Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
..elvileg,..és én is olvastam (az XDA-n is panaszkodtak) de az ES-100 is ,,csak,, Aptx-et mutat , a fejlesztői módban is, az LG V30 viszont valósan tudja és ki is írja (LDAC 990).. emellett az Aptx oldalán nem is szerepel az M5 még a sima AptX kompatibilis eszközök között sem.. mindegy is ( még jó ,hogy tudja legalább azt ), azt Aptx sem szól rosszul ..alapvetően a TIDAL-hoz kellene
-
Csak azért töröltem le, mert Chronus-t akartam használni, de aztán rájöttem, hogy elég jó a gyári widget is. Na igen, aztán jött a fekete leves, mert az meg így nem mutatja az időjárást.
A képekből letöltöttem néhány éppen akkorát, mint a kijelző felbontása, mégis ergya a végeredmény...
Más. Használ valaki Nova Prime-ot ezen a készüléken? Van egy olyan érdekessége, hogy ha elfordítom vízszintsebe a kijelzőt, a dokk nem kerül át az alsó oldalra, hanem marad a jobb oldalon, mint portrait üzemmódban, a különbség csupán annyi, hogy az ikonok elfordulnak. Azért érdekes, mert ugyanezzel a konfiggal használom a Samsung A 10.1 készüléken, és ott rendesen lekerül elfordítás esetén a helyére. A beállításokat áttúrtam, de semmit nem látok, amivel befolyásolni lehetne ezt a részt.
stemplar07: a BT beállításokat valóban lehet állítgatni a fejlesztői beállításokban, de az AptX HD nálam a legmagasabb érték. Ami érdekes, hogy látszólag meg sem jegyzi a választást a készülék, mindig marad alapértelmezett módban. Ez azért gáz, mert így nem kompatibilis a Fitbit, és még egy csomó más eszközzel sem, de ezt már megszoktam, Huawei "sajátosság".
-
atikó
őstag
-
atikó
őstag
Kilehet kaocsolni az ujjlenyomat olvasó azon részét hogy amikor véletlenül hozzaerek akkor ne lepjen ki a fő képernyőre,? mert álló állapotban nqgyon rossz helyen van az olvasó.
Szerk: a chrome belehet allitani higy mindig asztali webhelykent kezelje az oldalakat, mert azt nem akarja, csak ha mindig megmutatom neki, eleg rossz ezt minden weblapnal megcsinalni.? -
-=RelakS=-
veterán
Milen fényerőn használod? Én sacc per kb 60-70% közöttre rakom, ott jól látni. 100%-on nem jelentkezik.
Legjobban úgy érhető tetten, hogy megnyitod pl a Chrome-ot, majd rákoppintasz az alkalmazásváltó gombra. Ahogy lekicsinyítve megjelenik a Chrome képe, ki is világosodik.
-
-=RelakS=-
veterán
43%-on van most a tablet, így próbálom tölteni.
A saját töltőjével az Ampere hajlandó akár 3070mA töltőáramot is mérni, 3000mA körül stabil.
Anker PD kompatibilis töltőre dugva 2930mA körül tölt, stabilan.
Sony töltőjével nem áll szóba, arról csak 1500mA körül tölt, azt is csak kínkeservvel éri el, és nem stabil.Mondjuk ahhoz a 7500mAh-hoz kell is töltőáram
-
Sajna nagyon gyér a droid tabletkínálat, ezért nem lep meg, ha valaki droid teló mellett ipad-et vesz... Én is erősen gondolkodom rajta, mi legyen - az M5-ről lemondtam már, leginkább az akksiideje és a kültérben necces kijelző miatt (bár amit a GPS-ről írnak a teszterek, attól sem estem hanyatt).
Akinek már megvan az M5, esetleg ránézne, hogy mennyi idő alatt talál jelet a GPS "telefonos" segítség nélkül, repülőmódban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest