-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
stanley00 #5263 üzenetére
Tenni kellene valamit, mondjuk szervizbe küldeni, vagy bármi érdemlegest, mert attól hogy a topicban leszólod a telefont, tuti nem fog javulni a helyzet
P8L és P9L is van, eddig egyikkel sincs probléma.
Különbem, volt frissítve, tuti ki lett hagyva lépésJa és nem mellékesen, mi a bánat köze van ahhoz a Huaweinek, hogy a Dony frissítése, elkúrta a Sony tel működését, ebből nem lehet kiindulni.
Tudom már, teljesen felesleges hsz termelés, logikus.Gabis: Csak egy apró kérdést engedj meg.
Honnan a bánatból tudod olyan biztosan, ha még nem csináltál FR-t?? -
bubus66
nagyúr
válasz
stanley00 #5263 üzenetére
Akkor hajrá... Érdekes módon nem szidni kellene telefont, hanem meg kellene próbálni egy FR. Ahogy elnézem a te igényedet valóban csak a Nokia 3210-es elégíti ki..
Mivel most az összes Huaweit ami van kipróbáltuk és semmi gond nincsen. Termesztésen lehet ez a hiba azért, főleg ha esetleg frissítettél, és nem csináltál FR. Mint ahogy írtam már lehet hálózati hiba... A Telekomnak volt délután egy kis gikszere.
(#5262) gianone
Igen most olvastam, hogy csak a Telenoros ikonok vannak, de a Vodás kártyával használja na ez aztán az érdekes dolog, ROM terén is a helyzet magaslatán áll a szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged