Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #7128 üzenetére
Nem figyeltem 2.3 alatt, hogy volt, de 3.0-án most direkt kipróbáltam. kikapcsoltam a gps-t és a helybeállításoknál a nagy pontosságúról magától visszaváltott akkumulátor kímélőre. Ha visszakapcsolom a nagy pontosságút, akkor magától bekapcsol a gps. Szerintem ez 2.3 alatt is így lett volna logikus.
karl_fischer-nél valószínűleg olyankor írja, amikor akkumulátor kímélőn van (az ugye wifi és mobiladat), de közben a teló sem wifit sem mobiladatot nem kap valamiért. Legalább is így lenne logikus, de ő meg írta, hogy nagy pontosságún van. Így lehet, hogy éppen alagútban tartózkodik és gps jel sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Építő/felújító topik
- Battlefield 2042
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest