Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
treck1985 #3248 üzenetére
Azt kell megnézni, hogy mik vannak rajta, amik húzhatják az akksit. Egyes programoknak tök mindegy, hogy van -e net vagy nincs... sajnos. Illetve a szinkronizációtól 2-3x annyi program is működhet, mint nélküle. Nekem mondjuk elég fontos, mert dolgozom is a telefonon, így pl. a mail szinkronizáció is elengedhetetlen.
Illetve az, hogy "XY program eddig tök jól mőködött, de X ideje mégsem", ez droid alatt simán előfordulhat, egy frankónak nem nevezhető frissítés után, ami ugye az app -ot érinti.
-----
A B127 -et (mint azt írtam) mindjárt beírom, de aki ettől eltérőt tapasztalna, akkor szóljon.
Egyébként aki feltette, és tapasztalta ezt a lebegő gombos problémát B127 alatt, az csinált egy visszaállítást utána a gépnek? Azután is ez volt a gond. Simán lehet hogy megoldja, mert a frissítés összeakadhat a jelenlegi problémával. Ezért nem szeretem az OTA -t. Lehet egy general verziós B127 megoldaná a problémát. Ezért simán lehet az is, hogy nem mindenkinek áll fent ez a "bug" B127 alatt.
Szerk.: Addig nem is frissítem le az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest