- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz
F-ECT$ #23195 üzenetére
HM6 ra vártam én is de lehet inkább az 5 - ös lesz. Pár hónapos készüléket 250 ért már lehet venni. A 6-os nagyon drága lett ( nekem)
P30 pro nekem most azt csinálja, hogy wifi utána nem kapcsolódik automatikusan mobilnetre. Az se segít ha a mobilnetet ki-be kapcsolom. Újra kell indítani a telót. -
F-ECT$
titán
Én azért már kezdem érezni a P30 Pro korlátait: képernyő felbontás és frissítés, videó készítés, újabb játékok futtatása, az aksi kezd öregedni, a hangszóró mindig is kompromisszumos volt, nincs 5G. Nálam kezdi megadni magát a bekapcsoló gomb is, és a második flip tokom is mindjárt szétesik, és már sajnos nem lehet kapni.
Igen, ki kell fizetni 500k-t egy új telefonért, de ez kb az 5 évvel ezelőtti 300k-val egyenértékű.Honor Magic 6 Pro-t nézem pl most az S24U mellett lehetséges utódnak.
-
Peace
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #23193 üzenetére
Így van!!! Kifizetsz egy rahedli pénzt és nem lesz meg az az érzet, hogy ez baromira megérte. Iszonyatosan jól összerakták ezt a telót!
-
Pinyo16689
senior tag
Főleg, mert a telefon az igényeinek teljen megfelel. Nem lassú, nem akad, stabil, jó kamera, sorolhatnám. És egy hasonló masin minimum 300 ezer forint, és nem éreznek jelentős előrelépest. Meg kell állapítani, hogy csak az árak mennek feljebb, a fejlődés már nem akkora, mint régen. Ez az 5 éves telefon meg simán versenyképes lenne évekig, ha frissitenék, majdnem csak kompromisszum nélkül. Talán a kijelzőfrissites az egyetlen, ami kiemelkedő az elmúlt időszakból, de anélkül is tudok élni. A Huawei egész jól megoldotta a villogascsokkentést ezen a masinon is.
-
Pinyo16689
senior tag
Kínában meg mindig frissítik a P30 sorozatot, most kapja meg a Harmony OS 4 egy frissített verzióját. Nagyon sajnálom, hogy a globális verziót ennyire elengedték... Lehet, hogy kipróbáltam volna a Harmony OS-t, ha lehetett volna választani. Kissebb rizikónak érzem egy meglevő telefonon kiprobalni, mennyire felelne meg nekem, mint 100ezreket költeni, és vagy bejön, vagy nem.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
sanca72 #23187 üzenetére
Én kint élek Ausztriában. Egy bécsújhelyi mobilishoz mentem(srab vagy szír Jóistentudja, melyik), aki anno alattunk nyitotta a bolt elődjét, és párszor segítettem neki, ismert, nem besétáltam az ajtón.
Amúgy egy éve a hivatalos szervíznapok alkalmával akkut cseréltettem, amit a RYMO GmbH, mint hivatalos partner tett meg, és meg is vagyok vele elégedve. Ők pl az IP68-at is garantálték, míg az arabok nem(nyomáspróba). Amikor erre rákérdeztem(kb 4 hónapra rá)akkor viszont már írták, hogy nem ők a szerződéses szervíz többé, hanem a Huawei ügyfélszolgálatot keressem ha további javításra szorul.
Amúgy GSM boltos palinak is (nyilván) ismerős volt a P30 Pro hiba, mondta is, hogy a SIM-modulon van valami chip, és lehet, hogy a pótalaktrészt-ennek a chipnek a hiánya miatt-nem fogja tudni elfogadni a telefon. Ilyen esetben azt át kell forrasztani, de ezt csak akkor tudja megmondani, hogyha belerakta.
Itt van egy Reparaturbonus nevű dolog, amit az EU támogat, és ha azon keresztül, szerződéses partnerekkel javíttatom az egyébként nem szarrá tört-tehát megmenthető- elektromos cuccaimat(pl kávéfőző, telefon, stb), akkor a javítás árának fele, de max 200Euro pár héten belül visszakerül a számlámra. Én itt ezzel éltem, így fizettem összesen 80 Eurot, amiből 40 visszajár. Lehet, h otthon is van, csak eldugva. -
sanca72
tag
Nem tudtok egy jó Huawei szervizest?
-
sanca72
tag
válasz
Sztyepadzso #23173 üzenetére
Szia Hol javíttattad, mert nálam ugyan úgy xar, csak kihangosítva hallanak. Pedig szalagkábel és sim modul csere is volt
-
TomBond
aktív tag
Az megoldható valahogy, hogy egy valakinek a számát úgy tiltsam le, hogy azt neki ne jelezze csörgetésnek? Hanem mondjuk azt mondja, hogy a hívott szám nem kapcsolható!
-
F-ECT$
titán
Flip (smart) tok 4tw
-
Peace
nagyúr
3 évig nem csinált ilyet, most viszont 2 hét alatt már másodszor!
Kiveszem a zsebemből és több percre le vagyok tiltva a képernyő feloldásától. Egyszer 9, most 7 perc volt. Se ujjlenomyat, se PIN, csak segélyhívás. Végignéztem az összes biztonsági beállítást, sehol nem találok ilyesmit. Nem lehet ezt kivenni valahogy? Miért csinálja? Ha feloldódna a zsebemben, akkor max elindítana mindenféle alkalmazást, de nem ezt történik.......
-
Sztyepadzso
őstag
Ki lett cserélve a kábel és a SIM modul, ismét mőködik minden
2-3 hét MIUI után visszatértem. Nem lesz eldobva a 13T Pro, megvan már, mire használom.
-
-
kp78
addikt
válasz
tobias88888 #23162 üzenetére
Enyém is 149-en áll.
Anno az értékesítés végén vettem a T-től. -
tobias88888
őstag
válasz
Piotor #22393 üzenetére
Elvileg van már 219es update is. Nekem továbbra is 149 pedig 7 hónap alatt simán meg kellett volna kapjuk a 169et.
-
Diokhan
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #23159 üzenetére
Sajnos a Xiaomi telefonoknak alapból nem egyszerű a kezelése, érdekes, hogy a Huawei ehhez képest mennyivel jobb. Viszont ha már Xiaomi telefonod van, javaslom az Amazfit órákat, azokkal biztosan jobban fog működni. Nekem Amazfit GTR2 van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 10 naponta töltöm úgy, hogy 10 percenként pulzust mér, alvást figyeli egész éjjel légzésminőséggel együtt, és egész nap értesít messengerről, appokról, hívásokról. Szerintem nézz körül, hátha találsz olyat, amelyik megtetszik.
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Köszi a segítséget. Rossz topicba írtam. Az alany nem iphone hanem egy xiaomi redmi note 13 pro+. De valam8 nagyon nem stimmel ezzel az egésszel. Azt írja h droid hiba és engedélyezni kell mindent is de olyan menü nincs amit mutat a leírás. Asszem eljárt az idő a watch gt2 felett.
-
pcnet
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #23156 üzenetére
Szia!
Én sokat használtam/használom az órát iOS-en és androidokon is. iOS-en sokkal butább az app mint androidon. Pl értesítéseknél iPS-en van pár app és “többi”.
Az általad tapasztalt hiba nálam még egyetlen iPhoneon sem jelentkezett. Esetleg nézd meg a Beállítások / Huawei Egészség / Értesítések alatt. Nálam így van beállítva és minden jelez aminek kell:
Ha így sem jó, akkor igazából passz! -
Diokhan
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #23156 üzenetére
Ezt lehet, hogy inkább a telefonod topikjában kellene megkérdezni, ott szerintem jobban tudnak rá válaszolni.
Megjegyzés:
Viszont amikor én még iPhone-t használtam és amellé kerestem órát, akkor azért választottam a Huawei GT2 helyett a Xiaomi Amazfit GTR2-t, mert amíg a GTR2 appja teljesen megegyezik iOS és Androidon egyaránt, addig a Huawei app iOS-en sokmindenben korlátozva van az Androidhoz képest. Lehet, hogy itt is valami hasonló van a háttérben. -
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Ma szerváltam egy 13 pro pluszt és a Huawei Health app azt írja amikor az óra értesítéseit állítom be, hogy "Korlátozott beállítás. Biztonsága érdekében ez a beállítás nem használható". Mindent be lehet állítani csak ezt az egyet nem ami a legfontosabb lenne. Viki találkozott már ilyennel? Köszi
-
Kleroo
veterán
Sziasztok. Tudtok valami olyat, amivel p30prok között lehetne váltani?
Ugyanaz a teló, ugyanaz a sw verzió. Hölgy tulaj, és már előre fél a költözéstől, jelszavak, stb. Van olyan app, amivel kb át lehet tükrözni?
Tehát nem csak 1-2 beállitást, hanem minden cseprő-apró al-al-albeállitást is. Jó eseteben még kb az ujjlenyomatot is.
Szóval létezik-e valami ami azonos HW/SW esetén mégtöb dolgot tud átpakolni. -
Diokhan
addikt
-
Robaj
addikt
válasz
sanca72 #23136 üzenetére
Nekem is ez a problémám a telefonnal, az alsó mikrofon nem működik, kb. 5 mp kell, amíg átvált a felső mikrofonra, ez ugye eléggé messze van a szájtól, ezért hallanak halkan. Ha nem értenek, akkor marad a kihangosítás / füles. Emiatt nem cserélem, megszoktam
Korábban nézegettem más telefonokat, legolcsóbb 180-ért a pixel 7 5GB volt, amire cseréltem volna (fényképezés fontos számomra), de 180-ért elviselem azt a pár kihangosítást
-
jegenye77
addikt
A képernyőn alul elhuzva vált a megnyitott alkalmazások között.
Ezt hol tudom kikapcsolni?
Írás közben állandóan bezavar. -
spileraaa
senior tag
válasz
Tutu7030 #23146 üzenetére
Én 267 ezer forintért sikerült meg vegyem újonnan bontatlanul. Hivatalos forgalmazótól vásárolta aki eladta bérlet hosszabbításra az Orange -tol ö 230 ezer forintért vette vagyis nem sokat rakott rá pluszba.
Tényleg nagyon hasonló mint a Huawei én mate 20 pro váltottam rá. Eddig egyetlen negatívum talán hogy nincsenek belföldről hozzá minőségű tok és fólia pl Spigen és mindent az alirol kell beszerezni tokot azt sikerült 2 is ami elég jó de fóliát eddig nem sikerült.
-
spileraaa
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #23131 üzenetére
P30 pro sokkan Honor magic 5 pro váltottak mert nagyon hasonló. Esetleg ha van rá kereted ez jobb döntés lehet?!
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Sztyepadzso #23141 üzenetére
A négy felső pötty alatt nincs ilyesmi
Viszont a Bevizsgálás és Javítás alatt / Hibakeresés indítás után teszteket lefuttat le, az előlapi kameránál a hátlapi kamerát indítja és ezt nem ismeri fel, majd indítja a hátlapi kamerát, szóval a P30 Lite-nál még nincs smart dignose. Akár szoftveres gond is lehet, az aksira cserét javasol.
A cserealkatrészek menüpont alatt lévő alkatrész árak nem is lennének drágák, (valószínűleg nem igaz) de a Javítási szolgáltatás keresésénél nem ad egy szervízt sem, ha beírom az írányítószámot a szervízen kívül mindent listáz. A márkaszervízben -a weboldaluk szerint- meg nincs hozzá alkatrész.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
sanca72 #23136 üzenetére
Sajnálom, és megértem az elkeseredettségedet. Az utóbbi 4 évben nekem is olyan lett a telefon, hogy a kis akadások ellenére, meg hogy szarakodott ez a dolog, nem tudtam volna tőle megválni, és megyek is vissza a 13T Pro-ról, ha egyszer újra jó lesz. Kiráz a hideg a MIUI-tól.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
teleahocipöm #23140 üzenetére
Megnézted a My huawei/support/négy jobb felső pötty/quick services/smart diagnose menüt, az mit mond? Mert ha ott szar, akkor szvsz szevasz kamera.
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Van egy P30 Lite aminek az előlapi kamerája nem működik, a kamerán belül amint a selfi ikonra "kattintok" kilép az alkalmazásból. Végig mentem a: Beállítások/Alkalmazások/ Kamera > Tárhely > Adatok törlése menüpont > Újraindítás. sajna nem segített, ahogy másik kamera app letöltése sem. Mit lehetne még tenni?
-
F-ECT$
titán
Nekem most szoftveres furcsaságok jönnek elő. Pl a Telex elindul, de nem jelenik meg a szöveg / kép, csak a keret látszik, a Messenger nem jeleníti meg az új üzenetet csak bezárás, újraindítás után, a Chrome néha megakad 1-2 másodpercre, stb.
Lehet, hogy egy FR megoldaná ezeket, de szép lassan látszik, hogy itt a csere ideje. Mondjuk ha kihúz még fél-egy évet, az nem lesz gond -
sanca72
tag
válasz
Sztyepadzso #23102 üzenetére
A sim modul is cserélve, így sem oldódott meg a mikrofon probléma, csak kihangosítva hallanak tisztán. Így sajnos csere lesz a vége pedig nagyon szerettem a telót.
-
Diokhan
addikt
Hálistennek nekem eddig minden olyan app hibátlanul fut, amit használok, beleértve a banki alkalmazásokat, szolgáltatósokat és játékokat is. Ha nem hardcore felhasználásra kell, mint pl 4k videók szerkesztése mobilon vagy ilyesmi, akkor én nyugodt szívvel ajánlom. Én is iPhone-ról váltottam P30 Pro-ra és egy másodpercig sem bántam meg.
-
Peace
nagyúr
válasz
JohnDoe_Hun #23131 üzenetére
Inkább az a veszély, hogy előbb-utóbb valami kulcsfontosságú app nem fogja már támogatni. Mondjuk ennek ki tudja mennyi az esélye.......
-
JohnDoe_Hun
tag
Köszönöm. Igazából sosem játszottam telón. Biztonsági rés mekkora lehet? Azért az nem általános, hogy az emberek telóit feltörik. Inkább a figyelmetlenség meg a tudatlanság szokott szerintem itt döntő lenni. 3 év iphone-tól kezdek megcsömörleni és a p20pro után erre gondoltam. A xiaomi-któl valahogy tartok. Nem jönnek be.
-
Peace
nagyúr
válasz
JohnDoe_Hun #23127 üzenetére
Jó szívvel nem tudom ajánlani. Nagyon öreg az Android verzió, nincs biztonsági frissítés. HW is öregecske, modernebb játékok már haldokolnak rajta. Ha mindezek nem tántorítanak el, akkor egész nyugodtan, mert még mindig szuper kis teló. Már ha tényleg olcsón sikerül megcsípni.
-
F-ECT$
titán
Kezd tönkremenni a töltőkábelem. Milyet érdemes venni, ha szeretném megtartani a 40W-os töltést? (A fej még jó.)
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Megéri ezt a telót megvenni 2024-ben? Iphone 12-ről térnék vissza. Előtte p20pro-m volt. Köszi.
-
ffodi
veterán
válasz
yodee_ #23123 üzenetére
Használtam, amíg nem ment nyugdíjba a telefon.
2 trükk van, egyrészt, amikor csatlakozol és jön egy értesítés, hogy nincs internet a Wi-Fi hálózaton, akkor nem szabad semmire rányomni, csak ignorálni (vissza gomb), másrészt a fejlesztői beállításokban be kell kapcsolni a "Mobil adat mindig aktív" opciót (vagy valami ilyesmi....rég volt már).
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Használja valaki az android autót vezeték nélkül? Nem tudom összehozni, hogyha csatlakoztatva van akkor legyen net is. Mindenáron a wifin keresi a netet nem 4G-n. Viszont a fejegyséf wifijén nincs net, csak kommunkiációra van. Kábelen minden rendben, csak nélküle nem.
Köszönöm
-
bagyulus
tag
válasz
Sztyepadzso #23111 üzenetére
Csak az a baj hogy nálam nincs engedélyezve. hol kell engedélyezni? -
Nikaré
őstag
válasz
Sztyepadzso #23111 üzenetére
Megerősítelek, a Viber nekem sem jött össze.
Ezek után mást nem is próbáltam. -
bagyulus
tag
Üdv! Valaki tudna benne segíteni hogy hogyan kell bekapcsolni az ikeralkalmazást? A vibert szeretném használni vele. Köszönöm.
-
Zoz
őstag
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Lacccca87 #23100 üzenetére
Nekem egy osztrák és egy magyar kártya volt benne eddog(magenta és yettel) , és ez utóbbi cserleve is lett, amikor szarakodott, de lehet, h már akkor az olvasó volt a ludas.
Ez van, akárhogyan is van összerakva, a telefon sokunknak már 3+ (nekem is 19 végi) éves, abban sok nyúzás benne van, pedig törve nem volt, de az ember az ágyra is ledobja, ott is hirtelen lassul, lepotyoghat külső sérülés nélkül, kint hagyhatod a napon vagy a kocsi műszerfalán, vagy a hidegban.
Nagyon jól, de nem az örökkévalóságnak lettek tervezve. -
sanca72
tag
válasz
Sztyepadzso #23102 üzenetére
Bocs, Azt nem tudtam, hogy a simet is a szalagkábel vezérli. Az mondjuk érdekes, hogy a szalagkábel csere után nem látja a második simet. Pedig a szalagkábel eredeti gyárit vettem hozzá. Nem tudom mi lehet a térerő probléma, egyáltalán megoldja e a sim modul csere a problémát. Lehet telefon csere lesz a megoldás, de a hívásrögzítés nagyon kell és a többi teló sajna nem tudja
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
sanca72 #23101 üzenetére
Ki mondta, hogy a SIM modult cserélték?!
"Legutoljára töltőkábel szalagcsere volt, mert nem volt hangvezérlés. Lehet sim szalagkábel csere megoldja a problémát ?"
A te 2. linkeden a töltőkábel van, ami egyben a sim kábele IS. (video, amit linkeltem). Magyarán az már cserleve lett. -
sanca72
tag
válasz
Sztyepadzso #23099 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest