Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
Sziasztok, jelenleg ilyen tokom van a telefonom, viszont már eléggé viseletes. Szeretnék egy ugyanilyen gyári tokot rendelni. Tudnátok ebben segíteni hol találhatok ilyet? Mindenhol az a baromi csúnya átlátszó szilikon tok van.
-
spuros
őstag
Sziasztok, egy érdekes problémával szembesültem. Mintha a telefonom (öt éves) leszokott volna a gyorstöltésről. Mindig is a gyári töltővel töltöttem. Most mikor felteszem tölteni mintha lasabban töltené. Persze tudom, az akku gyengül, öregszik, stb. Eddig ha feltettem azt írta ki, hogy gyorstöltés (vagy ilyesmi), de most csak "töltés" és mintha lassabban is töltene. Párom is megerősített ebben, mert mikor feltette a Xiaomi telefonját az én töltőmre neki is kiírta, hogy szuper gyors töltés. Viszont ezt már neki sem írja ki. Lehet döglődik a töltőm? Nektek kiírja hogy gyorstöltés vagy szimplám töltés mikor felteszitek? remélem nem volt katyvasz amit írtam és értitek a problémám.
-
spuros
őstag
Sziasztok,
nekem délután frissült, viszont azóta merül mint a nyeletlen balta. Wipe cache volt 2x is, de semmi. Rég volt főverzió frissítés, de ez természetes? -
spuros
őstag
Sziasztok, lassan harmadik évébe fordul a telefon nálam (is). Lehetőségem lenne lecserélni a Telekomnál, de egyszerűen nincs olyan telefon amire leváltanám. Igazából egyedül az akku amire azt mondom kiszolgálta magát. Gondolkodom egy akksicserén. Én ezt a helyet néztem ki. Gondolom van itt olyan kolléga aki cseréltetett benne akkut. Tudna nekem mondani tapasztalatot? Köszönöm!
-
spuros
őstag
válasz
Shinnokina #14637 üzenetére
Igaz, reset nem volt, de restart igen. Lehet az kevés volt neki.
-
spuros
őstag
Sziasztok!
345-ös szoftver került fel OTA. Update óta merül mint a Titanic. Más is tapasztalt ilyet? -
spuros
őstag
válasz
st3v3np3t3r #8309 üzenetére
Annyit én is korrigálnék a leírás kapcsán, hogy bizonyos esetekben a HiSuite támogatja a visszalépést. Ez nem tudom mitől függ. Egyszer azt írja nem lehetséges, egyszer pedig igen. Nem akartam elhinni mikor tapasztaltam, hogy 9.0-ről visszaállt 8.1-re.
-
spuros
őstag
válasz
st3v3np3t3r #8320 üzenetére
Ne szokd meg..
(mármint a frissítést)
-
spuros
őstag
válasz
ZoleeWolf #8279 üzenetére
Érdekes elmélet, mert témázgatni én is szoktam, de 8.1 alatt nem tapasztaltam ilyet. viszont Pie alatt a default téma volt belőve. Utána használtam leszedett témát is, de akkor is nyeletlen balta effektus volt.
(#8276) Janaboy Kikértem a Huawei MO véleményét a helyzetemre. Remélem szervizre nem lesz szükség.
-
spuros
őstag
Mit gondoltok, ha ráengedem a Pie-t ismét van esély arra, hogy másképpen alakul a végeredmény? Valami nálam nagyon beakadhatott ezek szerint. Pedig volt factory reset is.
-
spuros
őstag
Rejtély számomra ez a merülés dolog. Nekem olyan merülést produkált mintha egy öt éves telefon lenne.
-
spuros
őstag
Sikerült visszamenni 8.1-re HiSuite segítségével. Van olyan módszer amivel el lehetne téríteni a frissítés lehetőségétől? Most amit lehetett kikapcsoltam és eddig nem is akar frissíteni. De hátha van ami kimaradt nekem.
Továbbá egy érdekes felvetés. Gondom volt a Pie-al, mert nagyon merült tőle a telefon. De esetleg van esély rá, ha ráengedem még egyszer akkor jó lesz? Az ebben az egészben az érdekes, hogy van aki kiemelkedő üzemidőt produkál vele.. Na nekem kb. a fele volt, vagy kevesebb mint 8.1 alatt. Erről mit gondoltok?
-
spuros
őstag
válasz
balazs0102 #8220 üzenetére
Nekem nem OTG. Sima OTA. De borzalmasan merül. Tegnap este 15% pedig alig volt kézben.
-
spuros
őstag
Sziasztok, pár napja nekem is felment a Pie. Azóta merül mint a nyeletlen balta. Aznap volt egy factory reset is. Ma éjjel repülő módban 7% merülést produkált ami több mint érdekes. Beakadó alkalmazás nincs, reboot megvolt, sehogy nem használom másként mint korábban.
Bár követem a topikot, de van esetleg ötletetek, hogy mit érdemes megnézni, kikapcsolni (vagy bekapcsolni)?
-
spuros
őstag
Érdekes. Nekem mikor a Beállítások menü alatt kerestem rá a rendszerfrissítésekre nem jött semmi. Mikor a HiCare-ben beléptem és kértem a frissítést majd visszalépett a rendszerfrissítés kezelőbe rögtön megtalálta.... Így várhattam volna ítéletnapig.
Telekomos független dual simes (Telekom simmel)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest