Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tim82 #53 üzenetére

"A fent említett feladatokhoz - nagyítás, belenézés, némi reprezentáció, megjegyzés melléírása - szerinted miért is kevés ez az asztal?"

mert mint írod nincs alá program amit megnyissa az adott anyagot, vagy kihasználja az érintésvezérlést. és ha lenne is akkor is iszonyat korlátozott tudású eszközért senki nem fizetne ennyit csak azért hogy egy modellt megnézzen és feliratozzon... kiröhögném a főnököm ha erre hivatkozva venne ilyet

"Adódik a kérdés: ahhoz, hogy egy ilyen asztalt nyomkodva luxuskaszinóban kurvát rendelj---"
    kezdetű bekezdés. én még mindig azt mondtam hogy vip termeiben. 40 ujj az rosszabb esetben 4 ember. egy társaság ha leül köré 5-6 ember miért lenne para ha látja vagy látod mit rendel mennyiért? vagy te a pultosnak is a fülébe súgod a rendelést? a kurvás kokainos rész nálam is túlzásként volt, értelem szerűen erre nem kéne aplikáció, de azon túl én egy zárt vip reészlegben ülve nem igazán tudok elképzelni olyan tranzakciók vagy rendelést ami zavarba hozhatna a többi vip vendég vagy a társaságom előtt. a biztonság meg értelem szerűen olyan amilyen programot alá tesznek. az alap adott hozzá, pl vip kártyával amit az adott helyhez ad az üzemeltető simán használhatnád gond nélkül és akkor nem a saját bankkártyádat használod. részletkérdés.

"Továbbra is az a szomorú, hogy azt tartod hibásnak, amit Te próbálsz belelátni a mondataimba, a mérnöki munkavégzést továbbra is Te találtad ki és próbálod az én gondolatmenetem hibájaként beállítani."

barátom a te gondolatmeneted szerint ez jelenleg egy drága tervezőasztal, amit bármire lehetne használni a mérnöki munkán kívül, amiben megegyeztünk hogy ebben a formában nem alkalmas. tévedek? kétlem.

"Igazából arra sem tudsz rámutatni, hogy hol is állítottam én azt, hogy tervezői tapasztalataim vannak. A kezdettől írom, hogy felhasználói szemszögből nézem a terméket"

nem a szó amit te keresel a laikus... többször írtam. azért nem tudsz értelmes pédát írni mert nem tudod mik az igények, kik és mit dolgoznak és főleg mivel és miért. innentől a valós felhasználók szemszögéből kéne írnod hogy nekik mi kéne, nem az hogy szerinted hogy működik ott mindez. ötletelhetsz, csak ne nekem magyarázd kérlek hogy mire tudnék használni valamit amit nem tudnék semmire sem használni. sem én sem a környezetemben senki. jó a főnök fia tuti becsajozna ezzel is, de azon túl tényleg semmi...

látom hogy mi volt a gondolatmeneted. egy korlátozott tudású és használatú kommentelőgép. zseniális. az említett feladatokra aki ilyet vesz, az abban a pillanatban elárulja magát hogy annyira laikusként áll a témához ahogy te. az a gond hogy ezt egy cég vezetője nem teheti meg.

azért fontosabb a színe mert ha megnézed a gyártó lapját két tucat közül válogathatsz alapból... biztos ez is véletlen... hihetetlen. és én csavarom ki a szavaidat.

az hogy szakmaiságra hivatkozol és ebbe kötsz bele nálam majd megmondod hogy telibeszarod mert a te véleményed szubjektív és jobban értessz a munkámhoz laikusként mint én... még egy fél napot beszélgetünk és lehet tényleg meggyőzöl hogy nekem bizony kell egy ilyen most azonnal, hogyan is tudtam eddig nélküle élni...

teljesen fölösleges ezt folytatni, ez olyan mint egy vakkal veszekedni a színekről. neki csak elképzelései vannak arról amiről beszél, én meg látom, tudom, használom. csak kérlek még egyszer. ha tervező asztalt emlegetsz és kizárod a mérnöki munkát, akkor ne csodálkozz ha hirtelen egy bárpult is jobb ötletnek tűnik egy mérnök szemében... én innen tényleg lezártam szép napot

Új hozzászólás Aktív témák