- Apple MacBook
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Bluetooth hangszórók
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobrika
tag
Nem a háttérvilágítás villog ilyenkor és nem is az LCD, hanem a kettő frekvenciája közel kerülhet bizonyos frissítési frekvenciákon és az interferencia miatt "villog". Nem nagyon lehet vele mit csinálni, mert PWM mentes háttérfényszabályzás mellett is van hullámzása a DC-nek a ledeken.
Az szokott még lenni, hogy magának az LCd-nek valamelyik feszültsége nem túl stabil és azért villog a kijelző, ez akkor jellemző, ha hírtelen változik a kép világosról sötétre. Viszont egyik esetben sem a háttérvilágítás villog, amire abból is lehet következtetni, hogy függ a képtartalomtól a villogás, de a háttérfény nem.
-
törölt tag
Ha az OSD menüben találsz energiatakarékossági beállítást, megpróbálhatod azt kikapcsolni.
Feltételezem, ha szinkron modul az FPS-ek ütemében ingadozást keltene a tápfeszültségben és az eljuthatna a háttér világításhoz, az, akár ilyen tüneteket is produkálhatna.Én is csak full screen-en használtam a G-sync-et, még hasonlót se láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest