Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
válasz Elemental #20592 üzenetére
Ismét előjött a hiba (ha a bt be van kapcsolva nincs wifi). Szerintük jó, mert be is vizsgálták. még fél év gari van rá.
Küldjem vissza reflexből, vagy írjak az ügyfélszolgálatnak? Arra gondolok, hogy ha visszaállítom a gyári állapotot, akkor megjavul pár hétre. Hogyan tudnám a a személyes adataimat kitörölni a telóból visszaállítás nélkül? Töröljem ki az összes felhasználói fiókot? -
Elemental
addikt
válasz ANDROID??? #20595 üzenetére
Köszi!
Majd beszámolok a fejleményekről.
Amúgy kinéztem az utódot. Redmi note 5 4/64. Ezzel meg ráérek szórakozni a garival. Meguntam a szarakodást a kölcsöntelókkal, meg az újratelepítésekkel. -
Elemental
addikt
válasz ANDROID??? #20593 üzenetére
Én még ehhez is jóhiszeműen viszonyulok, írtam válaszban, hogy összefügg a bt-vel. Csak bekapcsolt bt mellett jön elő a gond. Lehet, hogy úgy vizsgálták be, hogy ki volt kapcsolva
Ha megjön a teló, és ismét előjön a hiba, ( és miért ne jönne elő, ha nem csináltak vele semmit, mert szerintük jó), minden zokszó nélkül visszaküldöm. Majd csinálok videót a hibáról. Az nem lehet, hogy azt válaszolják majd, hogy mivel szerintük jól működik a telefon, minden vele kapcsolatos költség engem terhel? -
Elemental
addikt
válasz ANDROID??? #20571 üzenetére
Marad a kalapács
"..szervizpartnerünk (TMX Solution Kft.) bevizsgálta.. Ön által panaszolt hibákat nem tudta reprodukálni, megállapítást nyert, hogy a készülék a műszaki előrásoknak megfelelően, hibátlanul működik.."
-
Elemental
addikt
válasz ANDROID??? #20571 üzenetére
Support:
"...kérem küldje be megint a készüléket. ...vagy makulátlan készüléket vagy csereutalványt fog kapni cserébe."Remélem a makulátlan alatt nem egy javított rossz telót ért.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Zsocy155 #20569 üzenetére
Írtam emailt az ügyfélszolgálatnak, csatoltam a teló adatait, szervizkönyvet, számlát és mindhárom javítás papírját. Kértem cserét, vagy vásárlási utalványt. Majd alakul.
Azon gondolkodom, hogy ha nem akarják cserélni, akkor egy videót csatolok legközelebb, amint a telót széttöröm egy kalapáccsal -
Elemental
addikt
Szevasztok!
Pár napja jött meg a telóm a harmadik garis javításból. Ugyanúgy rossz.Wifi gond. Már a második szervizt is megelőzte egy e-mail váltás, telefoncserét szerettem volna. Most megint fogok e-mail-ezni, meg telefonálni, nem tudom lesz-e értelme. Van bármi eszközöm arra, hogy hassak rájuk? Nem akarok sem fenyegetőzni, sem feleslegesen keménykedni, csak normál hangvételben megbeszélni, hogy ne szarakodjanak már, hanem küldjenek egy 50k-s vásárlási utalványt, vagy valami legyen A teló 1,5 éves.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Az szerintetek bug vagy fícsör, hogy iszonyú színtelenek a fotók? Kb mintha 50%-kal lehúznám a színtelítettséget.
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Wifi problémával kapcsolatban kérdeztem nemrég.
Azóta kétszer járt a szervizben a teló. Első alkalommal már a teló telepítésénél folyamatosan megszakadt a wifi. Küldtem is vissza. Második alkalommal egy hétig jó volt, utána, azaz most ismét előjött. Mit tegyek? Szívem szerint lecserélném ezt a telót. Beszéljek az ügyfélszolgálattal, és kérdezzem meg, hogy ennek az értékével csökkentenék-e pl p9 lite árát? Van egyáltalán jogom cserét, vagy a teló árát visszakérni? A telefon még nincs egy éves. -
Elemental
addikt
Köszi, srácok!
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
P8 lite telómon meghülyült a wifi. Fenn vagyok a wifin, de nincs net. Több routerrel is teszteltem. Van, hogy 1 napig nincs gond,majd egyszer csak nem nyit meg semmit böngészés közben, és ilyenkor semmilyen programban sincs net, pl időjárás, stb. Van evvel kapcsolatban tapasztalatotok? Mi lehet a megoldás. A teló még garis.
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Lehetséges megoldani, hogy az elkészült képeknek ne IMG_dátum, hanem csak dátum legyen a fájl neve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest