-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a B632-t, factory reset után újra raktam és az első tapasztalatom, hogy gyorsabban merül a kelleténél.
-
kyru74
aktív tag
válasz
bencsyp18 #17219 üzenetére
Szia!
Sajnos még vélemény nem tudok mondani tegnap késő este tettem fel és az asszony telója.
Este mikor haza érek akkor kapok visszajelzést tőle egyáltalán,ha észrevesz valami változást rajta.
Csak később tudok választ adni mikor én is kezembe veszem majd egy kicsit.
Annyit tudok,hogy kétszer kellet csinálnom Factory reset-et mert először a Viber-nél nem volt értesítési hang pedig semmiféle mentést nem állítottam vissza. -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Kinek sikerült feltenni már a B594-t?
Miért nem tudom B584-re felrakni?
Több helyről is letöltöttem és FirmwareFinder-ől is leszedtem kicsomagoltam és bemásoltam a Sd kártya gyökerébe dload mappába/update.app-ot és mikor elindítom a frissítést a állandóan sofware install failed ír ki.
kipróbáltam Sd kártya nélkül közvetlen a telefon gyökerébe és úgy sem sikerült mikor próbálom felrakni szerintetek hol hibázok? -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Annyit olvasok itt a fórumon az egy éjszakai merülésről ,hogy csak 1-2 % -ot esik a töltöttségi szint akkor a párom P8 lite-ja egy este alatt a 30%-a az sok ?
Szerintetek miket kapcsoljak vagy tiltsak le az alkalmazások között Google Play Szolgáltatások,(Filmek,Játékok... )törlése és tiltása már megvolt ?
A facebook és a viber-t használja de nem esteamit gyanítom,hogy sokat zabálhat .
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött frissítés a készülékre B200-as volt eredetileg pénteken kapta a párom szülinapjára, felettem a B560 szombaton és ma lefrissítette magát B564 a készülék.
Kíváncsi leszek milyen lesz mert a B560-nak az aksi idő igen gyenge volt reggel 6-tól délután 17-ig 31%-ra csökken úgy,hogy egy hívása volt a páromnak egész nap. -
kyru74
aktív tag
válasz
scabiosa82 #10553 üzenetére
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Dell OptiPlex 5080m micro/mini PC- i5-10500T Win11- Számla/garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest