- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tesoro Durandal gamer billentyűzetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözöllek titeket az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Az összefoglalóban leírtam az instrukciókat:
• Letöltöd bárhova a .zip-et
• Kicsomagolod a .zip-et
• Megkeresed az update.APP-ot
• Ráteszed a telefonodra a dload mappába
• Beállítások frissítés pontban a menü opcióban a helyi frissítésre kopp
• A telefon megtalálja és elfogadod a frissítést
• Rebootol a telefon és 10 perc alatt kész is a folyamatElvileg így mennie kéne, nekem anno mindig sikerült így a dolog. a lényeg, hogy a B340-nel próbálkozz, ha így is megáll a frissítés x%-nál, akkor lehet adni kellene neki egy resetet és tisztán rápakolni a rendszert.
-
Matada2.3
veterán
Mi volt annak a csomagnak a build száma? B3xx?
B340 kell neked kövesd az instrukciókat, remélem menni.
-
Matada2.3
veterán
válasz
Salvataggio #2484 üzenetére
Próbáld meg a legfrissebb teljes ROM-ot feltenni Firmware Finder a appal. Azzal átugorhatod a 180-as verziót és a lehető legfrisebb rendszer lesz a telefonodon.
-
Matada2.3
veterán
válasz
nagy@gmx.com #2473 üzenetére
Jó kérdés, tippem nincs, hogy ki cserélne akkut a készülékben.
-
Matada2.3
veterán
válasz
petyametyo #2472 üzenetére
Az előlap akkuval jelenti a teljes kijelzőcserét. Nekem pont ugyan ez volt a bajom és így említették az LCD panelt digitizerrel.
-
Matada2.3
veterán
válasz
petyametyo #2469 üzenetére
Rendben, remélem sikerrel jársz!
-
Matada2.3
veterán
válasz
petyametyo #2467 üzenetére
2015 végén kellett nekem egy kijelzőcsere garanciálisan, amit megoldottak. 2016-17-ben volt eset, valakinél, hogy alkatrészhiányra hivatkozva nem javítottak, az azt követő kolléga telefonját meg probléma nélkül csinálták meg.
-
Matada2.3
veterán
válasz
petyametyo #2465 üzenetére
Változó, nekem az elején egyből bevették a készüléket és cserélték, amit kellett, de valakinek alkatrészhiányra hivatkozva nem.
Be kell vinni a legközelebbi telemax átvevőpontba, el kell mondani mi a baj, megnézik és utána felküldik javításra. Nekem BP-n a Smartshopból vitték tovább a tmx-be. Kell számla meg ilyesmi.
-
Matada2.3
veterán
válasz
citizen05 #2443 üzenetére
Azért bedobom ide én is, hogy miként csináltam a Proxy-t.
Letöltődött a ROM, felment a Proxy (+ Az FF-ben rá is kell nyomni, hogy küldje az updaternek?)
Elfejetettem a wi-fi-met a telefonnal, aztán újra mielőtt csatalakoztam rá, bebpipáltam a haladó wifi beállításokat, ott kiválasztottam a lehetőségek közül a manuális Proxyt, a portot át kell írni 8080-ra és a Proxy megnevezését localhost-ra.
Ezután mehet a wifi, majd pedig az Updater app-ban kattints a frissítés keresésére, ha minden jól megy akkor autómatikusan fog zajlani innentől minden. -
Matada2.3
veterán
válasz
citizen05 #2441 üzenetére
Szia!
Az FF-et leszedve, ha megtalálja magától a telefon bulid számát akkor automatikusan fel fogja sorolni neked a legutolsó friss ROM-ot. Ott arra rábökve letöltöd a rendszert, majd pedig felajánlja, hogy szedd le a FF Proxy alkalmazást is, ami segít elhitetni a készülékkel, hogy OTA jön. (részletesen le fogja írni, hogy mit kell tenned).
Nem az a legújabb ROM, nekem 1 SIM-es készülékre a B431 ment fel. Ott majd kell mókázni, hogy melyik csomag megy fel a listából, Full OTA vagy a legkisebb csomag ami eddig a többieknek ment, ezt ki kell kísérletezni.
Ha lejött és mindent beállítottál, akkor a telefon Updater menüje jelezni fog, és az húzza fel majd a rendszert. Nincs más dolgod, mint előtte egy biztonsági mentést csinálni!
-
Matada2.3
veterán
válasz
Elamaas #2415 üzenetére
Szia!
Itt szerintem nem fogod megtalálni a választ, az első dolog az lehetne, hogy megnézed a telefon beállításain belül, hogy le tudja-e magát automatikusan frissíteni. Ha nem jársz sikerrel akkor töltsd le a firmware finder programot és az megmutatja a legutóbbi kiadott rendszert.
-
Matada2.3
veterán
Nekem nem elég erős jelet küld, vagy nem tudom máshogy fogalmazni. A lényeg, hogy kevesebb mint 15m sugárban már akadozik a bluetooth és ha letakarom a telefon tetejét, akkor teljesen el is megy a jel.. Meg lehet vele tanulni élni, de eléggé gáz, mikor rólam szól pl. a zene és amikor zsebre vágom a telefont akkor elnémul.
-
Matada2.3
veterán
válasz
#44059648 #2398 üzenetére
Nekem vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban. Tök jó, hogy fémből van, van benne nfc és a 3gb RAM, egy gyönyörű fullHD kijelző és egy közepes kamera. Viszont a rendszersebesség és úgy átlagban az egész telefon már kezd nekem lassú lenni. A multitasaking nagyon komótos és és bluetooth bajaim is vannak, minden esetre sosem hagyott még cserben a kis G8
-
Matada2.3
veterán
válasz
nagy@gmx.com #2392 üzenetére
Igen, azt hiszem kicsit gyomláltak a 6.0.1-ben, úgyhogy maradt a chrome, vagy egyéb böngészők a Play-en.
-
Matada2.3
veterán
Ti próbáltátok már a mobilfizetést a telefonon?
Nekem eddig hibátlanul ment, talán picit lassú volt, de most jött a play-ről valami Huawei frissítés, ami elvileg felgyorsítja a folyamatot. Hétfőn ki is fogom próbálni.
-
Matada2.3
veterán
Nekem, bevallom őszintén ez a telefon inkább kényszer volt, mintsem a saját választásom. Mobilokban nagyon kényes vagyok és inkább űzöm az álmaimat, meg a kedvenc márkámat, a Motorolát. Nem mellesleg néha már, kevés itt a teljesítmény, a logikát megkerülő a rendszer pedig néha az agyamra megy. A frissítések sem érkeznek annyira, mint vártam. Ezért váltanék.
Ami persze pozitív, hogy egy stramm, SoC szinten is időtálló készüléket tudhatok magamnak, amiben minden benne van ami egy jelen mid-range-erben is benne van. Még pár évig tuti jó lenne, de nagyon hajt a fanatizmusom.
Overall.: Logikátlan a váltás, mégis karácsony felé megajándékoznám magam valami újjal
-
Matada2.3
veterán
Az új verzió sem oldotta meg nekem pár appnál a random reboot-ot.
-
Matada2.3
veterán
Nem tudom, hogyan működik ez az OTA rendszer náluk, de ha nem lenne FF, akkor én még tuti 5.1.1-en tengődnék.. Igen, sokat hallottam a két telefon közötti XDA kooperációról, de aztán abból sem lett semmi. Az, hogy meg a Nougat nem támogatja a 615-öt, az egy nagy habi. Elég ránézni pl. a moto X play-re. Ugyan ez a HW és már a 7.0 suhan rajta.
Sajnos ez a G széria tiszavirág életű volt a Huaweinél, én inkább örülök, hogy kapunk még valamit..
-
Matada2.3
veterán
válasz
ivatti10 #2300 üzenetére
Sosem hallottam még róla, de most kipróbáltam, hogyan is lehet bejutni ebbe az E recoverybe. Sikerült, úgy ahogyan írtad, és van is ilyen latest cucc letöltő opció. Nem tudom, hogy ezzel leszedné-e a 420-as ROM-ot, de próbálkozni lehet.
Igen DUAL SIM-re csak a páros ROM-ok mennek. -
-
Matada2.3
veterán
Csak úgy kíváncsiságból, kinek mennyi SoT-je van egy átlagos nap? Nekem elég kevés 3 óra körül szokott lenni.
-
Matada2.3
veterán
Na, látom csak a linket sikerült lehagyni az előző kommentből. Tehát itt van.
(#2180) Eszti0215
• Letöltöd ezt
• Kicsomagolod a .zip-et
• Megkeresed az update.APP-ot a .zip-en belül
• Csinálsz a telefonon vagy gépről vagy filekezelővel egy dload nevű mappát
• Ráteszed a telefonodra a az updtate.APP file-t a dload mappába amit csináltál
• Beállításokba mész, majd a szokásos frissítés pontban a menü opciónál a helyi frissítésre nyomsz
• A telefon megtalálja az új rendszert és elfogadod a frissítést
• Újraindul a telefon és 10 perc alatt kész is a folyamat!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest