- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Üdvözöllek titeket az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elamaas
tag
Sziasztok!
Nem találtam közelebbi topikot ezért ide írok.
Adott egy Huawei mediapad T2 10 (2gb ram, 16 gb háttértár FHD kijelző)
Jelenleg android 5.1.1 verzó van rajta és az uccsó frissítése 2018. jan. 1. és nem is dob fel újabbat.
Build szám: FDR-A01wC100B008
Tök jo kis tab, jó képpel, gyerekeknek mesenézésre disney plusszozásra stb.
Azonban baromi lassú.
Szeretném frissíteni és rootolni az androidot illetve gyorsabbá tenni magát a rendszert.
Tudnátok ebben nekem segíteni?
Üdv,
-
Mr.Voice
friss újonc
Üdv.!
Van valakinek eladó, hibátlan állapotú G8-a?
Köszi!
-
törölt tag
Helló!
Ez a jelenség akkor fordul elő, ha olyan google-fiókkal jelentkezünk be, amellyel korábban még soha nem jelentkeztünk be az adott készüléken. Ez Android 6-nál jött be és factory reset protection (gyári visszaállítás védelem) a neve. Az eredeti célja a funkciónak az, hogy ha esetleg eltulajdonítják a telefont és gyári visszaállítást csinálnak rajta, a telefont ne lehessen bármilyen más google-fiókkal használni.
Megoldás lehet az, hogy ha egy olyan google-fiókkal jelentkezünk be, amely már korábban hozzá volt adva a készülékhez. Ha a készülék kezdeti beállításain túljutottunk, akkor hozzá kell adni az új google-fiókot, najd ezt a google-fiókot be kell szinkronizálni (ez nagyon fontos!). Ha ez megvan, akkor a régebbi google-fiókot el lehet távolítani és az újonnan hozzáadott fiókkal lehet használni a telefont. Vagy pedig gyári visszaállítás és akkor már hozzá lehet adni a kívánt fiókot, mivel a készülék már "ismeri" azt.
-
Csixi
csendes tag
Hali, ha valaki esetleg még van itt...
A problémám, hogy 2020-ban leraktam a telefont, azóta párszor elővettem, aksit töltögettem.
Most kaptam egy új simet, amit napközben cégre használhatok, de sajnos a betett kártya google fiókot kér, megadom az összes infót és akkor is újra kéri a google fiókot. Csináltam hardver resetet, de semmi nem változott. Szerintem az android régi rajta 5.1.1. lehet vele valamit kezdeni vagy kuka a telefon?
Minden megoldás érdekes lehet... -
qdak
addikt
Ha valaki él még itt?!
Másodtelefonként használva, nemrég észrevettem, hogy a névjegyzékből 40 név kb hiányzik, hiába nyomok a szinkronra, 2021 marad az utolso, a névjegyzéknél meg azt írja, minden oké, mégsem viszi átt az új kontaktokat, valami ötlet?
Mod:
Mielött valaki: minek vegyek újat, 99% a másik telót használom, kb mindenki azt hívja...
-
xrvman
őstag
Két külön fiókon se látszott a Viber, ha rákerestem a Play áruházban. Sőt fiók nélkül a számítógépen se adta ki a rendes Vibert, csak mindenféle szirtszart.
Asszem úgy lett meg, hogy viber.com oldalán alul volt egy letöltés Androidra s úgy sikerült csak feltenni.
Most már ha rákeresek, megtalálja minden platform. Lehet, valami bodicsek volt. -
xrvman
őstag
Sziasztok, itt még aktívan van használva, bírja szerencsére, a 3 Gb memóriának köszönhetően
Viszont most eljutottunk oda, hogy a Vibert nem lehet feltelepíteni rá, mert a Google Play nem adja ki mint lehetőséget.
Ha az APK mirror oldalról letöltöm, az okés?
(Érdekes, másik telefonon, Samsungon se adja ki Playen a Viberre rákeresve.)
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van még valaki, aki aktívan használja a készüléket?
Vagy tud megoldást a hírtelen jelentkező problémámra?Hogyan tudom megszüntetni a képernyőzára védelmet, ha a "Nincs" alá azt írja, hogy "Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta." S szürke, nem tudom aktiválni.
Történt, hogy szükségem volt egy Chrome-ban elmentett jelszó megjelenítésére. Csak úgy volt hajlandó, hogy beállítok képernyőzárat. Gondoltam, úgyis visszaállítom utana, hogy ne legyen. Hát, most nem engedi.
-
törölt tag
válasz
Matada2.3 #1741 üzenetére
Helló!
Érdeklődöm, hogy a fórum szabályzata megengedi-e, hogy bizonyos fórumtagok más fórumtagokat becsméreljenek, rajtuk gúnyolódjanak?
Az utóbbi időben a Divinity (senior tag) nevű fórumtag szinte csak olyan hozzászólásokat ír, amelyekben más fórumtagokat becsmérel, illetve gúnyol. Ezt lehet?
Minden nap elolvasom az új hozzászólásokat, nagyon jónak tartom ezt a fórumot. Néha hozzászólok én is mások bejegyzéseihez, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a fent említett illető szinte minden hozzásszólásomhoz hozzáfűz valami becsmérlő, gúnyos megjegyzést. Ahogy látom, nem csak engem "tisztel meg" a stílusával. Értem én, hogy senior tag, de ez feljogosítja őt ilyen stílusú megnyilvánulásokra?
-
FNZ
őstag
Sziasztok.
Hol lehet beállítani, hogy a zárolt képernyőn csak az sms értesítés jelenjen meg, de a tartalma ne?!
-
ÖregMackó
tag
Rövid idő alatt kiderül az új akku nem hibás-e. Addig mindenféleképpen. Mikor még kivehető / cserélhető akkuk voltak akkor könnyű volt megoldani kint töltőre rakni minden telefonomnak a régi akkuját (ha csak nem teljesen halott) még mindig őrzöm és töltöm bizonyos időnként, előfordult már hogy jobb volt mint amit vettem. Ezeket már bonyolult tölteni kint, nem sokáig lehet eltenni...
-
ÖregMackó
tag
Bocs, ki kellett próbálnom...
-
ÖregMackó
tag
Bocs ez nem jött össze...
Még egyszer megpróbálom... "<a href="http://www.ebay.com/itm/HB396481EBC-Spare-Battery-for-Huawei-Honor-5X-Gr5-Maimang-4-D199-G8-G8x-G7-Plus/263636512136?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2648" target="_blank" rel="nofollow">ezt</a>"
-
ÖregMackó
tag
Annyiban jó, hogy nem kell a régit lefeszegetni a gyári alapkeretről, egyszerűbb a csere, csak az elektronikát kell átrakni meg az akkut.
Nekem van egy kicsi repedés a kijelzővédőn a jobb felső sarkában, de lehet, hogy nem tudnám törés nélkül levenni. Eredetileg fehéret vettem, most meg át tudnám így alakítani fekete előlapossá.
Ha már cserélem az aksit ennyi pluszt már megér. A keret kb. 2$, elhanyagolható árban viszont nagyon megkönnyítit a cserétÉn aksinak <a href="http://www.ebay.com/itm/HB396481EBC-Spare-Battery-for-Huawei-Honor-5X-Gr5-Maimang-4-D199-G8-G8x-G7-Plus/263636512136?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2648" target="_blank" rel="nofollow">ezt</a> vettem az eBayről ez "eredetinek néz ki :-)
-
ÖregMackó
tag
Sziasztok!
Van valakinek sejtése arról, hogy érintőpanel és kijelző tekintetében van-e különbség a Rio-L01 és a Rio-L02 vagy Rio L03" között? Cserében gondolkodom és az ebay-en elképesztően olcsón kapható komplett keretes panel, amire csak az elektronikát kell átpakolni meg az akkut. Akkucserére már elszántam magam de jó alkalom lenne akár egy arculatváltásra egy más színű előlap.
Jártam gáláns szolgáltatómnál és csak pislogtam, hogy másik telefon vásárlásánál, ha aláírok újabb 2 évet 1100.- azaz Egyezeregyszáz Ft.! kedvezményt is kaphatok! Ezért inkább felújításon kezdtem törni a fejem... -
Matada2.3
veterán
Az összefoglalóban leírtam az instrukciókat:
• Letöltöd bárhova a .zip-et
• Kicsomagolod a .zip-et
• Megkeresed az update.APP-ot
• Ráteszed a telefonodra a dload mappába
• Beállítások frissítés pontban a menü opcióban a helyi frissítésre kopp
• A telefon megtalálja és elfogadod a frissítést
• Rebootol a telefon és 10 perc alatt kész is a folyamatElvileg így mennie kéne, nekem anno mindig sikerült így a dolog. a lényeg, hogy a B340-nel próbálkozz, ha így is megáll a frissítés x%-nál, akkor lehet adni kellene neki egy resetet és tisztán rápakolni a rendszert.
-
válasz
Matada2.3 #2505 üzenetére
milyen instrukciókat kövessek?
lehúztam a linkedről a 430-at, de a telefont nem látja a PC
feltettem valami szoftvert, amit javasolt, de akkor sem látja
állítottam az USB módon is, de akkor sem látja
a telefonra fel kellene mennie annak a szoftvernek, ami a pc-n is van (HiSuite) de hiába töltök le .apk-t az nem települ fel a telefonra...
ötlet, hogy hogy töltsem át a letöltött fájlt? -
ÖregMackó
tag
válasz
Matada2.3 #2488 üzenetére
Sose kaptam - máig sem - frissítést illetve először 130-ról 170-re aztán azóta sem. Szerencsére semmi olyan gondom nem volt vele ami miatt frissítést tettem volna fel. Vagy nagyon elfogadó vagyok vagy szerencsém van... 15 decemberében vettem ezüstszombaton a Telekomtól. Most az akku már elég gyorsan merül, sajnos el kell döntenem kisérletezzek-e aksi cserével vagy vegyek egy új telefont.
-
Matada2.3
veterán
Mi volt annak a csomagnak a build száma? B3xx?
B340 kell neked kövesd az instrukciókat, remélem menni.
-
válasz
Matada2.3 #2503 üzenetére
találtam olyat is, 1,37Gb csomag
letölti az alkalmazás, és a gyári szoftverfrissító meg is találja, hogy hopp, frissíteni kell. el is indul, kb 20%-ig ment tegnap, majd elszállt 'Update failed' hibával.
ha bekapcsolom a VPN-n, akkor a gyári frissítő csak a legfrissebb OTA-t észleli, de azt ugye nem lehet feltenni, mert hiányzik neki az alap 6.0 -
-
válasz
Matada2.3 #2496 üzenetére
rengeteg firmware-t talál, de sehogy sem települnek fel
van, ami nem letölthető a szerverről
van, amire rábökve letölthető, bemásoltam a dload mappába a telefon gyökér meghajtójába, de az update program hibával elszáll
ugyanez ha a FirmwareFinder-en keresztül telepíteném, ugyanúgy hibával elszáll
"Update failed" csak újraindítani lehetötlet?
-
CSD-Man
csendes tag
válasz
Matada2.3 #2493 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a választ
Beszéltem a szervízzel, de sajnos már 2,5 éves elmúlt a készülék, nem garis. Árat pedig nem mondanak, nagyságrendileg sem, csak bevizsgálás után.
Van esetleg tapasztalatod Neked vagy valakinek, hogy nagyságrendileg mekkora költség lehet?Köszi
-
sziasztok,
kétkártyás G8 (alias GX8) lehet feltenni rá Marshmallow-t?
úgy értem maga a szoftver már megvan, de meg merjem kockáztatni, hogy rátöltöm?
OTA-n keresztül nem jön rá semmi, de itt van ez:
https://www.androidsage.com/2016/06/10/install-android-6-0-marshmallow-for-huawei-gx8-g8-with-b340b330-europe/build: RIO-L01C432B180
egyéni verzió: CUSTC432D002
ezt kellene frissíteni -
CSD-Man
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy egyik pillanatról a másikra megjelent egy sárgás, pirosas folt a kijelzőn. Nem túl nagy, de azért kicsit zavaró. Minden rendben volt, képernyzár, majd a következő feloldás óta jelen van...
Valaki tapasztalt hasonlót, mi lehet a gond? Köszi -
tong
aktív tag
Üdv!
Én is használom még, amire nekem kell, arra még mindig megfelelő, bár egyre több dolog akasztja meg. Engem viszont a kamerája akaszt ki, kb egy hónapja lehet, hogy képes ilyen képeket is csinálni.Elkezd a kamera "zümmögni", és a kép ilyen hullámos lesz, ami kép készítése közben a képernyőn hasonlóan hullámos. Semmi szabályszerűséget nem tudtam még megfigyelni arra vonatkozóan, hogy mikor fordul ez elő, de egyre gyakrabban, nem csak mozgó téma fotózásakor. Több fényképező programot is próbáltam de nem segített, B350-es szoftver fut rajta, gyári állapot visszaállítása sem segített.
Haldoklik a képstabilizátor?Vicces képek készítését vállalom!!!
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van még rajtam kívül valaki, aki használja a G8-at?Olyat szokot csinálni mostanában, hogy a bluetooth bekapcsolásakor teljesen lefagy. Csak újraindítás segít.
Találkoztatok már ilyennel, van rá megoldás?
Egyetlen dologgal tudom kapcsolatba hozni, mégpedig a repülő móddal. Ugyanis azelőtt olyan gondom volt, hogy bluetooth kikapcsolásakor nem hunyt ki teljesen a bluetooth jelzés, csak elhalványodott. Ha be, majd kikapcsoltam a bt-t, akkor teljesen kikapcsolt. Majd a mobilnet megfelelő kapcsolódására is a rep.mód be-kikapcsolása hozott, hoz megoldást. Erre jött tetézőnek ez a lefagyás. -
Matada2.3
veterán
válasz
Salvataggio #2484 üzenetére
Próbáld meg a legfrissebb teljes ROM-ot feltenni Firmware Finder a appal. Azzal átugorhatod a 180-as verziót és a lehető legfrisebb rendszer lesz a telefonodon.
-
Salvataggio
csendes tag
Sziasztok,
Nekem egy Dual simes verzióm van (RIO-L01C432B160 CUSTC432D009). B160-ról próbáltam upgrade-elni, de nem akar sikerülni. RIO-L01C432B180vonB160.rar-ból kimásoltam az update.app-ot a a gyökérben lévő dload mappába(nincs SD-m). Helyi frissítés, látja is, frissítem újraindul. Elkezdi, a frissítés kiírja, hogy kész. Telefon újraindul és minden marad a régiben(B160). Hibát nem ír.
Mit hagytam ki?
Jani
-
Elamaas
tag
Szisztok!
Az alábbi kérdéssel fordulok hozzátok:
Ha el szeretném adni a telefonom, mit kell tennem, hogy semmilyen általam használt dolog, adat, jelszó..akármi ne maradjon a telefonba még csak véletlenül sem.
G8 ra specifikusan, illetve úgy általában is értem a kérdést.
Köszönettel,
-
HoTaZo
addikt
válasz
nagy@gmx.com #2478 üzenetére
Sajnos nem, de a Témák> Saját> Testreszabás> Ikonok> Egyéb útvonalon elérhető listába ott kéne lennie, ha már volt telepítve a készülékedre.
-
nagy@gmx.com
tag
válasz
petyametyo #2477 üzenetére
Köszi!
A 2471-re valami tipp?
-
Matada2.3
veterán
válasz
nagy@gmx.com #2473 üzenetére
Jó kérdés, tippem nincs, hogy ki cserélne akkut a készülékben.
-
Matada2.3
veterán
válasz
petyametyo #2472 üzenetére
Az előlap akkuval jelenti a teljes kijelzőcserét. Nekem pont ugyan ez volt a bajom és így említették az LCD panelt digitizerrel.
-
petyametyo
aktív tag
Nekem 2 akkora folt volt a kijelzőn mint egy 1 forintos ,ezért hiánylom a Complete Display LCD+Touchscreen a szerviz lapról
-
nagy@gmx.com
tag
Gyengült az akku teljesítménye, így lassan 2 év után.
Hova kell vinnem, ha szeretnék akkut cseréltetni? -
petyametyo
aktív tag
Ez van a munka lapon :
Alkatrész kód:
Megnevezés:
Db:
03023PDM
Manufactured Board,RIO-L01,Handset Slave Board,2*4
1
14240983
RF Connector,RF Cable,50ohm,RF Cable,P
1
51660SWM
Rear-Housing-Deco-Top-ASSY(Gold)-YMX,RIO
1
51660SXC
Rear-Housing-Deco-Bottom-ASSY(Gold)-YMX,RIO
1
02350MXA
Előlap akkuval,RIO-L01,Golden Dawn,BYD
1Nekem ebből nem derül ki hogy a kijelzőt kicserélték e vagy sem
Ezt hiányolom
Complete Display LCD+Touchscreen
-
Matada2.3
veterán
válasz
petyametyo #2469 üzenetére
Rendben, remélem sikerrel jársz!
-
Matada2.3
veterán
válasz
petyametyo #2467 üzenetére
2015 végén kellett nekem egy kijelzőcsere garanciálisan, amit megoldottak. 2016-17-ben volt eset, valakinél, hogy alkatrészhiányra hivatkozva nem javítottak, az azt követő kolléga telefonját meg probléma nélkül csinálták meg.
-
Matada2.3
veterán
válasz
petyametyo #2465 üzenetére
Változó, nekem az elején egyből bevették a készüléket és cserélték, amit kellett, de valakinek alkatrészhiányra hivatkozva nem.
Be kell vinni a legközelebbi telemax átvevőpontba, el kell mondani mi a baj, megnézik és utána felküldik javításra. Nekem BP-n a Smartshopból vitték tovább a tmx-be. Kell számla meg ilyesmi.
-
petyametyo
aktív tag
Nem vittem be szervizbe akkor mert féltem hogy nem javítják( 2378 hozzá szólás ) de most már alig akar működni . Van valakinek valami infója a mostani szervizelésről ?
-
HoTaZo
addikt
válasz
Matada2.3 #2457 üzenetére
Boldog Yule-t mindenkinek!
Egyelőre nekem is teljesen kielégítően teszi a dolgát eme készülék.
Ha valakinek van megoldása, hogy miként lehet számítógép monitorra megjeleníteni (+gép nélkül) a kijelző képét (MHL átalakítót vettem, de a készülék nem tudja ezt a funkciót), akkor azt nagy örömmel venném.
Cserébe ajánlok egy ~600Ft-os távirányítót, mellyel a módok között variálva majd' minden funkciót sikerült már eddigi próbálkozásaim során elérnem. -
citizen05
tag
Szeretném megragadni az alkalmat s minden kedves fórumozónak Kellemes,boldog,áldott Karácsonyi Ünnepet Kívánok !
Főleg Matada2.3 -nak és azoknaknak akik tudnak és segítenek hasznos tanácsokkal ha valamilyen gondunk támad a telefonunkkal.
Bár mostanában egy kicsit nem túl élénk az élet itt a fórumon de tudjuk be annak ,hogy egy megbízható
telefon készülék tulajdonosai vagyunk. S ez bizony hasznos dolog tud lenni.
További szép napot mindenkinek !!! -
scope2007
addikt
Holnap teszek egy próbát új rommal, mert ismerős csak szenved gyári rommal
Nagyon belassult a telefonja -
xrvman
őstag
Sziasztok újfent
Ez a telefon nem tud 5G Wifit fogni?
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! érdeklődnék, használ valaki custom 7-es romot? egy ismerősömnek kellene, ha lenne vmi jól működő stabil Nougat.Válaszokat előre is köszi.(RIO-L01 dual)
-
xrvman
őstag
A 410 es ROM az hanyas Android verzió?
-
Matada2.3
veterán
válasz
citizen05 #2443 üzenetére
Azért bedobom ide én is, hogy miként csináltam a Proxy-t.
Letöltődött a ROM, felment a Proxy (+ Az FF-ben rá is kell nyomni, hogy küldje az updaternek?)
Elfejetettem a wi-fi-met a telefonnal, aztán újra mielőtt csatalakoztam rá, bebpipáltam a haladó wifi beállításokat, ott kiválasztottam a lehetőségek közül a manuális Proxyt, a portot át kell írni 8080-ra és a Proxy megnevezését localhost-ra.
Ezután mehet a wifi, majd pedig az Updater app-ban kattints a frissítés keresésére, ha minden jól megy akkor autómatikusan fog zajlani innentől minden. -
citizen05
tag
válasz
Matada2.3 #2442 üzenetére
Tisztelt Matada mester
Köszönöm szépen a hasznos információt.
Remélem ,hogy az általad leírtak szerint tényleg részletesen taglalja a szükséges beállításokat a
FF Proxy alakalmazásnál.
Mert én utoljára kötelező jelleggel az orosz nyelvet tanultam s az orosz tudásom
szinte teljesen azonos az angoléval.
Szóval természetesen megpróbálom az leírtakat kamatoztatni.
Mégegyszer thx. a segítségéért!! -
Matada2.3
veterán
válasz
citizen05 #2441 üzenetére
Szia!
Az FF-et leszedve, ha megtalálja magától a telefon bulid számát akkor automatikusan fel fogja sorolni neked a legutolsó friss ROM-ot. Ott arra rábökve letöltöd a rendszert, majd pedig felajánlja, hogy szedd le a FF Proxy alkalmazást is, ami segít elhitetni a készülékkel, hogy OTA jön. (részletesen le fogja írni, hogy mit kell tenned).
Nem az a legújabb ROM, nekem 1 SIM-es készülékre a B431 ment fel. Ott majd kell mókázni, hogy melyik csomag megy fel a listából, Full OTA vagy a legkisebb csomag ami eddig a többieknek ment, ezt ki kell kísérletezni.
Ha lejött és mindent beállítottál, akkor a telefon Updater menüje jelezni fog, és az húzza fel majd a rendszert. Nincs más dolgod, mint előtte egy biztonsági mentést csinálni!
-
citizen05
tag
válasz
Matada2.3 #2440 üzenetére
Sziasztok. B350.-es Rom van a telefonomon.Azt olvastam,hogy a firmware finder segítségével letudom tölteni egyszerúen az újabb Romot. Azt hiszem,hogy az a 411.-es lesz a jó mivel nekem egy simes a készülékem.
Azt szeretném megérdezni,hogy- hogyan kell beállítani ff.-et ahhoz,hogy letöltse a Romot ?
-simán csak Ota frissítésként jön-e le ?
-tényleg ez a legújabb Rom-e?
illetve ha letöltötte akkor simán tudom frissíteni vagy van valami amit még meg kell tennem ?
Gondolom : biztonsági mentést érdemes csinálni előtte a képekről,névjegyekről,zenékről....
Válaszokat előre is köszönöm. -
xrvman
őstag
válasz
rmartin94 #2435 üzenetére
Biztos?
B300 ast írtál és pár hsz-szel lejjebb, gondolom erre gondoltál: (#2420) a letöltésből az derül ki, hogy B330 as.
Neked előtte B170 volt, arra felment.
Lehet nekem is B170 re kellene először feltenni, s utána továbbmenni? Nehogy az legyen hogy 150 esnél megáll a telefon, s tégla lesz. -
xrvman
őstag
GSM bolt, 1 + 2 év.
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Kb 1 hete SMS gondok vannak.
Olyat csinál, hogy amit én küldök el, azt a másik oldal azonnal, de 4x kapja meg, és nekem meg azt írja ki, nem küldhető el és felkiáltójel jelenik meg.
Amit meg mások küldenek, azt jóval később kapom meg. Változó, valamikor 1 perc, valamikor 3 óra, de volt olyan is, hogy 2 nap után jött meg.1,5 éves a készülék. RIO-L01C432B150 ROM. Gyári visszaállítás megvolt, Telenornál azt mondják készülék hiba.
Erről tudtok valamit? Hardveres vagy szoftveres hiba? -
qdak
addikt
válasz
Matada2.3 #2419 üzenetére
sajna be van kapcsolva, angol forumon azt olvastam, h 040 es frissites utan zarta az unlockot a huawei, tobb irast is lattam, akik mostansag probaltak unlockolni, h nem megy nekik, de megoldast nem talaltam, ezert probalnam attverni a frissitot, ugy h 1 regebbit teszek fel, amiben meg nincs lezarva, onnantol nyertem.
Ehhez az updater-script et kellene attirnom, mintha 1 ujabb update lenne, sajnos idaig nem jott ossze -
rmartin94
aktív tag
válasz
Elamaas #2418 üzenetére
Szia!
Ez a 6.0 egészen biztos hogy felmegy rá, RIO-L01-es típussal kompatibilis, ez van benne az Összefoglalóban is: [link]
Feltelepítése gyerekjáték: a zipben levő dload mappát kicsomagolod, majd felmásolod vagy a telefonod belső memóriájába, vagy egy SD kártyára, majd vagy a 3 gombos módszerrel telepíted, vagy a Helyi frissítés menüpontból. Ha a zipben csak egy UPDATE.APP fájl van, akkor előbb csinálsz egy dload mappát, majd abba másolod be az UPDATE.APP fájlt. -
qdak
addikt
válasz
Matada2.3 #2416 üzenetére
szia, nincs vmi otleted ?
eddig jutottam -
Matada2.3
veterán
válasz
Elamaas #2415 üzenetére
Szia!
Itt szerintem nem fogod megtalálni a választ, az első dolog az lehetne, hogy megnézed a telefon beállításain belül, hogy le tudja-e magát automatikusan frissíteni. Ha nem jársz sikerrel akkor töltsd le a firmware finder programot és az megmutatja a legutóbbi kiadott rendszert.
-
Elamaas
tag
Sziasztok !
Nemnagyon találtam topicot a témára ezért itt teszem fel ak érdésem hátha valaki tud rá válaszolni vagy jó helyre irányítani.
Hétfőn vettem egy Huawei Mediapad T2 10 pro Wifi tabletet. Még nem kapcsolodtam fel vele wifire de láttam h droid 5.1 van rajta. lehet azt tudni h jön e vagy jött e ki rá droid 6 vagy 7 igy elöljáróban ?
köszi
-
qdak
addikt
hello tudom h nem a telo topicja de huawei, y560 l01
Product ID-t hogy tudom megszerezni ? mar nem emlekszem az enyemhez, hol lett meg.
sajna fastboot bol nem megy az unlock bootloader
*#*#1357946#*#* sem kapok Product ID ami kell az unlock kod hoz
vmi otlet hogy tudnam unlockolni a bootloadert?van 1 huawei Product ID generatorom, minden van ben csak y560 l01 nem!
-
Matada2.3
veterán
Nekem nem elég erős jelet küld, vagy nem tudom máshogy fogalmazni. A lényeg, hogy kevesebb mint 15m sugárban már akadozik a bluetooth és ha letakarom a telefon tetejét, akkor teljesen el is megy a jel.. Meg lehet vele tanulni élni, de eléggé gáz, mikor rólam szól pl. a zene és amikor zsebre vágom a telefont akkor elnémul.
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok
Nekem olyat csinál mostanába a telefon, hogy ha rá csatlakoztatok egy headset-et, és hasznalat után lekapcsolom akkor halványan, de égve marad a Bluetooth jel. Ez a készülék hülyesége lehet, vagy az androidé, mert akkor másik topikban kell keresnem rá a választ.
Van valakinek ötlete rá? -
törölt tag
válasz
nagy@gmx.com #2406 üzenetére
Helló! Hasonlókat tapasztaltam én is. Amikor a telefonon még 5.1 futott, a PC-n Windows 7, addig a Windows Intézőben látható volt a belső és a külső tárhely is. Aztán már csak az SD-kártya. Andrroid 6-nál Windows 10 nél már egyik sem látható.
-
nagy@gmx.com
tag
válasz
DroiDMester #2405 üzenetére
Úgy, hogy amíg az 5.1 volt rajta, egyből bedobta a mappát a Windows, ahogy rádugtam a kábelt a telefonra.
-
válasz
nagy@gmx.com #2404 üzenetére
Hát ez jópár éve így működik minden telónál! Eddig akkor hogy használtad?
-
nagy@gmx.com
tag
válasz
nagy@gmx.com #2403 üzenetére
Közben meg lett a probléma.
Külön rá kell nyomni, amikor csatlakoztatom a géphez. -
nagy@gmx.com
tag
Meghalt a telefonhoz adott kábel.
Most próbáltam a HTC kábelével, és nem lát a Windows semmilyen mappát.
Az "Ez a gép"-nél megjelenik a HUAWEI RIO-01, de azon belül semmi nincs.
Mi lehet a gond?
Nem gondolom, hogy a kábel, mert a HTC telefonommal működik. -
Bailey
senior tag
válasz
#44059648 #2398 üzenetére
Én is szerettem a G8-at, másfél évig használtam majdnem. El lehet vele lenni a mai napig, viszont a G8 fényévekre le van maradva a Honor 9-től amire lecseréltem. Böngészés, alkalmazások megnyitása, multitasking, rendszersebeség tekintetében nagyon látszik ez. Egyedül az OIS amiben a G8 még előnyben van. Tudom, nem egy kategória a kettő, de a G8 mikor megjelent, nem sokkal volt olcsóbb. Viszont a Snapdragon 615 már a G8 megjelenésekor sem volt túl jó választás 1080-as kijelző mellé, ahogy ezt előttem is említették, és ez nem csak a G8-nál volt így. Ma már szerencsére nincsenek ilyen gondok abban az árkategóriában sem.
-
válasz
#44059648 #2398 üzenetére
ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
legalább ne beszélj zöldségeket!
QR kódot tud olvasni egy 8.éves androidos telefon is, nincs semmi extrára szükség csak egy kamerára+egy QR kódolvasó app ra!
ami pedig a sebességet illeti a snapdragon 615 SOC már akkor lassú és elavult volt mikor kiadták 3,5.éve nem hogy most! Szerettem a G8at de, az a 10.hónap is kínszenvedés volt vele amég használtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest