- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bubus66 #14480 üzenetére
Köszönöm a segítségetek
Ma már a P8 lite-al végigcsináltam, hogy Android 5-ről 6-ra frissítsek, ott nem kellett ff meg hasonlók. Azzal ma már elment kb 3 óra így itt már nem volt erőm órákat keresni sorry. Ha hivatalosan nem jelent meg a B380-nál nagyobb itthon (de ha igen akkor annak örülök
), akkor lehet annyiban hagyom a témát, ezt még átgondolom mert a telefon még garanciális.
Főképp azért lenne érdekes a frissítés, mert néha nem jelzi ki a hívást, csak jön az sms, hogy ekkor-akkor kerestek, pedig mellettem van a telefon munka közben, sem zenehallgatás, sem hangosság, hanem gép előtt ülök. Abban bízom, ha van friss hivatalos firmware akkor ez a hiba megjavul, ha nincs akkor lassan szervíz....
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest