- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- 300 Hz fölé merészkedik a Philips olcsónak ígérkező monitora
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Három év után elvette az XPU Managert a Flex és a Max gyorsítóktól az Intel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
Na ennyire mélyen nem mentem bele mert a fene se ért az elektronikai hátteréhez. Csak azt tudom leírni amit látok és az az hogy 80-90fps tartományban olyan mintha villogna a háttérvilágítás. Már külön hálózati dugajra kötöttem a monitort a géptől de nem oldotta meg a gondot. Gondolkozok egy túlfeszvédőn is de nem tudom lenne-e értelme. Lenne értelme vagy hogy lehetne ezt a gondot helyrehozni?
(FullScreenbe is csinálja csak ott ugye ritkábban látsz ilyet mert ott ahhoz, hogy átmenj egyik monitorról a másikra alt+tabolni kell és olyankor nem látod a játékot. Bordelessben azért észrevehető mert a két monitor közötti váltáskor leesik a játék fps-se mert ugye nem az a folyamat van fókuszban de attól még látod a játékot menet közben.) Egyébként okozhatja ezt a problémát hogy egy CCFL fénycsöves monitor van mellette a dugajban? (tudom nagyon laikus kérdés de tényleg nem tudok már mire gondolni) -
törölt tag
tápfeszültség - PWM fokozat - RC-tag kimenetén lévő DC fölött marad valamennyi PWM, de az egyrészt nagyon pici fényerő változást okoz a leden, másrészt magasabb frekvencián, mint ahol az interferencia lüktetése lassulni-megállni látszik ahol f1 és f2 közel kerülne egymáshoz.
Szerintem azért becsapós, mert a videó 50 hz-en készült és a kép háttér-világításának az ingadozása inkább ezzel a frekvenciával interferál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG (32SR50F-W.AEU) 82CM FHD WIFI SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G7 S28AG700 28" IPS 4K 144Hz HDMI 2.1 (157 PPI, 1 zöld subpixel fotózva)
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest