- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumija620
tag
Kicsitt off leszek:
Sokáig keringett/kering,hogy a Huawei telókat gyárilag kémprogrammal adják el. Én ezt simán eltudom képzelni,föleg,hogy kínai cucc. Nem táplálok hiú ábrándokat akkor,amikor az információ a legdrágább kincs és ez globális szinten zajlik. Az ujjlenyomat olvasó megjelenése is teljesen beleilleszthetö ebbe a jelenségbe. -
Gabbbb
senior tag
válasz
jegenye77 #7796 üzenetére
A havi biztonsági frissítéseket a Huawei elég ritkán szokta megjelentetni. Az, hogy ez mennyire nagy baj eléggé kérdéses. Most pl. Szemptember 1. a legutolsó patch ami a legtöbb ember készülékén van, aki vodás pl. annak lehet még sokkal régebbi.
Persze eddig még egyszer sem hallottam olyanról, hogy valaki gmail fiókját android biztonsági hibája miatt heckelték volna meg, vagy hogy Stragefright támadás áldozatává vált volna bárki is. Ez persze nem jelenti azt, hogy a veszély ne lenne valós, főleg ha valaki jó magyar módjára torrentről szerzi be az összes webre csatlakozó androidos appját
-
jegenye77
addikt
"Remek a sebesség, kiváló a kijelző, jó a kamera, jó megfogni a motyót"
Ha minden ilyen jó akkor minek a frissítés?
Nemsoká megkapja a 7-es verziót is. Ha az is ilyen jól működik akkor mi a baj?
Akkor várnám nagyon a frissítéseket ha folyamatosan valami nem jól működne. De így!? -
vhunor
őstag
No, egy napnyi nyomkodás után egyetlen dolog tart vissza a P9 megvásárlásától: a frissítések elhanyagolásától való félelem. Remek a sebesség, kiváló a kijelző, jó a kamera, jó megfogni a motyót. A megjelenés óta a független P9 kapott (viszonylag) rendszeresen havi bizti frissítéseket?
-
haspok07
tag
Igen sikerült Cunaja mester segítségével helyre hozni. Csak alap romlásba kezdtem. Három gombos módszerrel. Nem nyitottam bootloadert. Elég volt annyi hogy egy hibás romot szedtem le a netről ami haza vágta a telót. Ha valaki hasonló helyzetbe kerül első hogy itt a fórumon kérdezzen. Cunaja mesternek megköszöntem a segítséget.
-
jegenye77
addikt
Amit feltettem képet ( B360) az is csak béta vagy már a végleges?
-
fishme
tag
Üdv
Úgy néz ki a dolog hogy nem a telefonnal van gond ma kipróbáltam másik laptoppal az usb csatlakozást ami szintén win 10 és tökéletesen működött a külső tárhely mód tehát az én laptopommal van valami gáz.
Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget innentől nem tudom mitévő legyek. -
bb_bence
csendes tag
Sziasztok!
Üvegfólia terén most hogy állunk?
Én végül lemondtam az XPROTECTOR tempered glasst, az ECELL-nél 15 nap alatt még a postáig sem jutott el a megrendelésem, baromi nagy csalódás.
Speedshopot nézem még, bár itt is csak XPRO, meg egy noname van.
Esetleg talált azóta valaki jót? Még azon gondolkozom, hogy rakatok rá GSM-ben, és ha szarul rakja fel, vagy full nem illik rá megmondom, hogy nem fizetem ki..
USB-c: remax usb A (3.0) -> usb c kábelről van valakinek tapasztalata? 1490 ft.
Köszi!
-
somigergo
csendes tag
Üdv!
Hétfőn lettem tulajdonosa egy P9nek, ami vodafone függő. Erre a telefonra érkeznek egyáltalán frissítések?Jelenlegi verzió : EVA-L09C02B133
Eddig nagyon tetszik a telefon, egy Lenovo Vibe X2-t váltott. Az is jó telefon volt, de ez már ahhoz képest is fényévekkel jobb
Az eredeti Huawei flip tok van rajta, ami szerintem nagyon jól szuperál
-
zsinyeg
csendes tag
Sziasztok.
HDR-be mentés esetén nem hdr formátumba kellene menteni? Ami elvileg 20-30 mega nagyságú fájl, de nem ez történik. /P9/ -
Cunaja
Topikgazda
Jelentem
haspok07 telefonja megjavult szerviz nélkül.
Ha valaki romolásba kezd, inkább kérdezzen, hogy ne küldje Csipkerózsika álomba a telefonját.
-
gianone
őstag
A fogalmakkal nem árt tisztában lenni. OTA: over-the-air. Ez az? Az. 7.0? Igen.
Saját telód, gondoltam, nyilván úgy kaptad rá, csak emlékeznél, ha fájlból tetted volna fel. Azt nem mondtad, hogy így vetted-e.
De meg ha úgy kérdezted volna, hogy béta-e vagy már stabil, annak lett volna értelme, annak függvényében, hogy már eddig is bétás voltál-e.
Upd.
Na amíg írtam, te is. Ilyenekhez gondolatolvasónak kell lenni, de a 2. kérdés így is releváns.
-
Balzak83
senior tag
Akik béta programon voltak, azok kaptak most egy stable-t a béta helyett. Gondolom ha ennek is lefut a tesztje, akkor tolják ki februárban másnak is. Hagyd meg ahogy van, előző tulaj tett neked egy szívességet. Sanszos, hogy valamelyik fórumtársunk telója került hozzád.
-
vhunor
őstag
Esélyes, hogy ez a build az OTA nougat update? Furcsa módon nem nagyon találok a neten ezzel a buildszámmal P9-ről infót.
-
dogi01
aktív tag
Nexus 6p-rol váltottam, nagyon tetszik a telefon viszont van egy két apróság. Van e smart lock? Tehát ha GPS érzéki hogy otthon vagyok akkor ne kérjen ujjlenyomatot? Ha okostokom van akkor megoldható e hogy a messenger és email értesítések megjelenjenek a tok ablakában?
Illetve frissítés mikor várható? -
juhasz22
aktív tag
Sziasztok
Több helyen olvastam, hogy decemberben megindul a 7.0 kiadása P9 re. Tudni kb mikor fog megjelenni Magyarországon?
EVA-L19 független. -
zsinyeg
csendes tag
P9 HDR funkciót bekapcsolva nem hdr-be ment hanem úgy mint bármikor, és a mérete is megegyezik a többivel. Én csinálok valamit rosszul?
-
tkonya
aktív tag
Már amikor csatlakoztatod, felugrik egy ablak hisuite futtatásával?
Azt simán beszoktam zárni. Majd nyitok egy sajátgépet, ott megjelenik a telefon, klikk rá, és ott vannak a tárhelyek.
Természetesen csatlakozás után a telefonon az értesítések alatt fájlok gombra bökök.Nincs a környezetedbe valakinek win7-es gépe egy próba erejéig? Mert ha azon megy, akkor a win10 beállításai között van valami gebasz.
-
tkonya
aktív tag
válasz
philoxenia #7735 üzenetére
Biztos ami hóóót ziher, az imént kipróbáltam úgy is, hogy kivettem az sd-t. Win7 alatt így is látom a belső tárat.
-
tkonya
aktív tag
-
Gabbbb
senior tag
válasz
mugencivic #7722 üzenetére
Keresgéltem, de e név alatt nem találtam semmit. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.sqleditor&hl=en ez lenne?
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
gianone fórumtárs osztotta meg P8L fórumon, root nélküli navigációs sáv eltüntetése.
Kipróbáltam, működik😃 Nagyszerű tipp volt!
Kis német tudás szükségeltetik, vagy fordító😃 Amennyiben volt már szó róla akkor elnézést kérek! -
tkonya
aktív tag
Érdekes probléma, esetemben win7 alatt működik, látom a belső tárhelyet és a külső sd-t is.
Playbe a "ne frissítse a automtikusan az alkalmazásokat" van választva, így nem is frissit, talán valami guglis cuccot, de más alkalmazást nem.
Másik usb portba csatlakoztatva próbáltad?? -
oggy71
tag
Köszi Gabbbb és MK VII ! Akkor nem foglalkozok vele!
-
apic
csendes tag
Valaki nem tud ebayrol vagy aliexpressrol rendes fóliát, nem üveget ? Mert én sehol se találok , boltokba tuti van de ott nem veszek mert én hetente cserélném a melóm miatt
-
oggy71
tag
Nemrég vettem észre, hogy a belső kameralencsém üvegén belül egy kristályos porszemcse üldögél a lencse szélénél.Az elkészült képeken semmi sem látszik, hogy ott lenne.Szerintetek foglalkozzak a dologgal?
-
weinmaker
őstag
Srácok ezt a középső gombra feljövő google keresős sz@rt hol lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest