- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDMI topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Én fogtam magam, egyik rom sem jott be, így visszatettem a gyári 199-et, kipucoltam Root App Delete-vel majdnem mindengyári appot jegelve, de feldobtam vagy 20 sajátot. Nova launcher, rá egy MIUI 5 hd téma, olyan szélsebes hogy el sem hinnétek
4 órája letettem kikapcsolt wifivel és kikapcsolt 3g-vel, azóta egy tök vízszintes vonal megy az akkumulátornál
a szabad ram 100 mega úgy hogy megy a face, messenger, skype, viber, badoo, nova launcher állandóan memóriában marad beállítással, meg tököm tudja még mennyi minden, rendszer dolgok, telefon, billentyűzet, rendszer ui, google szolgáltatások pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged