- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 
			  PROHARDVER! Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KKrisz751 aktív tag válasz  Cunaja

üzenetére Cunaja

üzenetéreAzért mert V3ról volt belakott nandroid mentésem, V4ről nem csináltam, (bár üresebb de nekem a v3 jobban bejön. Programok kilövése után v3 alatt 1.1 gb üres memóriát jelez, v4 alatt nekem csak 900 at.) A visszatérésnél feltettem, a b839-et. Elindítottam, semmit nem állítottam be csak magyar nyelvet, se fiók se más, hogy fel tegyem a twrp recovery-t. Majd felmásoltam a nand backupot a külső kártyára, 
 Aztán restore. (előtte mountolni kellett külső sd-t)Mivel nem emlékeztem, mit jelöltem be mentéskor, nem akartam kockáztatni. (elvileg mindent, de így biztosabb volt) Újra induláskor minden működött. A vissza V3-ra két oka volt. 
 1., Belakott b609 volt de cwm alatt képtelen voltam nandroid mentést csinálni. Mindegy külső vagy belső, vagy tar, vagy gzip formátumba, a befejezéskor hibát jelzett.
 Ezt 3-szor játszotta el, és mikor újra indítottam a romot, "elfogyott a belső SD-n minden hely". jelentést kaptam. Miközben végig nézve a könyvtárak méreteit kellet volna lennie még 5GB üresnek.Bár a PC is látta, csak tele, nem tudtam indítani rá egy hibakeresést PC-ről. Nem tudtam mit kezdeni vele, indítottam a gyári resetet cwm alól, ami után a reset végén jelentette, hogy a belső sd ismeretlen formátum. Nem is nyúlt hozzá. Újraindítás után ugyan úgy nem volt hely, de az emui is kicsit szétesett. Így Ment vissza a b609 stock recovery, majd a gyári reset után már törölt mindent. restart után már alap b609 volt. 
 Nem volt értelme próbálkozni tovább. Újra belakni, és mentést csinálni.
 Bár én szeretem a cwm-et, az egyszerú felülete miatt, de most megszívatott.Így mivel V3-ról volt nand mentés, és nem akartam szórakozni vele, vissza ment. 
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő