- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
A napokban lőttünk össze egy Legamaster 75"-os kijelzőt, air serverrel nyomtunk fel rá 4 tabletet fullhd-ban tehát natív 4k tartalom ment rajta és azt vettem észre, hogy fényes nappal, sötétítés nélkül zavart a fényereje. Oké, közel álltam hozzá, mert érintős és buzeráltam, de ugye betűk mérete stb. egyébként is közel kellene menni a 4K élvezetéhez és bakker lebarnulsz tőle.
Itthon a HD projektorom képe kétszer akkorára van állítva és nem zavar a felbontás (4 méterre ülök tőle), de azért a FullHD elférne, azért néha már látványfilmeknél kéne.
A 4K szerintem szélesebb látószögű projektorokba lehet majd praktikus ami kis vetítési távolságból tud jó nagy képet, kvázi alacsony fényerővel, de a 8k még oda is sok, nem hogy panelre.
Egyszerűen a panel az fény szemből, ha nagy panel akkor sok fény, túl sok. Buzerálja a szemem, nem olyan kellemes nézni, mint a projektort.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Samsung lemerészkedik az 55 inches tartományba az extrémen nagy felbontású televíziókkal is.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest