Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tápfeszültség - PWM fokozat - RC-tag kimenetén lévő DC fölött marad valamennyi PWM, de az egyrészt nagyon pici fényerő változást okoz a leden, másrészt magasabb frekvencián, mint ahol az interferencia lüktetése lassulni-megállni látszik ahol f1 és f2 közel kerülne egymáshoz.
Szerintem azért becsapós, mert a videó 50 hz-en készült és a kép háttér-világításának az ingadozása inkább ezzel a frekvenciával interferál.
-
törölt tag
Ha az OSD menüben találsz energiatakarékossági beállítást, megpróbálhatod azt kikapcsolni.
Feltételezem, ha szinkron modul az FPS-ek ütemében ingadozást keltene a tápfeszültségben és az eljuthatna a háttér világításhoz, az, akár ilyen tüneteket is produkálhatna.Én is csak full screen-en használtam a G-sync-et, még hasonlót se láttam.
-
törölt tag
Gondolom én, azért lett ilyen szűkszavú az értékelés, mert nem tudtátok eldönteni, hogy valóban ennyire kicsi a monitorok közti különbség, vagy van más tényező, ami korlátozza a képességüket.
Szerintem most bölcsen döntöttetek, de azért jó lenne ha nem maradna ennyiben a dolog és teremtenétek nekik olyan körülményeket, ahol mindkét monitor ki tudja futni magát, és így a valószínű ennél jobban eltérő képességek is szemre vehetők lennének.
Remélem azért nem ijedtetek meg annyira az első találkozástól, hogy évekre szőnyeg alá kerüljön a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest