Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
v6 alatt is kikapcsol a teló camera +vakura , ugyhogy ez valami feature lesz ami mindenben benne van..
Egyébként én is azt vettem észre, hgogy mihelyt visszakerül minden használt app akkor ugyan olyan lassu lesz mint elötte, nálam is ez volt a helyzet csináltam egy factory resetet visszatettem rá a viber, insta FB, messenger meg még pár appot és ugyan ott voltam mint FR elött , ugyhogy adtam egy pofont a szarnak.
Ezért is vacilálok a rom ujra rakásán,mert lehet nem nyerek vele semmit.
A régi Defyvel is ez volt a végén már akkora volt az appok erőforrás igénye meg mérete, hogy bármit csináltam nem akart müködni normálisan.
Valahol nevetséges is, hogy egy sima chatprogramnak, miért is kell 300mb nak lenni mikor 2 éve még a 10et is alig érte el., de ezt bármelyikre elmondható.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő