- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
Töltőpadot szeretnék venni az órához, de nem találok.
Vett már valaki ....? -
O.CS
aktív tag
Még nem.
-
gyuri2008
veterán
Működik az ekg már az órán?
-
O.CS
aktív tag
Honor telefonna használja valaki az órát? Amúgy érdemes Honor telót venni?
-
csabai022
tag
-
Zeban58
tag
Az enyém 2.1.0.316-on van és nem tudom frissíteni - valami 5let esetleg? :)
-
csabai022
tag
Szia! Huawei store-ban rákattintatsz a vásárlásra a kosár tartalmánál 174990 lesz az ár.
És ugye adják hozzá Huawei FreeBuds 4i fülhallgatót,sajna ez a legjobb ajánlat.
Egyébként tényleg nagyon szép, és szuperül működik! -
Seat18
tag
Valakinek esetleg fèm szíjas változatra estleg nincs valami kuponja?
179e kicsit sok èrte ès nem tudom vajon megèr e annyit. Ha bárkinek van valami tapasztalata jó vagy akár rossz akkor ne tartsa magába.
169 re lentudom kuponozni Huawei storba. -
Cowek
csendes tag
Most komolyan... csak nekem merül akár 70%-ot naponta??
Már minden ki van kapcsolva rajta, csak az intelligens pulzusmérő megy...
Az első 5 napban alig merült aztán belekezdett! Van tippetek? Agyrém... -
ggeleven
őstag
Srácok láttatok mostanában valami akciót erre a típusra? Monitorozom pár hete az oldalakat, de 140e körül van legtöbb helyen a 46 mm-es verzió fekete szíjjal. Kollégámnak vadászom és ő ódzkodik még a Konzolvilágtól is (122e 2 év garival), nem hogy a többi kisebbtől és szürkéktől.
-
csabai022
tag
Sziasztok! Remélem tényleg hamarosan tudjuk mi is használni ! [link]
-
Cyberfaust
csendes tag
válasz
Black_Raven #81 üzenetére
"Mi most a legfrissebb fw verzió? Az enyém 2.1.0.389 THX- "Nálam is ez van fent.
-
-
hashpoque
tag
Igen hasonló problémám van vele.
Huawei telefonnal tökéletesen működik. Samsung S22plus és Xiaomi 11-el próbálva viszont nem. A fő probléma, hogy a Bluetooth kezelésbe valahogy beleszól az óra, így a kihangosítókkal, fülesekkel probléma adódik.
Ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz és párhuzamosan egy kihangosító vagy BT füllhallgató is, akkor a következő hiba jelentkezik:
A hívás indításakor nem a BT fülhallgatón, hanem a telefonon lehet beszélni, és kézzel kell a hívóképernyőn BT gombbal átkapcsolni a fülesre. Ugyanezt tapasztalom az autós kihangosítóval is.
Bizonyos kihangosítókkal az is előfordul, hogy az órán akarja a beszélgetést.
Megjegyzem, ez nem csak Huawei watch GT2Pro vel GT3 Pro-val van így, hanem egyén noname kínai órákkal is hozza a hibát.Tehát ha az óra csatlakoztatva van a telefonhoz , akkor minden egyes hívásnál kézzel állítgatom, hogy a fülesen akarok beszélni.
Ha a felépült hívás közben csatlakoztatom a BT fülest, akkor szépen automatikusan átkapcsol a fülesre, de ha a hívás előtt össze vannak csatolva, akkor kézzel kell kapcsolni.
A megoldás az lehetne, hogy az óra BT kapcsolatát hívás esetén kisebb prioritással kezelné a telefon,de ezt sehol nem lehet állítani.
Próbáltam már Bluetooh cache-t törölni, más sorrendben csatlakoztatni a BT eszközöket stb...semmi nem segít.Több külföldi fórumon is panaszkodnak erre, nem találok rá sehol megoldást, így óra csere lesz belőle. Valószínűleg majd az új Samsungra Watch-ra, mert Samsung telefonnal szeretném használni.
-
MárkyMárk
tag
Sziasztok! Iphone 13 Pro Max - al használom az órát, és abban a pillanatban, hogy lerakom a kezemből a telefont és kilépek a Huawei Health ból levàlassza az órát.... Valaki tapasztalt már ilyet?? Ha igen mi a hiba?
-
O.CS
aktív tag
Megvettem az órát az Alzában.Kaptam hozzá egy Huawei fülhallgatót is.
Lefutott pillanantok alatt 4 frissítés az ötödik meg már konkrétan 7 órája tart -
O.CS
aktív tag
Ma voltam bent a MM-ben és ott azt mondta a Huawei-es srác, hogy a központból azt az infót kapta, hogy év vége felé lesz NFC fizetés és EKG az órán.
-
gyuri2008
veterán
Az óra doboza új korában fóliás?
Ez is igaz
RAM: 2 GB?
ROM: 16 GB?
A bör szíjas változatra gondoltam -
O.CS
aktív tag
válasz
tysonn198810 #67 üzenetére
Még egy olyan kérdésem volna, hogy a számlapok letöltésével sincsen gond?
Láttam egy olyan videót amin azt mutatták, hogy Iphonnal csak a már benne lévő számlapokat lehet használni. -
O.CS
aktív tag
válasz
tysonn198810 #67 üzenetére
Köszi a választ.Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ezt vagy az AW S7 Nike verziót vegyem.
-
tysonn198810
tag
Fölöslegesen nem dobálja el, csak sztem rövidebb a hatotavja, mint pl az Apple watch-nak. Telefonálni meg nem telefonáltam vele. Nekem meg nem jött el az a jelenség, hogy az óra erőltetne h rajta keresztül telefonaljak. Üzenetek rendben vannak, a Messengernek meg az instanak rendes ikonja van, a többi app üzenetet egyforma ikonnal dobja ki. Sajnos emojikat továbbra sem jelenít meg az óra. Bár tegnap jött rá frissítés, lehet azóta változott. Egyedül a fizetés hiányzik róla nagyon.
-
O.CS
aktív tag
válasz
tysonn198810 #47 üzenetére
Akkor ezek szerint minden oké az Iphonnal?Nem dobja el a kapcsolatot az óra?
Telefonálás, üzenetek rendben mennek?Azért kérdezem mert én is Iphone telót használok és egy GT3 Pro órát szeretnék venni. -
Cyberfaust
csendes tag
válasz
Black_Raven #64 üzenetére
Elméletileg arra lenne, de a régiónkban sajjnos nem lehet használni.
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Ez a Huawei Tárca mit takar? Használja esetleg valaki? Lehet az órával fizetni talán?
-
sirály69
őstag
válasz
tysonn198810 #58 üzenetére
Ezt az androidban sikerült simán kikapcsolnom, de hála ios-t nem használok, mert sok olyan van benne ahol ők jobban tudják, hogy te mit szeretnél és mit nem és te ezt ne akard módosítani...
-
tysonn198810
tag
En is elégedett vagyok, nekem a híva sokkal sincsen bajom, nem akarja felülírni az akaratomat az óra.
a fizetés nagyon hiányzik, azt leszámítva patika.
apple watch-al használtam egy ideig párhuzamosan, amíg el nem adtam. Ahhoz mérten is pontos, mind pultjában mind kalória szamlalasban.
annyit nem tudtam megoldani amit az #58-as hozzászólásban irtam -
sirály69
őstag
Nagy itt a csend...
Mindenki nagy megelégedéssel használja..., már akinek van....?
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
ket kérdésem lenne! Az egyik hogy aki ios-t használ, mindenkinek hamar eldobja a bt az órát? Kb egy szobával arrébb megyek és kiírja h lecsatlakoztatva.
a másik, mit kell beállítani és hol, hogy az huawei health alkalmazásban ne mutassa a telefon által számolt lépéseket? Mert nekem egybe számolja az órával és a telefonnal megtett lépéseket is.
koszi előre is
-
sirály69
őstag
Ma én is beszereztem ezt a csodát....
A párosítás egy idegbaj volt! Xiaomi telóval próbáltam összehozni.
Bluetooth párosítás pikkpakk ment, de az alkalmazás hagy kívánnivalót maga után.
Eddig működik rendesen és csak 1 nagy problémával kerültem szembe:
Az autóban használva nem a kihangosítóval tudok telefonálni, mert mindig az óra veszi fel.
Másnak is van ilyen problémája? -
fulton
addikt
Nahát h nem volt senki aki megnézte volna ezt az apróságot(pár kat a menüben..).
Bementem az Euronicsba megnéztem az órát, Ha valakit érdekelne még rajtam kívül ebbe az órába belekerült : (a kerékpár edzés funkcióba) : automatikus szünet (auto pause) funkció.
Huawei GT3 Pro. -
mycso
veterán
Szia, nekem GT3 pro van (mondjuk még csak 6 napja), az akku idő nagyon pazarnak tűnik. Az értesítésekkel eddig nekem nem volt gondom, minden át jött (naptár, üzenetek, gmail, viber, messenger).
A minap jöttem rá egy funkcióra, hogy pl. messenger üzenetekre az óráról is tudok reagálni (előre megírt szavak/mondatok és emoji-k).Ami nálam picit furán működik az az időjárás kijelzése/frissítése. Az olyan, mintha néha lemaradna - nem frissülne.
-
Mike81
senior tag
válasz
Cyberfaust #52 üzenetére
Köszi! Lehet tényleg akkor csak az a baj hogy ott is le van tíltva. Azért várok még másoktól is válaszokat. Az előd Light OS-ben pl ha jól tudom csak azt jelezte az óra ami a telefon értesítési sávján engedélyezve volt. A GT 2 forumot is olvasgattam információ gyűjtés miatt mert a a GT 2/ 2 Pro is pakliban volt egy darabig, ott olvastam ilyet ha jól rémlik
-
Cyberfaust
csendes tag
Az elég hektikusan jön át. Néha értesít, neha nem ( g-mail, sms) de engem annyira ez a része nem zavart, hogy kinyomozzam mi az oka, mert amúgy sem kapok annyi üzenetet. Lehet, hogy az van a hátterében ennek, hogy a telefonon is tiltva van az értesítése ezeknek. Nekem csak az aktivitás/ alvás követés O2 mérés volt a szempont, meg az, hogy pazarul néz ki. Hivásokat fogad és indít. Autóban és zárt térben nincs rá panasz, utcán még nem próbáltam mert úgy néznék ki mint David Hasselhof...
-
Mike81
senior tag
válasz
Cyberfaust #50 üzenetére
Szia!
Köszi az infót. Az értesítésekkel hogy boldogul?Messenger, Blumail másról magyon nem szoktam értesítéseket fogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei Watch GT 3 Pro esetében a prémium esztétikán és a kimagasló funkcionalitáson van a hangsúly, akár 30 méterrel a víz alatt, akár egy elegáns partin tartózkodunk éppen.
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest