Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Wow!
Hogy sikerül ilyen durva érték?
Mondjuk nekem új az akku, a telefon is belakás alatt, sok app frissítés, meg gyakori rövid idejű nyomkodás után olyan (erős) 5 óra kijelzőidő amit produkált, de mondjuk 1,5 napos készenlét mellett.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz pár ciklus után.Amúgy a szerviz végül hátlapból is újat rakott, szóval szinte új telóm van. Én pont azt sajnálom kicsit, hogy fekete és nem auróra kék.
Mondjuk szép nagyon a fekete is, ezüstös, csak régóta ilyen konszolidáltak már az eszközeim.coolrob: én is rendeltem üvegfóliát, de az ujjlenyomat miatt hagyom a gyárit. Amúgy teljesen oké a tapintása, és nem rontja a képminőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy sikerül ilyen durva érték?
Mondjuk szép nagyon a fekete is, ezüstös, csak régóta ilyen konszolidáltak már az eszközeim.