Hirdetés
- iPad topik
 - Androidos fejegységek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Apple asztali gépek
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - OLED TV topic

- 

PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

üzenetére
						Bár ha a gyári ROM -ot ki lehet dd -zni, akkor van rá megoldás. Mert azzal az összes partíciót ki lehet menteni, csak nem tudom Kirin -nél ez mennyire működik, meg hogy van a felépítése.
Azt mondjuk nem mondanám, hogy CWM mentésből vagy system mappából csinálj ROM -ot, mert a fene se tudja, hogy visszamegy -e. Főleg, hogy ezek biztos hiányosak lennének.
Fentit csináltam már (nem Huawei -nél), aztán majdnem meg is szívtam, mert az egyik moddolt ROM törölt néhány dolgot, ami nélkül a gyári ROM nem ment, csak bootloop -ig jutott el a hiányzó állományok miatt... Pl.: custpack. A gyári ROM ezek miatt vissza sem ment. Az volt a szerencsém, hogy előtte kiolvastam és kimentettem minden partíciót. Még az IMEI is elszállt, amikor külsőssel akartam visszaállítani.

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
 - ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 95% Akkumulátor
 - magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest