Új hozzászólás Aktív témák
-
Misy
tag
azt a sárga izét leszámítva nekem bejön ez a lap
-
leonejoci2
tag
A lapka biztosan jó nagyon, de ahogy kinéz az valami borzalom.Kicsit olyan Búcsú feeling nekem a tár meg a csövek.
Elfogadnám azért az biztos.Mennyi lesz az ára vajon? -
04ahgy
nagyúr
válasz
Dr. Akula #38 üzenetére
Pontosan, elég gáz. Kár volt majmolni a Gigabyte-ot, a korábbi Big Bangek méltóságteljes kinézetét az utód teljesen hazavágta.
(#39) Enszuke: nagyon sok macerával jár, és csak kikapcsolt állapotban használható. Ha valaki meg épp bekapcsolt gépnél kap kedvet egy kis játékhoz, akkor előbb ki kell a gépét kapcsolni.
HGyu
-
Dr. Akula
félisten
Ez a sárga, lengyel piacos dizájnú hűtő"borda" milyen megfontolásból került oda? Látták hogy a Giga is hasonlóan gagyi szekrénytár szart nyomat, és muszáj volt utánozni? Ott is gagyi, itt is.
-
X3B6O0X
aktív tag
Ahogy így olvasom a kommenteket, eszembe jutott, milyen jó ötlet lenne egy minimalista alaplapot gyártani...
-szálcsiszolt alumínium borítás
-minden felirat nélkül
-itt-ott fehér lakk kiegészítők (bordák pl.)
stb... -
waithEard
őstag
Hála Istennek, látom itt a PH-n azért még van ízlése a népeknek. Mármint, hogy mindenki kikészül ezektől a dizájnoktól.
-
darkarthur
senior tag
Igazi bucsus kinézete van ezekkel a hűtőkkel. :S Vehetnék kicsit komolyabbra a figurát.
-
Munyos
csendes tag
Ezt mégis ki fogja megvenni ??
-
bambano
titán
"a processzorfoglalat mellett egy speciális jumper is helyet kapott, mely kényszeríti az alaplapot a bootolásra, még nagyon alacsony hőmérséklet mellett is": ez mi a bánat? eltekintve attól, hogy nem magyarul van.
mit kell egy alaplapon kényszeríteni? -
banhammer
veterán
Ez a militarista dizajn egyszeruen borzaszto.
-
Úgy tűnik ez a Hydra, úgy fog meghalni, hogy igazából meg sem született.
Akár jó is lehetett volna, de érezni lehetett, hogy ez lesz a vége.
-
plusz 6 pines áram a SATA vezérlőnek? hooly sh!t
-
Bundyta
tag
Ideje volt már nemcsak az Apple termékeiben használható FireWire 800-at elérhetővé tenni más számára is.
Majdnem vettem olyan külső HDD-t, mely USB2.0-n és FW800 csatlakozós volt, de nem vettem meg valamiért...Most meg már nem is kéne. Egyébként ha ilyen alaplap Rudi úr kezébe kerül, legyen kedves kerítsen már ilyen külső vinyót, mérje le a sebességét FW800-on a CPU terheléssel együtt és ugyan így USB2.0 / 3.0-n is. Kívácsi vagyok.
-
mghltm
addikt
a giga alkotta meg a vizipisztolyt, glock-nak nem lehet nevezni...
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
Silentfrog #11 üzenetére
Na ja, csak ezt a designt is meg fogod fizetni és mivel úgysem érdekel a külcsíny, simán le is maradhatna, olcsóbb is lehetne és ugyanazt tudná, talán még a hűtés hatékonyabb is lenne!
-
Angel1981
veterán
Komolytalanok a hűtőbordák - különösen egy ilyen csúcslapon...
-
tomic
addikt
Ez valami új divat?
Először a giga aztán ezek.
-
mghltm
addikt
az usb/e-sata kombo hianyat meg tulelem, na de hol a floppy csatlakozo?!
-
törölt tag
válasz
Silentfrog #11 üzenetére
Gondolod hogy ez a hűtés rajta annyira optimális a hosszútávú használatra? A táp -talán soha be nem következő- túlmelegedése nem csökkenti a funkcionalitást/használhatóságot?
-
dime27
őstag
Hát ez tényleg ocsmány lap lett és lesz vagy 120k....pfffff
-
Móci
addikt
Most akkor ezt az óvodába szánják, vagy rendes használatra? Én ki nem adnék ennyi pénzt egy ilyen bucsus szarért.
-
Day 'n' Nite
tag
"egy speciális jumper is helyet kapott, mely kényszeríti az alaplapot a bootolásra, még nagyon alacsony hőmérséklet mellett is." Mondjuk azt nem értem, miért kellett azt a jumpert ~1 cm-re rakni a procifoglalattól... Már így is jó szűk helyen van, de ha pl. ráküldöm a nitrót, és utána jut eszmebe, hogy b+ elfelejtettem lezárni...
Ezektől a borzalma hűtőbordáktól meg első körben megszabadulnék (az más kérdés, hogy úgy sem lesz ilyen deszkám...).
-
Az X79-hez lassan szabvány lesz a betárazott zsírkréta...
-
törölt tag
Látom nem akarnak gigától lemaradni, lehet hogy a tervező csapatot is megszerezték.
Itt is lesz majd csereakció?
viccet félretéve:
a fizikálisan kikapcsolható "sáv osztók" az nem volt rossz ötlet.
viszont, ronda mint a bűn -
zazahoho
őstag
Gigától átszerződött a katonai babérokra hajazó tervező
Runo: várd ki a végét
-
fanti
addikt
"szép" alaplap......
mint valami idióta gagyi kínai gyerekjáték......persze nem az árára gondolok itt!
-
G.I.JOE
senior tag
Na, már ezek is kezdik. Remélem legalább az Asrock normális marad.
-
Criton
veterán
már csak gránát kinézetű processzor kéne.... szánalmas....
-
KisTopi95
aktív tag
Tudásban kétségtelen odavágós a lap, de mondjuk én sem értem az ilyen glock ,meg tár formájú hűtőbordákat. Majd jön az új generáció, és jönnek a mylittlepony, meg a hellokitty bordák. Egy pá régebbi gyártótól(amelyek meg rég nem is léteznek), kinézném ezt. Ilyen pl a soltek
-
orbano
félisten
biztos nagyon hatékony ez a hűtőborda-forma, szuperszámítógéppel kísérletezték ki, a bizonyos dolgokhoz való hasonlósága csak a véletlen műve...
giccses szar, biztos nem adnék ki pénzt ilyenre, még ha egyébként jó, akkor sem. -
Zolee11
senior tag
Ezazz, végre egy újabb gépágyús, töltényes csodaalaplap, mely igazán megéri az árát. Birka egy világban élünk, van színvonal az biztos.
-
Watchdog
aktív tag
A nagy durranást követően remélem nincsenek egyéb kísérő jelenségek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az MSI Big Bang XPower II nevű termék igazi csúcsalaplap lesz, temérdek extrával.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelszókezelők
- RAM topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest