-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Mikor én váltottam B196-ra, nekem is ez volt. Felhívtam a Telenort, mondtam mi van, elöször bénáztak, mert SMS-ben akarták elküldeni a beállításokat, aztán elmondtam hogy milyen telefon, kapcsoltak, hogy erre nem lehet, de egy szervízes fel fog hívni, és elmondja miket állítsak be. Így is lett, és jó.
-
Readdeo
csendes tag
Játék ügyben a romok nem javítanak sokat, mert az leginkább a hardvertől függ. Viszont! A GTA Vice city autós lefagyását megoldja ez a rom: http://www.modaco.com/topic/364200-cyanogenmod-101-build-r8-290813/
Sajnos nálam csak egyszer lehet telefonálni ezzel a rommal, utána csak újraindítás után. Remélem egyszer lesz egy jó Cmod a telóhoz. Amúgy ha maxra húzod a resolutiont működik az autózás, csak hát akkor meg akad mint a fene. -
colonell
senior tag
Ismeretlen forrásból való akkor a google play a megrontója neki,nekem is csinálta, paly újratelepítése segített, ha eredeti akkor ismeretlen hiba, factory reset segít csak :s
FIGYELEM!!!
Aki esetleg unofficial cm-el próbálkozik főleg az alpha verzsönnel az számoljon vele, hogy nem fogja tudni használni a TWRP-t. CWM flashelése ajánlott előtte. -
colonell
senior tag
Nos nem tudom olvastad-e playen a chainfire leírásban,hogy 3.0-tól ne rakd fel mert tacsra teszed a telefonod marhára és lesz egy 40k-s papírnehezéked,persze javítható
Lényeg az,hogy már más témában is előfordult,hogy nem ész nélkül csinálunk mindent,főleg ha rootolt a telefonunk,pláne elolvasunk hatszor mindent és akkor ilyen "csekély kellemetlenségektől simán megfoszthatjuk magunkat"
Kinek nem inge... -
Azért valami előzmény?
Esetleg valamiféle BL nyitogatás volt-e?
Ha nem kapcsol be ,akkor meg vidd vissza gariztatni, ha semmi egyéb cselekményt nem csináltál rajta, mert ebből nagyon nehéz hibaforrást találni....
Nem kaocsol be a telofon! A Huawei logó után fekete képernyő és nem csinál semmit! Help!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged