Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sicilian
addikt
Természetesen az Sd van beállítva elsődlegesnek, de a kamera a belsőre menti a képeket.
Intéző alatt a belső memória adatait nem látom, de amit írtatok az alapján megnézem...Köszönöm a válaszokat !!
-
Sicilian
addikt
Hogy és hol lehet beállítani, hogy a fényképek a sd kártyára kerüljenek ne a teló memóriájába?
És a memón lévő képeket, hogy tudom átpakolni az sd kártyára?
Egyszerűen nem jövök rá...Segítséég !!! -
Sicilian
addikt
Fényképezésnél lehet valahol állítani, hogy milyen mappába tegye a képet ?
Vagy ha új témát akarok fotózni, új mappába pakolja a képeket.. -
Sicilian
addikt
Pár dolog néhány napos használat után...
1. Aksi kurva jó, 3nap 6óra 46 percnél járok és 53%-nál van. Átlagosan használom telefonálásra, sms-re.
Feleslegesen nem nyomkodom (basztatom) a telefont, simán elviszi még pár napig !
2. Nekem nincs gondom a fotó részével, fasza képeket csinál, feltéve, ha a helyén kezeljük a dolgokat
és rájövünk, hogy ez nem fényképezőgép, hanem 1 telefon !
3. Nekem nem karcolódik a kijelző, 3 napja zsebembe van minden fólia nélkül és semmi gond,
persze, ha lesz hozzá tok és fólia is mindenképpen megy rá az is.
4. Telefonálásnál, zenénél semmilyen hangprobléma nincs, gyári fülessel se !
5. Semmilyen hibát, újra indulást, program lefagyást nem tapasztalok a telóval, komolyan olvasom a kommenteket és ledöbbenek, hogy milyen gondokat találnak páran, el se hiszem..Nagyjából ennyi, ha találok valami hibát azonnal beírom, már direkt keresni fogom, hogy találjak Én is valamit...
Remélem nem járok sikerrel !Aki gondolkodik még a megvételén vegye meg nyugodtan ebben az árkategóriában tökéletes.
Ha nem elég a tudása, paramétere lehet nyugodtan nézegetni jobbat csak azok ne sírjanak az ár miatt.Tipikus magyar mentalitás a legjobb kéne, de ingyen..
-
Sicilian
addikt
8 munkanap.
Most már kíváncsi voltam, mert többen is írták, hogy rossz a hang zenénél, meg beszélgetésnél is halk.
Én semmi ilyet nem tapasztalok az enyémmel. Gyári fülessel is tökéletesen szól és beszélgetésnél se tapasztalok semmit, ami negatív élmény lenne.
Tökéletesen megvagyok elégedve a telefonnal !Nem bántam meg, hogy megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest