mennyi a szállítási idő és költség? -
.mf
veterán
"de hát a világ HL3 lázban ég."
Az nem HL3 lesz, mert -- mint az köztudott -- nem tudnak 3-ig számolni.
HanemDuke NukemHalf Life ForeverPár éve még vártam -- de most már nem. Egy ideje már csak szavak és ígéretek az egész cég
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Polllen
nagyúr
Egyre jobban tetszik ez a kontroller. Lehet be kellene egyre nevezni.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
GLaDOS kellett volna még a csarnok közepére felülre.
Live-Die-Respawn
-
arn
félisten
ez a valve szelmalomharca?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Daywalker
addikt
Ez benne a jó, hogy nem tudni, mire akarnak utalni pontosan - ha akarnak egyáltalán. Az Aperture a HL2: EP2-ben is felbukkant. Én mondjuk egy Portal 3-nak jobban örülnék....de hát a világ HL3 lázban ég.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
zdanee
őstag
Az egy dolog, hogy így készül. De vajon miért? [link]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
atus72
őstag
HL2: EP1+2=EP3
Erre ezt tudom dobni[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
ez már olyan pontos lesz, hogy cs:go bajnokságokat is ezzel fognak játszani!
Peace is a lie, there is only passion...
-
Béééla
őstag
Aperture logók, portalos zene, és mégis HL3 spekuláció
Egyértelmű volt, hogy ilyen gyárat rakjanak össze, az a három matrica semmibe se került, a gyártás folyamata meg rohadt jól néz ki!Bélabá
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM