Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Gaming notebook topik
 - iPad topik
 - Androidos fejegységek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Apple asztali gépek
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Azonnali alaplapos kérdések órája

- 

PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

AtHoS
nagyúr
válasz

manokaki

üzenetére
						Ahol lakom épp nincs Digi lefedettség, így VoWifi-re kényszerül, de sokkal jobban merült a teló, mint olyan helyen, ahol volt normális Digi térerő (LTE).
Lehet a VoWifi alapban kevesebbet fogyaszt, de a teló közben pásztáz hálózat után kutatva, és mivel nem talál ez megy folyamatosan és az bizony eszi az akkut is
 - 

válasz

manokaki

üzenetére
						Elméletileg kevésbé fogyasztja, mint ahogy wifi böngészés is takarékosabb a mobilnetes böngészésnél. Ha a telefon ágaskodva érné el a 4 óra SOT-ot, és azon küzdene mindenki, hogy legalább reggeltől estig kibírja töltés nélkül, akkor lenne jelentősége ilyen spórolásnak. De a P30 esetében szerintem ennek nincs jelentősége.
Nem a Vowifi miatt ennyi...
 - 

AtHoS
nagyúr
válasz

manokaki

üzenetére
						Esetleg ezt kipróbálhatod: [Van egy új Google camera Go ami működik emui10 alatt is]
 - 

adrig
csendes tag
válasz

manokaki

üzenetére
						Hát igen, ezzel küszködök már én is egy pár hete, de valahogy mindig visszaállítja egy idő után az alapbeállításokra, ami idegesítő

Most a legutóbbi próbálkozásom az, hogy a Messenger programon belül a beállításoknál a Notifications & Sounds -> Notification sound-ot átraktam a Double Pop csengőhangra. Ha ezt sem tudja megjegyezni akkor jöhet a Messenger Lite, hátha az
 - 

AtHoS
nagyúr
 - 

korpicschess
veterán
válasz

manokaki

üzenetére
						Igen, a tulajjal együtt, csak már én veszem át.
 Remélhetőleg holnap délelőtt, hogyha minden a terv szerint ment. 
Amúgy tipikus trükk volt anno Samsungoknál, hogy égesd be a kijelzőt, és cserélik... Mert mondjuk összekarcoltad. Azért mondjuk ezt túlzás.P30 fólia nélkül hogy bírja? Rendeltem már üveget, de a V30-at egy ideje anélkül használom, és oké mikrokarc lehet van rajta, de nem látszik bekapcsolt kijelzővel, és sokkal jobb érzés.
 - 

korpicschess
veterán
válasz

manokaki

üzenetére
						Gondolom. Nekem áttetszőn van alapból, mindkettő (Novát használok ezer éve). Ott is úgy derült ki, hogy gesztusvezérlésen volt visszaállítás után, és így látszott nagyon, nem vette észre a tulaj amúgy, de így nagyon szembeötlő volt.
Én főleg az android 10 és a gesztusok miatt váltok. Hiányozni fog az LG széleslátószögű kamerája, meg a quad DAC... Kíváncsi leszek, hogy a P30 mennyire hallgatható hangú fülessel, nem nagyon találtam róla infót. Legalább van jack.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Eredeti játékok OFF topik
 - The Division 2 (PC, XO, PS4)
 - Gaming notebook topik
 - Háztartási gépek
 - BestBuy topik
 - Yettel topik
 - A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - További aktív témák...

- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A múltkor is majdnem leesett..

Nekem is van másik, ha a gyári kipurcan, felrak(at)om azt.

Báris én még nem találtam rá 

Nem használok AOD-ot. 
 mert az órám rezzen egyet, ha jön valami.