Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Hopp, erre nem is gondoltam, pedig milyen igazad van. Csodálkozom hogy erre a marketing nem tér ki (merthogy ha hazaviszi emberünk a cuccot, aztán kivetíti a nappali falára, aztán az addig láthatatlan hepehupákból kirajzolódik egy domborzati térkép, akkor lehet hogy nem lesz túl boldog, és esetleg reklamálásra ragadtatja magát)
Egyébként én sem értem hogy hogy válthatná ki ez a tévét. Nekem is van projektor otthon (igazából többet használjuk, mint a TV-t, de ez most más tészta
), de minimum félsötét kell hozzá hogy élvezhető legyen. Nekem egy TV legyen nappal és világosban is használható. Ez nem az. Sorry.
(ha időközben valahol felfedezték a "feket fényt", akkor nem szóltam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), de minimum félsötét kell hozzá hogy élvezhető legyen. Nekem egy TV legyen nappal és világosban is használható. Ez nem az. Sorry.
)