Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
Kicsit belassult. Gondoltam veszek valamit helyette. Látom 8 colos már nem is nagyon van. Ismerősöm mondta hogy az ő M5je nem lassú. Csináltam visszaállítást, és megint gyors!! Nagyon jó még mindig ez a Tab!!
-
ShadowLac
addikt
válasz
Mr. Nimbus #1561 üzenetére
Ők. Köszi.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Mr. Nimbus #1558 üzenetére
De HMS Core. Akkor frissítsem?
-
ShadowLac
addikt
Sziasztok. Valami HMSt akar telepíteni. Azt olvastam az a Huawei op rendszer. Ez akkor leszedi a googlet ha telepítem?
-
ShadowLac
addikt
Már kb 2 éves a M5 ön, még mindig K jó.! Nagyon ajánlott tab. Aki esetleg gondolkodik rajta nyugodtan vegye.
-
ShadowLac
addikt
Hello. Mediapad M5 képernyő automata elfogadása megszünt?? Az az ott van a kapcsoló de le van színtelenedve. Nem kapcsol? Tudna valaki segíteni?
-
ShadowLac
addikt
Na megvan. Gyors, kellemes a hangja. Tetszik.
-
ShadowLac
addikt
M5 8.4 est vennék. Dobozost.papírjaival (kétes eredetű nem érdekel) Karcos kijelző nem ok.
30 9 726 643
Vagy privát üzenetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest