Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zsoleszq #1640 üzenetére
Nem valószínű, hogy több kerül hozzám, mert ezek a tág baráti körömből kerültek ki. Illetve a 3. az biztos nem fog a hétvégén hozzám jutni, mert tegnap nem érkezett meg a csajszihoz a webshop -ból (neten rendelte az egyik szolgáltatótól). Hétvégén meg nem hiszem, hogy visznek ki telefon. DE ezt pontosan nem tudom, nem rendeltem még szolgáltatótól neten. Szerintem csak hétkznap szállítanak.
Remélhetőleg egy P7 mini kerül hozzám rövidesen, de az meg teljesen más konfiguráció, kívül-belül.
Szerk.: Ami nálam járt, illetve itt a fórumon (meg külföldin) nem találkoztam még ilyennel. Külföldi fórumot sokat nézek az infók miatt. Egyről tudok, de az is leesett, azért olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest