- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Találtam egy nagyon egyszerűen működő eszközt az SD kártya formázására belső tárhelyként: [link]
Meg lehet adni, hogy hány%-t hagyja meg SD-nek, a többit belsőnek formázza.
Lehet választani a menüben, hogy 25-75, 50-50 vagy 75-25 legyen az arány, ill. van lehetőség manuálisan megadni. Még nem tudom, ez megoldja-e a dolgot, elég érdekesen mutatja a helyet, nálam így: [kép]Érdemes gyors SD-t használni, mert így is el fog maradni a sebesség kissé a belső memóriától. Nekem ilyen van most a telóban: [link]
A 25%-átállítottam be belsőre, így 16 helyett elvileg 24 GB belső tárhelyem van.
Meglátjuk a jövőben, mit hoz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest