Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz #20691712 #22 üzenetére
Hát, nemt'om. Akkor lehet, hogy te kaptál rosszat. Nekem a gyro/acc tökéletesen teszi a dolgát (ha valami nyűgje volna, akkor egy kalibrálás után mindenképp). Jönnek az ellenségek, én meg vígan mutogatok rájuk, és puffogtatom le őket.
Amúgy meg ki ne találd már a gondolataimat.
"Szerintem csak te szidod a terméket, mert nem tudod használni."A botkormánynál lehet, hogy szóba jön az, hogy nincs egy kimondottan lapátkezem, így Xbox kontrollernél sokszor (pl. Ass'Creed-ben, mikor sokáig kellett szaladni) azon kaptam magam, hogy már csak hátulról támasztom előre a botkormányt, így amikor vissza kellett volna hirtelen rántani, már nem tudtam visszakapaszkodni a tetején lévő kis tányérba.
Ellenben a kis púpot mindig tök jól megtalálom.
(amúgy csomó gekkónak ragadnak az ujjbegyei, és még gömb alakúak is, ezért a mélyedés nekik még ideálisabb volna a púppal szemben, DE a púpon is ragadna az ujjuk, de lehet, hogy valamit félreértettem)
Sokáig rágódtam akkoriban, hogy kell-e ez nekem ennyiért, de most így utólag, nagyon örülök, hogy nem spúroskodtam, és megvettem.mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
törölt tag
válasz #20691712 #18 üzenetére
A touchok alatti gombok megnyomhatatlanok anelkul, hogy ne mozdulna el valamilyen iranyba.
A trackball zizerges nekem tetszett.
Force feedbacket viszont nem tapasztaltam.
Viszont pittyeg a hulyejje.
Szoval tenyleg meses.
Annak aki szereti a horror meseket.
Nem mondom, hogy rossz, de a jo abszolut nem ilyen.
Egy 8 rugot ha er.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,