- Azonnali fotós kérdések órája
- Logitech Z906
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jóember
csendes tag
Úgy látom, sikeres volt a Foramax Asus-akciója, hogy már csak ez a 3 notebook maradt.
Sebaj, majd legközelebb jobban résen leszek.
-
ToMy_
tag
válasz
Cyberboy42 #24 üzenetére
csak úgy érzem nem tudnám bemagyarázni a barátnőmnek hogy mégis miért kell ez nekünk
Fuss, szaladj, menekülj! Ha már a barátnő státuszban be kell magyarázni...
-
dabadab
titán
válasz
Cyberboy42 #24 üzenetére
csak úgy érzem nem tudnám bemagyarázni a barátnőmnek hogy mégis miért kell ez nekünk
Húszévnyi házasság tapasztalatával azt hiszem tudok ebben a kérdésben segíteni: azért, mert szeretnéd.
-
yerico
senior tag
Úgy imádom az ilyen mindenhez (is) értő embereket. Pedig az, hogy mi mennyit ér, pontosan 1 dolog határozza meg: mennyiért veszik meg. Ha ezt el lehet adni ennyiért, akkor ennyit ér. Avagy mennyit ér egy IPhone, amin az Apple 66%-os tiszta nyereséget realizál. Akkor mindenki hülye, aki annyiért megveszi?
-
Chrys_
addikt
válasz
Cyberboy42 #24 üzenetére
-
Cyberboy42
senior tag
fasza lenne egy ilyen komolyabb cocpit szék, biztos jobb lenne dirt rallyt vezetni úgy hogy nem tolom el magam ha picit jobban taposom a pedálokat, csak úgy érzem nem tudnám bemagyarázni a barátnőmnek hogy mégis miért kell ez nekünk
-
Kansas
addikt
Akkor kapják be a hátam közepét... eltanulják a marhaságot... ez sajnos akkor azt is jelenti, hogy online kell lennie az eszköznek, amit én nagyon nem szeretek olyan eszköz esetében, aminek a funkciója alapvetően nem igényelné. Nem hiszek az IoT-ben úgy általában sem, de egy ilyen eszköz esetében különösen nem... akkor megtartom még egy ideig a Kindle Paperwhite-om olvasni, és a jegyzetelést meghagyom papíralapon/OneNote-ban.
#22 Aprósólyom: €5,99 sajnos, amiben van kézíráskonverzió is...
-
Kansas
addikt
Arra feleennyiért a ReMarkable is jó lenne... igaz, ha nem a gyártótól veszed, akkor az még ennél is drágább...
-
godside
tag
Azert a cockpites cucc is vicces akinek mondjuk van egy felprofi fanatec szettje nem hiszem hogy venne egy ilyen kis vekony vazas kempingszeket tartoszerkezettel (mint az elso cucc ami nem is tamogatja azt )
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Big_Janowsky #11 üzenetére
Én inkább ahhoz hasonlítanám, hogy ennyi pénzből vehetsz kb. 50db "színes-szagos" könyvet vagy ezt tartalom nélkül.
Amúgy az árát és felbontását/méretét tekintve nem gondolnám, hogy elsősorban könyv helyettesítő. Sokkal inkább digitális napilapok, magazinok előfizetésére tudnám elképzelni.
Azért azokhoz az icipici olcsó ebookok nem annyira jók.
Használtam ebookot. Egy tipikus könyv formátumra a belépő olvasók bőven elégek szerintem.Én a Samsung G3 monitoron röhögök... Már időtlen idők óta reklámozzák. Nem tudják eladni, mert egy ipari hulladék. Legalább is pont arra nem jó, amire hirdetik: 144HZ gamer Jó ha 75Hz meg tud jeleníteni szellemképesedés nélkül a lassú pixel válasz miatt. Koca játékosoknak meg szerintem drága, még 75k-ért is.
Arra a feladatra elég a belépő 60/75 Hz monitorok többsége is csak legyen rajta valamilyen aktív szinkron és OK lesz az élmény. szvsz -
-
Kansas
addikt
A félreértések elkerülése érdekében: az e-book olvasók nem PDF olvasására vannak kitalálva.
Ez sem, csak 10,3"-on már lehet élvezhetően A/4-es formátumú PDF-et is olvasni, anélkül hogy kifolyna a szemed. Eredendően az igazi ebook formátumok az EPUB és a MOBI(meg persze olyan gyártófüggő formátumok, mint a Kindle-féle AZW). A WiFi meg Bluetooth elsődlegesen a könyvek a készülékre juttatására való, nem webböngészésre.
A nyolcmagos CPU szerintem alighanem 2 ok keveréke miatt került bele: először is hogy a lapozás gördülékeny legyen, másodszor pedig alighanem ez lehetett a legolcsóbb ARM proci, ami nem túl vérszegény.
Hogy miért kerül ennyibe? Ugyanazért, amiért az RTX3090Ti annyi amennyi... mert aki ilyet vesz, az kiad érte ennyit. Az átlagigényeknek szóló ebook olvasók 6-7"-osak, 10" körül és fölötte alig van valami, és ami van az szinte mind hasonló áron(márkás gyártótól, nem Aliexpressz-ről). -
deltaa97
tag
Az a fekete-fehér CM szék nem is tűnik annyira rossznak, bár kíváncsi lennék, ha valaki a háttámláját 160-180 fokban hátradönti, akkor hogy nem borul hátra...
-
Trailblazer
veterán
Már a múlt héten is volt említve ilyen indokolatlanul drága ebook-olvasó. Én még egy harminconpárezres használt Kindle beszerzésén is évek óta morfondírozok, tehát a fenti kitétel helytálló.
-
MrB85
csendes tag
Hát nem tudom... Szeretném most tisztázni, hogy nem értek az e-book olvasókhoz, de minek ekkora felbontás, 8 magos proci egy olyan kütyünek (na meg android), amit arra találtak ki, hogy pdf formátumú könyvet olvass rajta.
Másrészt ki az a pihentagyú (elnézést kérek), aki egy mindössze 16 szürkeárnyalatot (monochrome?) megjeleníteni képes kijelzőn akar weblapokat nyitogatni és olvasgatni? Hangoskönyvnek tömegközlekedésen meg ott a telefon.Nem értem ezt az eszközt, se az árát, de az nyilván azért ennyi, mert igen "hightech" cuccokból van összerakva. Olyannak érzem, mint a fehérjén nevelkedett testépítőt, aki akkora, mint egy ház, de 20 kilónál többet nem bír el.
-
Mikiller
aktív tag
Közel 200 ezer forint egy e-book olvasó?
Mi a fene indokolja azt a magas árat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Monitorok, számítógépházak és szimulátorkiegészítők kerültek a héten fókuszba.
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest