Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Azért valami előzmény?
Esetleg valamiféle BL nyitogatás volt-e?
Ha nem kapcsol be ,akkor meg vidd vissza gariztatni, ha semmi egyéb cselekményt nem csináltál rajta, mert ebből nagyon nehéz hibaforrást találni....
Nem kaocsol be a telofon! A Huawei logó után fekete képernyő és nem csinál semmit! Help!!!!
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
silvergod
őstag
az előző telefonomból kiindulva amin volt recovery,szerintem ez nem is fog elindulni..
nem egészséges ezt a kettőt törölni
ha csak nem akarsz rá egy új romot...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
colonell
senior tag
Nos nem tudom olvastad-e playen a chainfire leírásban,hogy 3.0-tól ne rakd fel mert tacsra teszed a telefonod marhára és lesz egy 40k-s papírnehezéked,persze javítható
Lényeg az,hogy már más témában is előfordult,hogy nem ész nélkül csinálunk mindent,főleg ha rootolt a telefonunk,pláne elolvasunk hatszor mindent és akkor ilyen "csekély kellemetlenségektől simán megfoszthatjuk magunkat"
Kinek nem inge...[ Szerkesztve ]
-
colonell
senior tag
Ismeretlen forrásból való akkor a google play a megrontója neki,nekem is csinálta, paly újratelepítése segített, ha eredeti akkor ismeretlen hiba, factory reset segít csak :s
FIGYELEM!!!
Aki esetleg unofficial cm-el próbálkozik főleg az alpha verzsönnel az számoljon vele, hogy nem fogja tudni használni a TWRP-t. CWM flashelése ajánlott előtte.[ Szerkesztve ]
-
Readdeo
csendes tag
Játék ügyben a romok nem javítanak sokat, mert az leginkább a hardvertől függ. Viszont! A GTA Vice city autós lefagyását megoldja ez a rom: http://www.modaco.com/topic/364200-cyanogenmod-101-build-r8-290813/
Sajnos nálam csak egyszer lehet telefonálni ezzel a rommal, utána csak újraindítás után. Remélem egyszer lesz egy jó Cmod a telóhoz. Amúgy ha maxra húzod a resolutiont működik az autózás, csak hát akkor meg akad mint a fene.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Mikor én váltottam B196-ra, nekem is ez volt. Felhívtam a Telenort, mondtam mi van, elöször bénáztak, mert SMS-ben akarták elküldeni a beállításokat, aztán elmondtam hogy milyen telefon, kapcsoltak, hogy erre nem lehet, de egy szervízes fel fog hívni, és elmondja miket állítsak be. Így is lett, és jó.
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest