Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Mikor én váltottam B196-ra, nekem is ez volt. Felhívtam a Telenort, mondtam mi van, elöször bénáztak, mert SMS-ben akarták elküldeni a beállításokat, aztán elmondtam hogy milyen telefon, kapcsoltak, hogy erre nem lehet, de egy szervízes fel fog hívni, és elmondja miket állítsak be. Így is lett, és jó.
-
Readdeo
csendes tag
Játék ügyben a romok nem javítanak sokat, mert az leginkább a hardvertől függ. Viszont! A GTA Vice city autós lefagyását megoldja ez a rom: http://www.modaco.com/topic/364200-cyanogenmod-101-build-r8-290813/
Sajnos nálam csak egyszer lehet telefonálni ezzel a rommal, utána csak újraindítás után. Remélem egyszer lesz egy jó Cmod a telóhoz. Amúgy ha maxra húzod a resolutiont működik az autózás, csak hát akkor meg akad mint a fene. -
colonell
senior tag
Ismeretlen forrásból való akkor a google play a megrontója neki,nekem is csinálta, paly újratelepítése segített, ha eredeti akkor ismeretlen hiba, factory reset segít csak :s
FIGYELEM!!!
Aki esetleg unofficial cm-el próbálkozik főleg az alpha verzsönnel az számoljon vele, hogy nem fogja tudni használni a TWRP-t. CWM flashelése ajánlott előtte. -
colonell
senior tag
Nos nem tudom olvastad-e playen a chainfire leírásban,hogy 3.0-tól ne rakd fel mert tacsra teszed a telefonod marhára és lesz egy 40k-s papírnehezéked,persze javítható
Lényeg az,hogy már más témában is előfordult,hogy nem ész nélkül csinálunk mindent,főleg ha rootolt a telefonunk,pláne elolvasunk hatszor mindent és akkor ilyen "csekély kellemetlenségektől simán megfoszthatjuk magunkat"
Kinek nem inge... -
Azért valami előzmény?
Esetleg valamiféle BL nyitogatás volt-e?
Ha nem kapcsol be ,akkor meg vidd vissza gariztatni, ha semmi egyéb cselekményt nem csináltál rajta, mert ebből nagyon nehéz hibaforrást találni....
Nem kaocsol be a telofon! A Huawei logó után fekete képernyő és nem csinál semmit! Help!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Home server / házi szerver építése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- Ingatlanos topic!
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Windows 10
- MIUI / HyperOS topik
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest