- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Steam Deck
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Zerg-
tag
Kb másfél éves a telóm és elővettem a rootolás témát mert már nem garis.
Az összefoglalóban írt unlockroot módszerrel kezdtem, de nem jött össze.Bemásoltam az sd-re a dload mappát, indítottam a leírt módon és kaptam egy listát a lehetőségekről egy hanyatt esett droiddal a háttérben.
Kiválasztottam a firmware frissítés sd kártyáról ott a dload mappában levő update.app-ot s azt kaptam, hogy update package's ext name error és nem telepítette. Aztán az Unlockroot persze nem működött.
Viszont megvolt a Superflash program, ami csont nélkül megcsinálta, mindenféle másolgatás meg mókolás nélkül. Semmi fátyolosodás, kamerahiba meg kinaiság. Az ADB driver már fent volt. Csak a MSE vírusirtó visított, meg a tűzfalban kellett engedélyezni a hozzáférését.
És rootolva lett. Ha valaki nem ismerné: http://logout.hu/bejegyzes/lasy/root_jog_megszerzese_superflash_programmal.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Steam Deck
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged