Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
Én nagyon örülnék egy ilyennek, de kb le kellene felezni az árát, hogy már sokaknak elérhető kategóriában legyen. Ez így még nagyon drága játékszer....
-
Pro Koryak
addikt
ennyiért már 85"-os 4k tv-k vannak, valószínű a képük is jobb. az a pár centi nem vág földhöz.
szóval így elsőre bekaphatja a hiszensze. -
Már két éve az LG is bemutatta a saját ilyen vetítöjét de az sem akart elterjedni,elsösorban az ára miatt gondolom.
Ennek se jósolok nagy jövőt. -
Peter13
senior tag
Hát, most valahogy nem kapott el a "de jó lenne egy ilyen" érzés.
Igazábóll a koncepciót nem tudom hova tenni: ha van hely (3 méter és felette), akkor megteszi egy hagyományos ptojektor is (egyébként azokban is vannak ám "short throw" példányok, de ezeket most ne keverjük ide), töredék ennyiért. Ha nincs hely (mert mondjuk keskeny szoba és 2m a faltávolság), akkor meg elég lehet egy hagyományos LCD/Plazma TV is (személyes tapasztalat, pedig csak egy 46-os TV-t néztem ilyen feltételek mellett: egy 55-60-as rátett volna mégegy lapáttal). Nem mondom hogy 2 méterről egy 2,5 méteres képet nézni nem buli, de azért alég meredek, és nem hiszem hogy tömegigény lenne...
Szóval egyelőre nehezen tudom elképzelni hogy miért jó ez, néhány nagyon extrém esettől eltekintve, főleg ennyiért, és hogy még a speckó vászon is kell hozzá (egyébként kiváncsi lennék hogy miért).
-
naagabp
csendes tag
azért srácok...most mindenbe bele lehet persze kötni...miért ez, miért nem az, stb.., de most azért gondoljunk már bele, hogy jó kis cucc ez. persze, nem olcsó, de valakinek az jobban megéri, ha kábelezgetés - álmennyezet híján elég macerás elrejteni teszem azt, ha meg van álmennyezet, akkor meg megbontani - helyett oda teheti a többi hifi komponens tetejére és csak ott kell a helyet kialakítania, hogy legyen 2,5m felülete a vászonnak. Nem beszélve arról, hogy ha valakinek pont a nappali közepén a "tévével" szemben a dohányzó asztal fölött van egy szép csüngő lámpája, akkor már nem tehet oda projektort, maximum elé, de ha csak 3 méter széles a szoba akkor ez is borult, tehát ötletes dolog ez szerintem...
kinek a pap, kinek a papné...most jelen esetben az igények kielégítéséről szól ez. -
flexxx2
őstag
A gond az, hogy ilyen árkategóriában már 4k projektorok (vászonnal) sincsenek messze.
-
-igu-
veterán
Kicsúsztam a szerkesztési időből, sry.
Utólag vettem észre, hogy az Optoma ára dollárban van megadva ($1700~1570€), szóval inkább a 'több, mint ötszörös ár' a megfelelő kifejezés.
-
-igu-
veterán
Mivel jobb ez a cucc a nemrég beharangozott Optoma-nál?
A hangprojektor, a mélyláda meg a vászon indokolja a közel ötszörös árcédulát?
-
Whysperer
addikt
válasz
kriszpontaz #4 üzenetére
Pont ezt akrtam írni. ezért veszek egy minőségi projektort és még egy telejs házimozit PC-vel is kiépítek meg hanggal.
-
bteebi
veterán
Az árát leszámítva rendben van, lenne, és még egész dizájnos is. Azt viszont nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen kis vetítési távolságból is lehet normális színeket és a sarkak felé is torzítatlan, kontrasztos képet kapni
.
-
jerry311
nagyúr
-
elefant
őstag
válasz
kriszpontaz #4 üzenetére
mondjuk az ultra rövid vetítési távolság nagy dzsóker, mert nem kell külön kiépítened a projektornak szánt tartót (felfúrni a plafonra stb) , ráadásul használhatod egy kisebb szobában, lakásban is.
-
azbest
félisten
"hát 100 hüvelykes tévét nem nagyon kapsz" ennyiért
Elég kemény árakon vannak 90 felettiek [link]egy ilyen projektoron érdekes lenne megnézni, hogy mi marad meg a fullhd tesztábrákból. Úgy értem, hogy a nagyon kemény trapézkorrekció full optikai vagy kisebb felbontású a teteje.
-
elefant
őstag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
hát 100 hüvelykes tévét nem nagyon kapsz
-
kriszpontaz
veterán
Ez miért is éri meg jobban mint egy normális TV? Főleg ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus