Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz raz0r911 #258 üzenetére
nem vennék függő telót.. már nem. hiába van 30/20as telóm, és az 5800 T függő.. .hm
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TraceR
tag
válasz raz0r911 #625 üzenetére
Az alul lévő ikonokat és a lapozást is lehet változtatni. Az ikonokat simán csak nyomvatartás után ki/be lehet húzogatni, a lapozás animációját pedig ha jól emlékszem, akkor a jobb alsó érintőgomb hosszan nyomvatartásakor feljövő egyik menüpontban lehet megváltoztatni (van vagy 15 féle mód).
-
DS39
nagyúr
válasz raz0r911 #632 üzenetére
hát őőőő, főleg ha Mo-i árat nézzük, de az viszont hogy nem tud sokkal többet nem igaz, az S4-et telerakták rengeteg extra szolgáltatással a nyers hardveres erőn túl, (használtam egy órát azt a ketyerét) most nem részletezném, van róla teszt bőven, persze ettől még égeti az ember tenyerét a szó átvitt és tényleges értelmében is
-
sssent
senior tag
válasz raz0r911 #625 üzenetére
Írd be a play-be, hogy "holo launcher" és próbálgasd végig őket (én nem tudom melyik milyen).
DS39:
Annak a tesztnek deklaráltan az volt a célja, hogy rávilágítson, hogy egy hétköznapi felhasználó hétköznapi feladataiban mennyi többletet ad a több mint 5-szörös árú csúcsdroid egy ilyen olcsó készülékhez képest. Az alapötlet szerintem nem rossz, aztán mindenki eldöntheti, hogy mit szűr le a látottakból. -
addikt
válasz raz0r911 #719 üzenetére
Tárhely beállításoknál meg tudod adni, hogy hova rakja a dolgokat.
(#720) Duliee Battery Indicator, de ha rootolod, akkor UOT Kitchen-nel olyat főzhetsz, amilyet csak akarsz.
(#722) engé Biztonsági beállításoknál vannak a lockscreen opciói, ott lehet haptic feedbacket is kikapcsolni.
(#723) fresh223 Lehet, hogy még nem aktiválta a szolgáltató a SIM karit, erre elvileg 3 napjuk van. Velem 1,5éve megcsinálta a telenor, hogy a 3. nap aktiválta. -
raz0r911
tag
válasz raz0r911 #1080 üzenetére
Rájöttem a probléma megoldására, bár nem a legjobb
Ha nem dugom be teljesen a fülest, csak addig, hogy éppen érzékelje akkor szól rendesen, csak el kell találni azt a pontot ahol már érzi de még kb 3-mm hiányzik, hogy rendesen be legyen dugva. Így mindennel jól szól.
Ennyi hibáért kicserélnék a telefont, vagy nem éri meg szórakozni vele?
Még pár napja volt valakinek ugyan ilyen problémája. Esetleg még valaki másnál volt hasonló? -
sssent
senior tag
válasz raz0r911 #1082 üzenetére
Ugyan már leírtam, hogy mi a gond, de nem baj, látom kreatív vagy. Szig-szalaggal szépen rögzíted a félig bedugott fülesedet, és még ki sem rántod véletlenül. Javaslom a zöld-sárga csíkos használatát, meglátod, azzal fog a legjobban szólni. Visszavinni nem nagyon érdemes, mert ha netán cserélik is, a következő is ugyanilyen lesz, mert ez bizony mind így szól.
Aki nem ért a szig-szalagozáshoz (vagy nincs otthont a zöld-sárga csíkos fajtából) annak javaslom egy bármilyen szabványos sztereó füles (nem mikrofonos) beszerzését, vagy tudtommal kb. bármelyik ma futó mainstream okostelefonhoz való headset-et. A HTC-k, Sony-k, ájfónok biztos, hogy működnek, de tudtommal a nem túl régi Samuk, Nokiák, Sonyk (SE-k nem) is ezt a változatot használják már.
[ Szerkesztve ]
-
hun620
aktív tag
válasz raz0r911 #2800 üzenetére
A fényképezőm (550D) Class 4-es kártyára vígan vesz fel 1080p@25fps-t. Telefonba nagyjából mindegy Class 4-től felfele, hogy mit rak bele az ember, ha csak nem fájlmásolgatásra akarja használni nap mint nap.
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
colonell
senior tag
válasz raz0r911 #2800 üzenetére
Akarod mondani class4 alattit, swappolásra is elég a class6 kicsit gyenge de elég a laggmentes futásra én sem megyek semmire az 54mb/s-es class10+ -os kártyámmal mivel elvileg 24mb/s-nél a készülék nem tud többet, gyakorlatilag 19mb/s-nél feljebb sosem ment (olvasási sebességről van szó, ugye az írási ennél lassabb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest