- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Everest / AIDA64 topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
donnie.d
aktív tag
válasz
Elektrosokk #552 üzenetére
Ez attól függ, hogy mennyire éled az életed a telefonon.
Én az ügyeimet java részt személyesen vagy laptopon intézem. Utóbbit azért szeretem, mert ott gyorsabban tudok írni, és reagálni is. Nekem van egy P40 Pro-m és egy P50 Pro-m is. Jelenleg az utóbbit használom. Azért történt a vásárlás, mert ugyan nincs nagy előre lépés a két telefon között, de nekem megtetszett a P50 Pro, s az elődjét meg megtartottam arra az esetre, ha valami történne a jelenlegi készülékkel, hogy legyen egy tartalék.Én a telefont fényképzésre, telefonálásra, zenehallgatásra, és pár szociális platform (messenger, facebook, instagram stb.) használatára használtam. Ebből a szempontból probléma nincs a P50 Pro-val. Megy rajta a messenger, facebbok és ezek lite változatai is, továbbá alapból a huawei egészség alkalmazását használtam. Zenelejátszóból kettőt használok. Egy az alap egy pedig a Musicolet. Egyikkel sincs gond. Gspace-t használok az alatt pedig inkább a térképet szoktam használni. Ha nem jelentkezel be nincs probléma. De bőven vannak alternatív lehetőségek mindenféle eddig használt alkalmazásra. Én meg vagyok elégedve a telefonnal. Szeretem.
-
hunhool1979
tag
válasz
Gyári email kliens abszolút tökéletes. Kezel mindent.
Yt=nálam ytvanced.
Social média = fosbúkom nincs, de van insta, WhatsApp, viber. Párom használ fosbúkot az ő p50 pro-ján. Gond nélkül megy, szinkronizál mindent. -
Keny.
tag
válasz
Èn az Android auto kijelzőre tükrözésén kìvül mindenre találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest