Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic
 - Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Peter13
senior tag
Hopp, erre nem is gondoltam, pedig milyen igazad van. Csodálkozom hogy erre a marketing nem tér ki (merthogy ha hazaviszi emberünk a cuccot, aztán kivetíti a nappali falára, aztán az addig láthatatlan hepehupákból kirajzolódik egy domborzati térkép, akkor lehet hogy nem lesz túl boldog, és esetleg reklamálásra ragadtatja magát)
Egyébként én sem értem hogy hogy válthatná ki ez a tévét. Nekem is van projektor otthon (igazából többet használjuk, mint a TV-t, de ez most más tészta
 ), de minimum félsötét kell hozzá hogy élvezhető legyen. Nekem egy TV legyen nappal és világosban is használható. Ez nem az. Sorry.
(ha időközben valahol felfedezték a "feket fényt", akkor nem szóltam
 ) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Villanyszerelés
 - Házimozi belépő szinten
 - Arc Raiders
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Háztartási gépek
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Eredeti játékok OFF topik
 - További aktív témák...

- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
 - Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 94% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de minimum félsötét kell hozzá hogy élvezhető legyen. Nekem egy TV legyen nappal és világosban is használható. Ez nem az. Sorry.
 )