Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Akciókamerák
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
1.5 éves (önkéntes) fórumos hallgatásomat töröm most meg ezzel a hozzászólással, ami picit a Mate 10 Pro-nak is köszönhető, péntek óta van a tulajdonomban egy Telekomos (de független) BLA-L09 példány, amivel nagyon elégedett vagyok.
Volt korábban Mate 9 is, amit nagyon szerettem, ~8 hónapig használtam, ami nálam már soknak számít, ez eleve nagy pozitívum egy telefonnak, ennek fényében, szinte látatlanban is vevő voltam az utódra, így is lett.
Igaz, a mai Telekomos hálózati frissítés (ami a 120-as firmware frissítés után érkezett) felbosszantott kicsit, mert megszűnt működni a VoLTE funkció, nem megy a 4G hanghívás, illetve a VoLTE kapcsoló is eltűnt a beállítások közül. Jeleztem ezt egy Telekomos ügyintézőnek, felvette a bejelentést és továbbítja az illetékesek felé, de már reggel tudtak a problémáról és nem csak ez a típusú telefon érintett, hanem másmilyenek is. (Tudom, nem mindenkinek tűnt el a Telekomos frissítés után a VoLTE kapcsoló, de akinek nem aktív az előfizetésén a funkció, mert olyan flottás, Domino előfizető...stb., annál nincs jelentősége.)
Ettől függetlenül, nagyon bejött a telefon, jóban leszünk, pláne ha a Telekom nem fog ilyen hálózati frissítésekkel babrálni a firmware frissítés után.
Akkumulátoros üzemidőben frankó, kamerában, kijelzőben és úgy általában mindenben jó, sok tekintetben jobb az elődjénél, de akár más csúcstípusokhoz viszonyítva is, mert elég sokkal összehasonlítottam, birtokoltam/használtam többet is a Mate 9 mellett és után is, például már jóval a hazai hivatalos megjelenés előtt a még most sem túl elterjedt Nokia 8-at, de annak a ZEISS optikás kamerája sem lövi meg ezét.beyruth82: Amit látsz 702 Mbps wifi sebességet, az az 5 GHz AC kapcsolat sebessége, 2 * 2 MIMO 80 MHz esetén felmehet 867 Mbps-ig, Mate 9 még csak 433 Mbps kapcsolatot tudott, de a 10-nél nem csak a 4G, hanem a wifi is gyorsabb lett.
thebeegeeŰ: Az előd(ök)nél sem rémlik, hogy lett volna direktben duplakopp.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- The First Berserker: Khazan
- Melyik tápegységet vegyem?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest