Hirdetés
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrig
csendes tag
válasz
Diamond500
üzenetére
Igen, ezzel próbálkoztam már, mivel itt lehet minden féle értesítést külön állítani. Elméletben szép és jó, gyakorlatban viszont 1 nap után visszaállítja magát alapbeállításra. Hogy most ez a Messenger betegsége, vagy a telefoné, nemtudni
Ez volt ugye az első próbálkozásom, most a második az, hogy a Messenger programon belül állítom át, ott viszont némitani nem lehet, csak más beépített csengőhangra átrakni, átraktam a "Double Pop"ra mert viszonylag csendes, meglátom, hogy ezt idővel el e felejti, vagy megmarad.
-
manokaki
addikt
válasz
Diamond500
üzenetére
ott állitottam át , ott van néma lehetőség is, jó is egy ideig aztán visszaáll a " newmessenger " hangra !
De lehet ennek a hangerejét állitani ?? Mert azt se találtam meg , a beállitások - hangok és rezgékesekben hiába pipálom ki az értesitéseket némára ...de a hangereje is fix ??
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő