-
PROHARDVER!
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hislah
aktív tag
válasz
Trialbiker #7695 üzenetére
Igen! Pl. egy Telenoros kártyával!
-
Balzak83
senior tag
válasz
Trialbiker #7695 üzenetére
Igen, az értesítési panel és állapotsáv menüpontot keresd. Ott lesz.
-
Trialbiker
tag
Sziasztok valahogy el lehet tüntetni a telekom feliratot a bal felső sarokból?
-
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Végül mivel a 72 órában még benne voltam kaptam egy új telefont. És láss csodát ezzel már se hálózat eldobálás, se újraindulás nincs
-
fishme
tag
Üdv
Huawei p9 (L09) tulaja lettem az lenne a kérdésem hogy külső tárhely mód nincs ha pc-hez csatlakoztatom ?
Csak egy lemezmeghajtót ad be ahol telepíthetem a hisuite programot. -
Cunaja
Topikgazda
válasz
haspok07 #7684 üzenetére
Recoverybe lépsz, majd úgy dugod a PC-re és flash módszer marad, ha az aktuálisan felrakott romot nem akarja 3 gombos módszerrel felrakni.
Holnap délután lesz időm, ha megkeresel privátban, akkor megcsináljuk, nem kell szervíz.
A Huawei telefonokat nagyon nehéz szoftveresen végleg tönkretenni.
Igen, tégla lesz, de nem teljes tégla. -
MK VII
veterán
Egyik nap volt téma a google billentyűzet újítása. Akkor ki is kapcsoltam, de állandóan lefrissíti magát. Nem tudok mit csinálni vele. Mindig törölnöm kell.
Hogy lehet, hogy ne frissítsen? -
haspok07
tag
Egy kis segítséget kérnék.
Vészüzem módba állt a telefon. Felakartam tenni 3 gombos módszerrel egy romot de újra indulás után már nem indult el a rendszer. Fastboot mód van, telepíteni másik romot lehetne de 5%-nál megáll a telepítés. esetleg valamilyen programmal vagy módszerrel helyrehozni?
Előre is köszönöm a segítséget. -
hislah
aktív tag
válasz
philoxenia #7679 üzenetére
A készülék újraindul, ezért kéri a PIN kódot.
Több oka is lehet. -
vasi89
őstag
-
csomi1977
aktív tag
Sziasztok
Használ valaki Garmin Connect appot? miért nem engedi az a telefon az intelligens értesítéseket bekapcsolni?
Note3-on nem volt ilyen gondom -
Egyébként most már többször újra is indult kb 10-15 perc böngészés után.
Plusz ami a B20 kérdést illeti. Csak az egyik sim-en megy a 4g, a másikon csak 2G de így is újra kéri mindkét simnél a pin kódot. -
ORCA58
addikt
A Honor 6 Plus tudtommal nem tudja a B20-at azaz 800 MHz-es frekvenciát (Mobilaréna teszt). E miatt akár a SIM is lehetne a hiba oka.
vasi89
Az eMagnál személy szerint nem vásároltam. De talán 1,5-2 éve fordult elő náluk, hogy rengeteg terméknek elrontották az árát. Fillérekért lehetett tv-t stb. venni. Rengeteg rendelésük lett mire rájöttek. Közleményben jelezték, hogy természetesen ki is szállítják azokat, hiszen a hibát ők követték el. (sajnos nem vettem észre)
Ezzel szemben az Edigital egy "akár 60% feletti akció" keretében egy 30 000 ft-os Candy mikrót 3000 Ft-ért tettek fel az oldalukra. Többen rendeltünk is. Rögtön jött a levél, hogy hibáztak, ennyiért nem szállítják ki! A törvény pedig erre kötelezi őket. Páraunknak rengeteg levelezés árán sikerült elérnünk, hogy végül kiszállították, de volt akinek a rendelését nyomtalanul törölték. Azóta tudom, hogy minden csak nem korrekt cég.
(Az más kérdés, hogy az a mikró bár működik nem ér 3000-nél többet) -
vasi89
őstag
eMag-ot túlságosan is leírjátok, holott sokkal korrektebb mint pl az edigital. Vannak rossz tapasztalatok mint mindenkivel de nem 1 olyan hozzászólást olvastam, hogy a hozzájuk garanciális telefonért küldtek 1 futárt, elvitte majd visszautalták a vételárat. Nagyjából 1 hét leforgása alatt. Persze ellenkezője is van de a rossz gyorsabban terjed. Nekem pl iponnal és edigitallal van olyan tapasztalatom h 10e felett soha többé semmit egyiknél sem. Egyébként van aminél az emag csak hirdetési felület, de én p8 liteot 2 év emag garival vettem és ott ők a forgalmazó is. Itt meg ezek szerint a GSM Home, úgy pedig tényleg kerülni kell. Más kérdés, hogy alapjáraton nem olcsóbbak a MM-tól vagy edigitaltól.
De ez nem az? Szerintem hivatalosan magyarországon nem forgalmazzák a színt így 3 év garis nem lesz. A kék nem jó neki?
-
MK VII
veterán
Szia...
Azért egy összefoglalót olvashattál volna...
3+3+3-as garancia van a P9-re. 3 hónapon belül, ha törik a kijelző akkor azt díjmentesen cseréli a Huawei.
HiCare alkalmazáson belül gondolom már aktiváltad a készüléket. Ha még nem akkor tedd meg, mert 1 hónapod van rá.
Ha ez megvan akkor nincs már sok dolgod csak elküldeni a Huawei-nek a készüléket és ők díjmentesen kicserélik a kijelzőt..De ezeket nem mondták el neked vásárláskor, hogy mégis milyen készüléket veszel? Milyen garancia vonatkozik rá?
Mondjuk nem meglepő T-nél az információ hiány.. -
tween
őstag
Sziasztok!
Az egy hetes T-nél vásárolt P9 dobott egy hátast kézből és betörött a kijelző. Mibe fog ez fájni? T-s szervizessel meg lehet valahogy állapodni, vagy totál fizetős a kijelző csere?
Köszönöm a választ! -
MK VII
veterán
Tényleg.. Azt most látom csak, az emag is 1 évvel árulja.. És a forgalmazó a GSM Home.. Na ezért nem szabad GSM Home-os telefont venni..
Ezek szerint akkor az emagos is az.. Kerüld mint a rossz pénzt..
Tettszik vagy nem tettszik, szerintem barátkozzon meg a kedves asszony a fehérrel vagy a sima arannyal.
Bűzlik az emag és a GSM Home is. -
gianone
őstag
Félreérted a szituációt. Az Emag egy internetes "piactér" is, mint az Ebay vagy az Amazon is. Nem csak saját termékeket forgalmaznak. Ha más árustól veszed, akkor a feltételek kb. ugyanazok, mintha közvetlenül az ő oldalukról vennéd. Emag nem veszi meg a telókat.
Előbb rendelnék valahonnan az EU-ból gyári garisat, amit itthon tutira leszervizelnek, mint sufni GSM-est.
-
válasz
Balzak83 #7666 üzenetére
Ok , hogy ez a tutibb amúgy a forgalmazó a gsm-home állítólag ...: szóval ők is onnan veszik...
De számomra a nagyobb kérdés emagnál ,hogy hozzájuk kell vinnem a gariztatni vagy a huaweihez... nyilván engem a 2. változat érdekel...
1 év gar nem pálya ...
Másik bajom ,hogy van legalább 5 előfizu céges amire tudnék telefont venni de t-nél meg csak a szürke van hurrá... sehogy nem jó megy a küzdés
Legvégén kap egy fehéret vagy goldot...
-
-
Végre találtam rose -gold p9 et ... olyan kérdésem lenne hogy emag ad 3 év huawei garanciát?
innen veszik ez sem túl biztató
-
válasz
philoxenia #7651 üzenetére
Akkor ez viszont hardveres probléma, mert a honor 6 plus telefonomban ugyanezek a simek tökéletesek voltak.
-
haspok07
tag
Egy kis segítséget kérnék.
Vész üzemmódba állt a telefon. Fel akartam tenni 3 gombos módszerrel egy romot de újraindulás után már nem indult el a rendszer. Próbáltam másik romot feltenni de semelyiket nem fogadja el. Elindul a telepítés de 5%-nál leáll. Van valamilyen program vagy lehetőség (egyenlőre a szervizen kívül) helyre hozni a telefont? Az adb nem látja a telefont.
-
bb_bence
csendes tag
@Gabbbb
Igen, itt talán a Nexus képe jobb, viszont nehéz a kettőt összehasonlítani. Alapvetően tök mások a fényviszonyok (Nap állása, ablaktól távolság, HDR vs automata(?)), és a fókusz sem ugyanott van (Nexusnál a kinti házfalon, p9-nél meg valahol a töltő és a növény között).
HDR+-t nem ismerem egyébként.
Ha ráérsz esetleg, szívesen megnéznék egy külső körülményektől mentesebb összehasonlítást - ugyanakkor, teljesen ugyanonnan, azonos fókusszal és beállításokkal, akár automatában, akár manuálban csinálod is.
Nem a P9et akarom menteni, mert tudom hogy az 5X-be az egyik legjobb telefonos kamera került bele, csak érdekelnének a valós különbségek
és persze itt sajnos hozzá kell tenni, hogy még egy kicsit komolyabb kompakt fényképezőhöz képest sincsenek sehol, szóval ezek a fikarcnyi különbségek nem sokat számítanak.
-
bb_bence
csendes tag
Én ezeket nem olvastam, szuper
egy videót néztem, ott korrektül felrakták. majd meglátjuk... azért sajnálom ha erre nem lehet normális üveget/ fóliát kapni..
Mellesleg én is várnám már a saját véleményemet, csakhogy a drága ECELL 10 nap alatt még postára sem adta..
épp fogalmazok nekik valami kedvesebb levelet
-
ViZo72
tag
Nem tudom a megoldást, de frekvencia támogatási probléma nemigen lehet, a P9 papírforma szerint mindent támogat ami nekünk kell.
(Az általad linkelt írásban sem egyértelmű, hogy frekvencia baj van, ott "emberünk" gyakorlatilag eldöntötte, hogy az Ő telefonjának ez a baja és kész. A Huawei szerint viszont a telefonja alkalmas rá, egyedi probléma lehet, vigye inkább szervizbe de erre meg az ember nem hajlandó, inkább irogat mindenhová...)
Azt írtad: "már 3x eldobta a hálózatot (gondolom), mert kérte a sim kártyák pin kódját."
Nem esetleg újraindulgat és utána kéri? Mert az egy más jellegű hiba lenne...Igaz, azt is írtad olyasmi problémád van mint a linkelt irományban, ezek szerint tapasztalod is, hogy megszűnik a vétel, nincs hívásindítás és fogadás stb?
Honor 8 topikban ilyen tipp is volt már: hálózatkeresés fixre állítása
[link]De lehet SIM kártya hiba is...
2 kártyás problémákról is volt már szó, legalábbis a "testvér" Honornál, pl:
[link] -
gianone
őstag
válasz
qwertz99 #7639 üzenetére
Simán kigugliztam, de amúgy egyszerű. Az eleje a modell, aztán a biztonság kedvéért beleírták, hogy olasz, C555 a régió, a vége maga a build.
Egyébként szürkeimport olaszból, de ha a gyári gari megvan, akkor neked nem gáz, csak az államnak. Egyébként az nem csak ÁFA-csalás lehet szerintem.
Mondjuk valahol az olvastam, a 3. évet csak a saját országban lehet érvényesíteni, de nem tudom.
-
MM
őstag
válasz
the_pimp #7618 üzenetére
Ok, de nem hiszem, hogy a Spotify hibája, a Nexussal nem csinált ilyet. Nem csatlakozáskor indítja, hanem ha a rádión a forrást átrakom Bluetoothra...
#7622 Gabbbb:
Úgy érted, hogy ha a Nexuson kikapcsolom, akkor gyengébb, mint a P9?
Mert ennél viszont minimális különbséget látok, ha bekapcsolom. -
dl650
tag
válasz
moleculez #7613 üzenetére
Megoldódott. Egy Samsung s4 és egy Alcatel Idol x+ is ugyanígy viselkedik. Bocsi. Előbb kellett volna utána járnom. Amugy nagyon jó telefon. Én is azok közé tartozok akinek bejön a gyári kezelőfelület. Nem érzem hiányát a külön app menűnek. Nagyon jól testreszabható,még a parancsikon is cserélhető a különböző témák között.Így tényleg mindenki ízlésvilágának megfelelő a kinézet.Korábban valaki kérdezte,hogy hogyan lehet kikapcsolni gombnyomás nélkül a telefont. Flip tokkal. Tudom ehhez tokot is kell vásárolni.
-
Gabbbb
senior tag
A Google HDR+ ilyen. Nem véletlen, hogy a mai napig a nexus5x és a nexus6p az egyik legjobb kameratelefon. A pixel is ugyanezt tudja, csak gyorsabban működik a fényképezés, mert ott már rekurzív elven működik a hdr+.
A p9 -el készült kép sokkal valósághűbb és ha kikapcsolod a hdr+ -t akkor egyéb paraméterekben is jobb lesz.
-
páromnak szeretnék rose goldot beszerezni az p9 ből jól látom ,hogy ez esélytelen?
Még a német médiába sincs
-
spuros
őstag
Sziasztok, lehet ostoba a kérdés, de én ezt vettem észre. Lehetséges, hogy a gyári felület jobban eszi az aksit mint pl a nova vagy adw?
-
MM
őstag
Újabb kérdésem: (
)
Azt le lehet-e valahol kapcsolni, hogy amint kapcsolódik az autóban Bluetooth-hoz, egyből elkezdi lejátszani a zenét a gyári lejátszóval, vagy ha út közben Spotify-t hallgattam, következő alkalommal azzal...
-
MM
őstag
válasz
moleculez #7598 üzenetére
Köszi, így működik!
Csak 2 dolgot kellene még megoldanom a gyári email klienssel:
- lehet ennél külön címkéket kirakni a fiókokhoz, mint Gmail-nél?
- az egész telefon smooth, de ha belépek ebbe, akadozik a görgetés... (konkrét emailt megnyitva már nem)Kipróbáltam a Gmail klienssel is (mind a cégest, mind a sajátot a Exchange-ként beállítva), de egyszerűen akkor nem tudok új névjegyet létrehozni.
Nem értem, miért van ez, a Nexusnál nem jelentett problémát... -
dl650
tag
Sziasztok!
Pár hete lettem tulajdonosa egy kék színű L19-nek. Nagyon tetszik a telefon ,minden ok de a kamerával kapcsolatban lenne kérdésem. Ha forgatom a telefont akkor a megjelenített kép szélein torzulás van. Az elkészített kép is ilyen. Tehát egy derékszögű tárgy kicsit oldalról fényképezve már nem látszik derékszügűnek. Nálatok is jelentkezik ez vagy csak nálam. Sajnos nem értek az ilyenhez és nem tudom,hogy ez természetes vagy sem. Majd még tesztelem a kamerát ,de sajnos nagyon kevés a szabadidőm.Talán holnap tudok képet felrakni.Addig is köszi. -
törölt tag
-
Endii
tag
válasz
philoxenia #7607 üzenetére
Béllítások->speciális beállítások-> biztonság -> hitelesítő adatok törlése
Ezután ki kell lépni a főképernyőre és nem kéri már a PIN-t.
-
Endii
tag
Üdv!
Egy barátom telefonján ujjlenyomatot állítottunk be feloldásnak. Meggondolta magát és mégse akarja használni. Ki is kapcsoltuk. Viszont nem tudjuk a feloldási opciókban a "nincs"-et kiválasztani. Csak PIN-nel tudjuk nyitni. Hogy lehetne ezt kikapcsolni? "Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta. " Ezzel indokolja. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Update 05.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest