- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Üdvözöllek titeket az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
XDA-n ezt találtam
By default, the Lock-screen is not able to show notifications or the screen won't turn on when a notifications comes, like "Ambient Display" style. To make this happen, you have to install a theme compatible with this function, which currently is enabled on the latest Huawei phone, the Mate 8. Just unzip the themes on the Hwthemes folder and select them from the Themes application. After this, new options will appear on the Lock-screen menu from settings and you will be able to configure it from there.
-
Matada2.3
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1080 üzenetére
De, ki kell szedni és a dload mappában update.APP-nak kell lennie a Cust szám pedig a custom verzió mellett lévő karakterözön amiből neked a C és a D betű közti szám kell, ha ez egyezik akkor nem kéne, hogy gond legyen.
-
Matada2.3
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1078 üzenetére
Nem kell semmi reset, leszeded a 170-eset, ellenőrzöd a cust számot a telefonodon és a file-on.
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #1036 üzenetére
Igaz igaz, elnézést!
(#1035) FNZ:Na ez az a rész amit én nem annyira értek. Ha software-esen fel lehet cserélni a két foglalat szerepét akkor szerintem, a befogadó tűk megegyeznek, a hardware nem tudja feldolgozni mind a két kártyán a 4G-t.
-
Matada2.3
veterán
-
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #977 üzenetére
Remélem nem baj, hogy felhasználtam az itt megosztott tudásod (legközelebb előre jelzem
). A holnapi nap folyamán pedig cizellálom és frissítem a leírást a te metódusod alapján!
-
Matada2.3
veterán
Kérlek titeket, hogy nézzétek meg az összefoglalót, hogy mit kéne még írnom bele, vagy mi hibádzik
[link]
-
Matada2.3
veterán
válasz
ShadySzasza #970 üzenetére
Nincs hivatalos megjelenési dátum, én egy májusra tippek, így a hasamra ütve.
Több helyen is javában folyik a béta teszt, szóval nincs azért már olyan messze
-
Matada2.3
veterán
válasz
ivatti10 #968 üzenetére
Lehet kicsit csúszok is vele..
Amúgy árukeresőbensok van, és Emag-on is láttam arany színűt.
-
Matada2.3
veterán
Remek hírek!
Ha valakinek még fent lenne akkor meg tudná nekem nézni, hogy a 6.0-ban a gyro engedélyezve van-e?
-
Matada2.3
veterán
válasz
ivatti10 #933 üzenetére
Szia, attól függ mennyi az annyi. A kamera eddig sem volt nagyon rossz, én találkoztam egy hibával, méghozzá a Wi-Fi nem mindig kapcsol automatikusan, viszont ez software-es. Az értesítések furák, nem vagyok annyira megelégedni az EMUI-val ebből a szempontból. Frissítések eddig jöttek dögivel, most a 6.0-át várom. Mi a másik x alternatíva?
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #929 üzenetére
Jöjjön, és akkor mindent ki lehet javítani az alapján, csak gyorsítja a CM bugfix folyamatot
-
Matada2.3
veterán
Van Dev-ünk
A CM13 nemsokára itt van
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #854 üzenetére
Akkor inkább várok vele
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #846 üzenetére
Na, ha van downgrade akkor nincs itt baj
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #841 üzenetére
Elvileg a két simhez két IMEI is kell :/
-
Matada2.3
veterán
Egyéb tapasztalatok srácok?
Folyamatosság, bugok?
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #830 üzenetére
Szerintem a root lesz ott a gond, hisz OTA nem tud más gyártóknál se felmenni root mellé.
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #818 üzenetére
Ha annyi pénzem lenne ahányszor ezt elismételgetted..
Tudom, én is az IMEI-re gondoltam, lehet nem voltam egyértelmű. Tuti, hogy az alapján nézik, és amiatt offos.
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #816 üzenetére
Azt írták, hogy nem carriertől származó telefon mehet csak.
(#815) surgery: Sajnos nincs gyárilag
-
Matada2.3
veterán
Spanyolországban indul nemsokára a Marshmallow BÉTA teszt!
[link]
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #798 üzenetére
Ha van recovery akkor már akkor már 1 lépéssel közelebb állunk valami főzött finomsághoz. Bár XDA-n még mindig nincs egy dev se.
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #796 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy van ROM-unk is?
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #786 üzenetére
A 616 a 15-nek az OC-zett változata, 1.7-re lett felskálázva, a hivatalos oldalon is 1.7 maxot írnak, menni fog az az OC és a grafikus gyorsítót is meg lehet picit zabolázni
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #783 üzenetére
Ki lehet még valamit hozni ebből az SoC-ből
Egy kis OC és minden rendben lesz. Bár kötve hiszem, az XDA-s aktivitásból, hogy lesz bármilyen Dev-ünk is.
-
Matada2.3
veterán
Na van B180 Dual [link] Elvileg ez a rom nem akad már de még mindig van ?Wifi bug? letöltési link
-
Matada2.3
veterán
válasz
feelurself #776 üzenetére
Azért ne vessünk össze egy CM-et egy gyári ROM-mal, ám teljes mértékben igazad van.
Kár, hogy erre a telefonra nem sok Főzött jövőt látok :/
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #771 üzenetére
Értem én, hogy a 405 kűzd a Full HD-vel, de egy Moto X Play meg tudja oldani, hogy ne legyen ilyen. Nekem az előző főbb telefonjaim G2 és egy M8 volt, mind 800 és 801. Oda vissza verik szegény G8-at. Azért még reménykedem, hátha be tudnak vetni valamit erre a szerencsétlen párosra..
-
Matada2.3
veterán
Kezd idegesíteni a néhány alakalommal való masszív röccenés a UI-nál, remélem a Marshmallow-ra fordítanak elég időt az optimalizálásra.
-
Matada2.3
veterán
válasz
feelurself #755 üzenetére
Még nem.
-
Matada2.3
veterán
válasz
feelurself #736 üzenetére
Jelenleg semmilyen formában nincs még 6.0!
-
Matada2.3
veterán
válasz
feelurself #734 üzenetére
Vigyázz!!! Ez egy kamu, Xda-n már volt róla szó. Amúgy is miért lenne 3 darabban egy rom? Nehogy fel tedd.
-
Matada2.3
veterán
válasz
feelurself #732 üzenetére
Hol van rá 6.0?
-
Matada2.3
veterán
válasz
ShadySzasza #721 üzenetére
Szia Szaza!
ennyit tudunk
Jönni fog
-
Matada2.3
veterán
válasz
feelurself #702 üzenetére
A németek már megoldották
(nyelvtudás szükséges!) ROOT
-
Matada2.3
veterán
Nekem is tetszik a B170-bár még akad néhol, ez már szinte teljesen fluid!
Lett XDA-s forumunk!
[link]
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #668 üzenetére
Azért kérdeztem, meg, hogy biztos legyek benne, annyiszor buheráltam már a telefonjaimat.. Most már azt szeretném ha ez normálisan menne, ennyi. Most teszem fel.
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #656 üzenetére
Nem tudom mennyire hiteles forrásból származik. Néztem valami spanyol fórumot, ahol kint vannak a romok, de nem tudom, hogy ezek mennyire hivatalosak.
-
Matada2.3
veterán
A 170-es ROM felrakása mennyiben érinti a garanciát?
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #639 üzenetére
Esetleg valami change log-ot tudsz mutatni, vagy egy ez initial relase, csak spanyolban.
-
Matada2.3
veterán
válasz
gyuri2008 #618 üzenetére
Nem te lennél az első, és nem értem miért cserélnétek, max 1 giga plus ram és kész, amúgy az S5-ben jobb a processzor stb.
Azt kell látni, hogy az egy flagship ez pedig egy közép felső kategóriás telefon, érezni fogod a különbséget rendszer szinten akármennyire is béna a touchwiz.
Ellenben a G8 egy nagyon pöpec telefon, a kialakítás, összeszerelés, kamera és átlag rendszersebesség több mint kielégítő
-
Matada2.3
veterán
válasz
gyuri2008 #615 üzenetére
Ez eléggé változó, nekem fél óra telefon/viber sok messenger, állandó net kapcsolat mellett 5 órás kijelzőidővel másfél napot azaz 2 nappalt és egy éjszakát kibír
(#616) klogw: A flip tok akkor jó ha napközben szinte csak hívásokat fogadsz, edzett üveget meg inkább ne mert nem fog normálisan a kijelzőre illeszkedni, csak valami varázslattal.
-
Matada2.3
veterán
válasz
DroiDMester #591 üzenetére
Megpróbálom
-
Matada2.3
veterán
BUÉK mindenkinek
Szerintetek az mér van, hogy pár app csak akkor dob notificationt amikor beindítom? Eléggé irritáló.
-
Matada2.3
veterán
Nektek van wake-lock problémátok? Nekem néha ha hívnak kikapcsolt képernyőnél akkor nem működik a digitizer.. B130.
-
Matada2.3
veterán
válasz
Kokufuu1986 #553 üzenetére
Softwares gátak vannak, a válasz nem. Más romot pedig nem érdemes rá tenni! Xda-t megvárjuk, hátha lesz megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest