Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Hú, bocsánat, elírtam. Igen arra gondoltam. Hardveresen, kijelzőben nem akartam összehasonlítani a kettőt. Hardverben nem érné nagy változás, a kijelző pedig eléggé megosztotta a közönséget. Nekem tetszett a nexus 5 kijelzője, de ezt nem mindenki osztja.
Hangminőség közepesre emlékszem, P9 Lite passz (cikkben jót írtak róla).
Mindkettő LTE-s, MM-mel.
Akkumulátor: ebben igaza van batainak, mert a Nexus 5 fénykorában sem rendelkezett kimagasló üzemidővel. Illetve pattogzott is a festése. Ja és a Nexus 5 elég kompakt volt. Iszonyatosan kényelmes telefon.
Én nem váltanék vagy nem most. De ez az én véleményem. Majd a kérdező eldönti.Köszi a kijavítást!
-
janeszgol
félisten
Hosszabb távon talán Nexus 5X.
A cikkhez: jó telefont tett le a Huawei az asztalra. Kérdés, hogy az EMUI 4.1 mennyire viseli meg a 2 giga ramot. A Nexus 5X-ben is ennyi van és ennek a másfélszeresén nyitott. Meg a Z5C is drágábban, de ott csak HD a kijelző.
Nekem tetszik a telefon és a kamera képei is. Simán használható kategória, persze kiállításra nem evvel kell fotózni.dokee78 Mire beírtam és elküldtem, beelőztél. Bocs az ismétlésért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest