- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Próbald meg a Google Home appból. M3-ason működik.
-
ghiottone
nagyúr
M3-as tabletom Nougaton van, de semmi hátrányát nem érzem így 2 év után se, hogy eddig jutott. Nem ígértek semmi extra frissítési időintervallumot, vagy android enterprise programot. Én nem akarok Samsungot, vagy iPadot beszereztetni, de jelenleg nem látható, hogy mi lesz ennek a herce-hurcának a vége
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kőbaltás #841 üzenetére
Igaz nálam még csak a korábbi M3-as 8.4 verzió van, de chromecast 2-vel jól működik a youtube, chrome-ból videó átadása. Játékot még nem néztem, de ha mondasz 1-2 játékot, akkor leszedem, megnézem.
M5 tablet tervben van nálam jelenleg a Galaxy S5e, S4 helyett. Inkább Huawei-be gondolkodok az ár miatt + ez a márka eddig 2-3 évet simán lehúzott nálam, de a többi nem igazán. -
ghiottone
nagyúr
M3 8.4-ről nem igazán éri meg váltani szerintem az M5-re. Erősebb a proci és újabb a rendszer, de kb. ennyiben ki is merült az újdonság előnye, cserébe lehagyták a jack csatlakozót.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest