Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
JockeyEwing #849 üzenetére
Szia,
Beállítások - Felhasználók és fiókok - Felhasználó/Vendég hozzáadása
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Nekem egy Mediapad T5-ösöm van. Azt szeretném kérdezni, hogy van e valami megoldás arra, hogy két különböző felhasználói profilt hozzunk létre az androidos tableten, valahogy úgy, mint a windows-nál?
Nem találtam semmi információt erről, viszont szeretném beállítani, így kényelmesebben tudná használni itthon mindenki.
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #847 üzenetére
Fuh hát valamilyen WeCast eszköz de pontos verziót se tudnék mondani
Pár éve vettem drága kínaiaktól (tán ebay). Pont hasonló céllal. Aztán kb 10 esetből 1x sikerül neki összekapcsolódni, bármilyen ezsközzel is. Lassú a frissítés így max weboldalt nézni lehet rajta ovlasni, esetleg zenét hallgatni rajta de videót vagy játékot castolni értelmetlen akkora a latency. Nem, nem a nettel van probléma sajnos.
Utána metnem Google irányba, MiBox 3 (imádtam) aztán lecseréltem egy MiBox S-re mert a hálóban nem okos TV van, szóval mindenre is használva van és tökéletes. -
ghiottone
nagyúr
válasz
kőbaltás #841 üzenetére
Igaz nálam még csak a korábbi M3-as 8.4 verzió van, de chromecast 2-vel jól működik a youtube, chrome-ból videó átadása. Játékot még nem néztem, de ha mondasz 1-2 játékot, akkor leszedem, megnézem.
M5 tablet tervben van nálam jelenleg a Galaxy S5e, S4 helyett. Inkább Huawei-be gondolkodok az ár miatt + ez a márka eddig 2-3 évet simán lehúzott nálam, de a többi nem igazán. -
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #842 üzenetére
Azért ezek a kínai castok elég hektikusan működnek.
Nekem van egy de kb használhatatlan. -
matex
aktív tag
Új verzió: 9.0.1.182(C432E3R1P3), 2019. áprilisi Google biztonsági javítás
-
kőbaltás
tag
válasz
®abstract® #840 üzenetére
Köszönöm abstract, hogy válaszoltál!
(sajnos csak Te méltattál rá)
Tényleg sok helyen kérdeztem rá az adott problémára, és máshol azt mondták, hogy az általad leírt eszköz sajnos nem rendelkezik bizonyos paraméterekkel. Például nem tud 5,4 GHz-es jel átvitelre. (ez is egy olyan információ ami számomra semmit nem mond) Ezért nem alkalmas jó minőségű kép átvitelre. A Miracast tudja ezt az erősséget, de ott is kételyei vannak a hozzászólásokat íróknak. Ennek okán fordultam hozzátok is, hátha ebben a topicban van olyan, akinek vannak e téren tapasztalatai!
Sajnos érdemi választ itt sem kaptam, és 20-30 ezer forintot nem merek kiadni úgy, hogy nincs semmi támpontom.
Természetesen a felelősség az enyém, hogy mit veszek, de ezt olyan szakemberek mint Ti, nagyban elősegíthetik, hogy a hiba lehetőségét minimalizáljam.
További szép napot kívánok!
Tisztelettel: Bajkai László 😉 👍🖐️✋ -
kőbaltás
tag
Sziasztok!
Két hónapja használom az M5 tabot. Már előtte is olvastam a topicot, (csak nem volt mit írnom). Most viszont lenne egy kérdésem! A tableten futó játékot, hogy lehetséges tv-re kivetíteni. Néztem a Google Chromecast-ját, de más topicban azt javasolták, hogy ne vegyem meg. Beltéri egységet ajánlottak, de azt túl bonyolultnak találom.
Természetesen azt is megtanulom használni, csak olyan nagy a kínálat, hogy nem tudok dönteni.
A tv-m Panasonic TX-32AS600E.
Tudnádtok segíteni?
Tisztelettel: Bajkai Lászlóps.: nekem is megjött a 9-es pite 🥧
Nagyon szeretem, tetszik, a MindiGO kiváló, a folyékony üveg nem átverés, hiszen senki nem állítja, hogy véd a töréstől. Attól a fólia (üveg) véd. Az előző az állandó zsírosodástól mentesít. A fekvő - álló üzemmódra nekem a Nova launcher pro hozott megoldást. Ott van kényszerített álló - vagy fekvőmód (esetleg automata)
Mindenkinek jó szórakozást, és akadás mentes működést kívánok a Huawei mediapad M5 tablethez. 😃 -
kaciokos
őstag
Mióta fent van a 9-es Android, az alkalmazásváltó gomb dupla kattintása (vissza az előző programra) nagyon hektikusan működik. Nálatok minden rendben ezzel a funkcióval?
-
Vagy Ubuntu LTS-re 😊
-
Ablakos
őstag
Beígérték a 9.1-t a tabletre. Bár az LTS még a 9-t sem kapta. Várunk...
-
Divinity
őstag
Így csak közbe legyen zárolva az elfordulás.
Így néz ki nálam:
- Auto rotate zárolva fekvő módban.
- Elindítok egy appot ami állóba megy (pl, AliExpress)
- Home gomb, hazamegy a launcherre és már az is állóba marad.
Eddig 8.0-n ha visszaléptem akkor hiába volt zárolva, mivel fekvő módban volt a zárolás így azt vette alapnakPersze megoldás, hogy autó rotate legyen bekapcsolva de az még idegesít és eddig ez ment
-
kaciokos
őstag
-
szaki04
senior tag
Nálam a WiFi-vel vannak gondok a Pite óta. Sokkal rosszabb lett a vételi minőség. A router ugyanott van ugyanúgy van beállítva. Mégis romlott a minőség.
-
válasz
Divinity #821 üzenetére
Nálam sem volt FR, de amire én használom, ott nem vettem észre problémát. Mondjuk nálam tényleg csak minimális dolgok vannak, böngészés, FB, messenger, xiaomi home., RSS, spotify, HBO GO. Utóbbi mondjuk nem megy ami azt illeti!
Szerintem csak újra kell rakni az appot, de annyira nem izgat a dolog.
-
Divinity
őstag
Én rosszabbnak érzem. Igaz FR még nem volt de nekem sok problémám van vele. A legrosszabb az, hogy nem tartja meg a landscape orientációt ha valamelyik app nem támogatja onnantól minden visszaugrik portraitbe. Ez eddig normálisan ment. Az értesítések megérkezése nagyon hektikus lett nálam.
Egy FR-t mindenképp megér de egyenlőre csalódás nálam. -
válasz
Mr. Nimbus #816 üzenetére
Szóljatok Kkromernek, eladhatja a Tab S4-et! :-D
-
Mr. Nimbus
senior tag
Aki még nem tudná, végre teljes értékűen működik a TV GO a tableten. Nekem közel 1 éve van meg a tablet, nem tudom, hogy előtte jó volt-e, de amikor én felraktam, akkor még nem működött 100%-osan. Vagy 4-szer jeleztem is nekik, hogy javítsák ki a hibát... Nem kapkodták el a dolgot.
-
alberttt
tag
válasz
®abstract® #814 üzenetére
Köszönöm.
-
alberttt
tag
Sziasztok! Találkozott valamelyikõtök azzal a problémával, hogy az Mx player nem látja a készüléken tárolt videókat (android 8)? Elõre is köszi a választ!
-
sohi83
tag
No, 8 collra is megérkezett az Android 9
-
®abstract®
őstag
no,nekem is jelzett a droid pitére
de,nem frissítek rá. (wifi only) -
-
Lacee04
tag
Sziasztok!
Aki már lefrissitette 9-es androidra tudna nyilatkozni a RAM kezelésről? Nekem most így 8as androiddal igazából nem rossz, elég sokáig bent tartja a megnyitott alkalmazásokat, de van olyan is amikor azért újratölt, és nem örülök neki. Halottam hogy talán 9es androidon rosszabb a helyzet, eléggé nem sikerült a RAM managment és pl a P20 gyakran újratölti a dolgokat. Vagy esetleg ezt már javították?
Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- Microsoft Surface Pro 7 Plus LTE Windows 11 tablet
- iPad 9. (2021) 256 Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest