- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Forrmell.enn
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laczkaba
aktív tag
válasz
stnorcy #22883 üzenetére
A 11.0.0.610 Hisuite kell,190-ről 147-re mentem vissza.És innentől lefelé 2 verzió számot ugrottam mindig.Ha találsz dload romot akkor usb+bármilyen memkari jó.Letöltöd a romot,kicsomagolod és a dload mappát átmásolod a megformázott kártyára(formázás gépen történjen).Konkrét vezió számot azért nem írok mert P30-on csináltam.de már vissza mentem 11. -ig.Amikor csináltad, a romot teljesen letöltötte?vagy már ott megszakadt?A szám kombicióval olvastad ki a rom verziót?Van olyan hogy az egyikhez a 610 végű Suite kell,másik leminősitéshez pedig a 650-es végű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Videós, mozgóképes topik
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged